Seuraa 
Viestejä45973

Argentiinassa nousseesta kohusta tuli mieleen että miksi pulu ei sovellu ihmisen ruoaksi? tai muut vastaavat , kuten jotkin jyrsijät tms?

Kommentit (11)

Kantaahan ne aika paljon loisia mukanaan ni siinä on yksi syy, mutta suurempi syy taitaa olla se että ne sisältää raskasmetalleja liikaa. Niiden ruokavalio kun on vähän mitä on.

Näin muistelisin lukeneeni joskus.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31338

Sopii se vallan hyvin. Ehkä kaupunkien roskaruuilla eläneet yksilöt eivät ole high-end gurmeeta, mutta villit kyyhkyset ovat. Varmaan kaikki selkärankaiset kelpaavat syötäviksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun olin jostain lukevinani että niitä voisi käyttää ravinnoksi, ei ehkä juuri kaupunkilaispuluja mutta on niitä aika paljon muunlaisessakin ympäristössä ja kanta on aika runsas. joten..???

Hyvin vähän tästä asiasta löytyy tietoa netistä. Pulujen syönti saattaa olla riskialtista, mikäli ne on syöny ihmisten jätteitä. Tosin uskoisin että terveen näkönen pulu on ihan syötävä. Rottia en suosittelis syömään. Ne kun jyrsii ittensä läpi lähes mistä vaan. Esim. jos rotta on jyrsiny reikiä lyijyyn niin uskoisin että tarpeeks ku tällässiä rottia syö niin lyijymyrkytys on aika todennäköinen.

Tosin eipä noissa ton kokoluokan eläimissä sitä syötävääkään ole hirveämmin, että varmaan osasyy ettei kukaan niitä syö.

EV+
Seuraa 
Viestejä770

Yhdessä survival-oppaassa neuvottiin poikkeustilan iskiessä päälle ottamaan jyviä taskuun ja jääkiekko- tai golfmaila olalle ja sitten vaan torille harjoittelemaan lämäriä tai lähestymislyöntiä. Kirjassa korostettiin että nopeat syövät hitaat tässäkin lajissa. Yksien mailatreenien jälkeen torilla ei enää ole puluja tai loputkin ovat oppineet välttämään mailamiehiä.

Itse söisin mieluummin puluja kuin lokkeja tai jauhomatoja.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Johan jo legendaarinen pikajuoksia Ben Johnsson hankki osan kisakunnostaan juoksemalla kiinni puluja ja syömällä ne.
Pulu on kyyhkynen - kyyhkynen on ruokaa. Ei välttämättä puhtaimmasta päästä, mutta silti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat