Seuraa 
Viestejä3164

Yhteen sähköpostilaatikoistani tulvii jatkuvasti mainosviestejä. Osa niistä on suhteellisen järkevää kaupallisen tiedon palaseksi mutta iso joukko näyttää lähinnä häirikkökoneen luomuksilta.
Mitä tuumitte näistä:

Otsikko:
Etsimme sinua Omaetunimeni, syntymäaika 1920

Kommentti: monikohan v. 1920 syntynyt tekee herätekrääsäostoksia maailmanlaajuisen verkon välityksin?

Osallistun kilpailuihin, joihin ilmoittautuminen edellyttää puhelinnumeron antamista. Kattia kanssa, minäkö oman numeroni antaisin! En halua soittoyrityksiä tai teksiviestejä Tuppulan Toimijoilta. Naputtelen siis numerolaatikkoon 09000000 tms. sarjan, jonka aika moni kaavaketyyppisesti toimiva järjestelmä hyväksyy. Ihmiskäsittelyn seulaa se ei läpäisisi! Konepa yrittelee, se otsikoi voittoviestinsä ilmoittamineni puhelinnumerovastikkein.

Kone on niin tyhmä, että en juuri nyt viitsi enää pelleillä sen kanssa. Mutta ilmeisesti tämäntyyppinen mainonta kannattaa, koska sitä harrastetaan. Mietin, millaiset ihmiset tilaavat tuotteita näiltä toimijoilta. Oletan näet, että niiden myymä tavara tai palvelu on puolivillaista ja ylihinnoiteltua. Toiminnan kannattavuuteen ilmeisesti riittää, että hyvinkin harva tavoitelluista ihmisistä nielee syötin ja tilaa tavaraa vaikkapa vain kertaalleen. Suomalaisista kuluttajan oikeuksistakaan ei kai näiden ns. banaanivaltioista tai peräti tekosaarilta käsin toimivien yrittelijöiden tarvitse välittää...

Kommentit (6)

Älä edes vastaile niihin. Älä avaa, vaan suoraan joko spämmiin tai poista avaamatta, aina. Sinun osoitteesi on päässyt jollekin listalle?

Joku ajattelematon saattaa erehtyä antamaan puhelinnumeronsa, jonkun palkinnon tai muun hyväkkeen toivossa ja siitä voi olla seurauksena iso lasku (on jäänyt lukematta pienellä olevat käyttöehdot). Jos haluaa esim. 25 euron kuukausiveloituksesta puhelinlaskussaan eroon, pitää yrittää etsiä tuon lähettäjän yhteystiedot ja purkaa sopimus (enkuksi tai venäjäksi..) tai vaihtaa puhelinnumeroa.

Ei ole järkeä. Jos järkevä asiakas haluaa ostaa jotain, hän menee kauppaan etsimään sitä mitä haluaa, tai tilaa sen itse valitsemastaan luotettavasta kaupasta tai toimittajalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164

Mielelläni kiusaan näitä tyrkkyhuijuuhäirikkönurjakeniljakkeitavirtuaalilimapölvästejätölvästejä mutta meneekö kiusanikin hukkaan? Miten HuijuuMainosHäirikkö-Ropottiropsi häiriintyy esimerkiksi vastauksista, jotka on tarkoitettu vain (pieneltä osin) tukkimaan sen järjestelmää? Lotkauttaako se kovaa virtuaalikorvaansakaan?

Flick
Seuraa 
Viestejä258

Puskee noita mainoksia ittelläki yhteen hotmail-osoitteeseen minkä laitan sähköpostiksi jos minun on aivan pakko jonnekin se antaa. Sujuvasti nuo spämmit on kyllä menneet roskapostiosioon mutta sitten sinne tulee melko paljon postia lottovoitoista, tavarapalkinnoista, facebookista joku haluisi mut sinne (en todellakaan ole fb:stä kiinnostunut), viagra-mainoksia, luottokorttimainoksia, yliopistodiplomeja, autonrengasalennuksia jne...sinänsä ei häiritse mutta huvittaa näiden mainostajien kömpelyys millä yrittävät saada jonkun antamaan luottokorttitietonsa heille, 100% luottamuksella tietysti.

Mutta, on sitä typerää mainostamista muuallakin. Olette varmaan huomanneet telkusta sen viking-lotto mainoksen missä mainostetaan jättipottia. Joo-o, mutta mikä hel******tin logiikka on siinä että taustalla on joitain örkkejä aavikolla tanssimassa kalojen (sic!) kanssa. Ei tyhmälle kyllä avaudu tuo mainos. Muutenkin Veikkauksen mainokset ovat vuosia olleet melko outoja, mitähän mainostoimistoa käyttävät, mutta ainakaan minua eivät nuo mainokset ole saaneet heidän pelejään pelaamaa.

Kuka idiootti edes avaa roskapostia tai mitenkään kiinnittää huomiota mainoksiin? Tälläkin sivustolla on mainoksia, jotka saa helposti pois adavarella.

Flick
Seuraa 
Viestejä258

No joskus tulee tuo roskapostiloota katsottua lähinnä huvin vuoksi, hymähtelen aina mitä mullekin yritetään muka kaupata

Ylipäätään suomalaiset mainokset on melko tylsiä, joskus suurin mielenkiinto keskittyy enemmän siihen missä mainokset on kuvattu kuin siihen mitä niissä mainostetaan. Ja sitten, ostaako joku todellakin jotain tuotetta siksi että sitä mainostaa jo julkimo? Idea on melkein yhtä vanha kuin moderni mainosteollisuuskin mutta itse pidän sitä jo aikansa eläneenä ja jotenkin liian helppona tapana mainostaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat