Seuraa 
Viestejä45973

Suomen karsintaohjelma:

07.09.2012 Suomi - Ranska
12.10.2012 Suomi - Georgia
22.03.2013 Espanja - Suomi
07.06.2013 Suomi - Valko-Venäjä
11.06.2013 Valko-Venäjä - Suomi
06.09.2013 Suomi - Espanja
10.09.2013 Georgia - Suomi
15.10.2013 Ranska - Suomi

Kivikova lohko jossa kaksi jättiläistä, eikä ainuttakaan ennalta selvää heittopussia. Hienoja otteluita varmasti luvassa läpi karsintojen ja eiköhän Suomen nuori joukkue ota sen seuraavan kehitysaskeleen, mutta kisapaikkaa en jaksa edes villeimmissä unelmissa tällä kertaa toivoa. Espanjaa tai Ranskaa voidaan ehkä kotona tasapelin verran kiusata ja muut pitäisi olla lyötävissä, mikä riittää kolmanteen sijaan.

Euroopalle on 32 finaalipaikasta jaossa 13. Lohkon voittajat etenee suoraan kisoihin ja 8 parasta lohkokakkosta pelaavat keskenään jatkokarsinnat, joista kisoihin jatkaa vielä 4 joukkuetta.

Euroopan karsintalohkot ja pelipäivät löytyvät täältä:
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIFA_ ... %29#Groups

Lipunmyynti:
http://www.lippupalvelu.fi/artist/huuhk ... M-karsinta

Kommentit (8)

Ranska-otteluun myyty jo 20 000 lippua

Ranska-otteluun myyty jo 20 000 lippua

Perjantaina 7.9. pelattavaan jalkapallon MM-karsinnan avausotteluun Suomi-Ranska on myyty ja varattu 20 000 lippua. Ottelu alkaa kello 21.30 Helsingin Olympiastadionilla. A- ja D-katsomoon jäljellä on enää hajapaikkoja. Kaarteisiin mahtuu vielä isompiakin ryhmiä.

Suomi pelaa MM-karsintaa samassa lohkossa Espanjan, Georgian, Ranskan ja Valko-Venäjän kanssa.

http://www.palloliitto.fi/uutiset/ransk ... 000-lippua

Dresden
Seuraa 
Viestejä1191

Jos veikkaisi, ettei Suomi selviydy kisoihin, ei arvaisi kovinkaan väärin. Vaan näkyykö nuo Ranska- ja Epskanja-pelit televiissiosta?

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dresden
Jos veikkaisi, ettei Suomi selviydy kisoihin, ei arvaisi kovinkaan väärin. Vaan näkyykö nuo Ranska- ja Epskanja-pelit televiissiosta?Ainahan matsit telkusta tulee, mutta töllö ei pysty välittämään sitä uskomatonta tunnelmaa mikä täydellä stadikalla on!

Toisaalta jos Suomi selvitytyy, niin onhan se hienoa. Pienet on mahdollisuudet, mutta niin on suurimmalla osalla maailman maajoukkueista.

Stadikalle vaan!

Huuhkajat vetämässä stadionin liki täyteen - näissä katsomoissa on vielä tilaa

Suomen jalkapallomaajoukkueen syyskuun 7. päivänä pelattavaan MM-karsinnan avausotteluun Ranskaa vastaan on myyty toistaiseksi 27 000 lippua.
Palloliiton viestintäpäällikön Sami Terävän mukaan on todennäköistä, että karsinnan avauksessa Helsingin olympiastadionilla Huuhkajat pääsee aloittamaan urakkansa liki täyden katsomon kannustamana.

- Tällä hetkellä luku on 27 000. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, 30 000 menee rikki vielä tämän viikon aikana. Otteluun saadaan näillä näkymin lähes täysi tupa, Terävä ennustaa.

Olympiastadionin kapasiteetti on 36 000 katsojaa. Parhaat paikat on käytännössä jo myyty loppuun.

- Katettuihin A- ja D-katsomoihin on vielä jonkin verran paikkoja jäljellä, Terävä paljastaa.

http://www.iltasanomat.fi/huuhkajat/art ... 59676.html

Ranska-ottelu myymässä loppuun
5.9.2012 klo 12.50
MM-karsinta käynnistyy täydellä stadionilla - © SPL / Jussi Eskola
MM-karsinta käynnistyy täydellä stadionilla - © SPL / Jussi Eskola1/1
Ajoissa paikalle

Perjantaina 7.9. Helsingin Olympiastadionilla pelattava jalkapallon MM-karsinnan avausottelu Suomi-Ranska on myymässä loppuun. Keskiviikkoaamuna (4.9.) lippuja oli myyty jo yli 33 000, kun ottelun tarkentunut katsomokapasiteetti ottelussa on noin 36 000. TV-tuotannon lisäksi paikkoja jää myymättä Ranskan kannattajille varatusta katsomonosasta.

Ranska-otteluun saapuvia katsojia pyydetään hankkimaan lippunsa ennakkoon ja saapumaan ajoissa paikalle jonojen välttämiseksi, ja mieluiten julkista liikennettä käyttäen. Sekä HSL että VR ovat huomioineet aikatauluissaan suurtapahtuman.

Stadionin sisäänkäynneillä on Palloliiton tapahtumassa ensimmäistä kertaa käytössä lippujen skannaus sisäänoton sujuvuuden helpottamiseksi. Stadionin portit aukeavat kello 20.00 ottelun alkaessa kello 21.30. Stadionin tapahtumatorilla tunnelmaan voi virittäytyä kello 17.30 alkaen.

A-maajoukkueen tapahtumassa on perjantaina poikkeuksellisesti myös anniskeluoikeudet. Kansainvälinen jalkapalloliitto (FIFA) sallii anniskelun MM-karsintaotteluissa stadionilla ja tapahtumatorilla. Euroopan jalkapalloliiton alaisissa tapahtumissa, kuten EM-karsintaotteluissa sekä kansainvälisissä seurakilpailuissa anniskeluoikeutta ei ole. Ranska-ottelussa anniskelusta vastaa Sodexo.

http://www.palloliitto.fi/uutiset/ransk ... sa-loppuun

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat