Seuraa 
Viestejä40

Kysyisin vaan hölmön kysymyksen. Kuinka suuri osa avaruudesta yleensä tunnetaan ja on tutkittu?

Kommentit (5)

jkorpi
Seuraa 
Viestejä129

Jos halua tarkemman vastauksen kysymykseesi, niin tilaa Amazonista "the Universe" Mega pack, se sisältää ~ 20 Blueray levyllistä viimeisintä opetusmateriaalia avaruudesta, todella tarkkoja viimeisimpitä kuvia ja videoita erilaisista projekteista, avaruudesta ja planeetoista. Avaruutta ja siihen liittyviä asioitatutkivat arvostetuimmat professorit esittävät omia teorioitaan ym.

http://www.amazon.com/The-Universe-Comp ... B004HJ0ZMI

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Iisakki
Kysyisin vaan hölmön kysymyksen. Kuinka suuri osa avaruudesta yleensä tunnetaan ja on tutkittu?Tähtitieteelliseltä yhdistykseltä, Ursalta on ilmestynyt tähtitieteen vuosikirjasarjaan sisältyvä tuore kirja nimeltään Maailmankaikkeus 2013-2014 tekijöinä Asko Palviainen ja Heikki Oja.

Maailmankaikkeus 2013–2014 sisältää tiiviin, ajankohtaisen ja helppotajuisen esityksen tähtitieteen perusteista. Laajennetussa kirjassa kerrotaan tutkimuksen tuoreimmat edistysaskeleet ja esitellään avaruusluotainten uusimmat löydöt upeina värikuvina. Kronikka-osuudessa käydään läpi tähtitieteen keskeiset tapahtumat viime ajoilta.

Teos sopii aloittelijoille perusteiden oppimiseen ja pidemmälle ehtineille tietojen päivittämiseen. Kirja on myös usean yleissivistävän tähtitieteen johdantokurssin oppikirja.

208 sivua nidotusti.
ISSN-numero on 1456-8381 ja ISBN 978-952-5985-03-0

Suositushinta on vain 20,00 euroa, ja kirjastoluokka 52.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä48830

Jokin aika sitten Kosmos oli viimeistä viilausta vaille valmis, nyt on noin 97% "hukassa", miten "huomenna" "jääkö käsiin" pelkkä (aistien/aivojen) illuusio?

Kansainvälinen tukijaryhmä raportoi havainneensa suuria määriä pimeää ainetta aurinkokunnan ympäristöstä. Tulokset ovat yhteneviä sen kanssa, että Linnunrataa ympäröi laaja pimeän aineen halo.http://www.avaruus.fi/uutiset/tahdet-su ... emman.html

jussipussi
Jokin aika sitten Kosmos oli viimeistä viilausta vaille valmis, nyt on noin 97% hukassa , miten "huomenna" "jääkö käsiin" pelkkä illuusio?

Ei se "pimeä" materia ja energia ihan hukassa ole. Kyllä niiden vaikutus tiedetään, aiheuttajaa vaan ei vielä osata selittää.
Mutta sitten joskus kun asiaan on satu selvyys, emme toki silti tiedä ja tunne maailmankaikkeudesta 100 prosenttia.

Palikka kerrallaan tieteellinen tieto kasvaa. Itse näkisin suuremmaksi ongelmaksi kvanttiteorioiden ja suhteellisuusteorioiden yhdistämisen. T ja A- lehdessä oli kerran artikkeli, jonka mukaan yhdistämisen suurimpana ongelmana on nykyisen matematiikan riittämättömyys.
Noh, muinaisilla babylonialaisilla oli hallussaan monimutkaisiin merkkeihin perustuva murtolukumatematiikka, mutta ei sillä saatu aikaan kunnollista vuosikalenteria. Lisäksi tarvittiin nollan ja desimaaliluvun käsitteet.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat