Seuraa 
Viestejä3164

Vierailin äsken sillä sähköpostilaatikolla, jota käytän vara-vara-varapostiosoitteena. Kansalaisen sähköpostiksi järjestelmä itseään nimittään mutta minä nimitän sitä Roskaposti-Robotti-Ropsien ropsailuareenaksi. Yleensä olen käväissyt tällä laatikolla vain tutkiakseni, onko uusimmalle sivulle tupsahtanut edes järkevää mainosta. Tänään satuin vilkaisemaan laatikkoa tavallista tarkemmin. Havaitsin kymmenisen sivua viestejä, joita en ollut tullut ennen huomanneeksi! Vanhimmat sanomat peräytyivät viime marraskuulle. Lähettäjät näyttivät kovin samoilta kuin ne, joiden uusia roskia poistelin hetkeä aiemmin.
En j-a-k-s-a-n-u-t poistaa kaikkia kuonia nytkään. Mietin, kauanko tällainen postilaatikko jatkaa toimintaansa ennen, kuin täyttyy roskista...

Kommentit (2)

MaKo71
Seuraa 
Viestejä1479
Piru Naiseksi
Mietin, kauanko tällainen postilaatikko jatkaa toimintaansa ennen, kuin täyttyy roskista...Kyllä kaikissa sähköpostilaatikoissa on jonkinlainen raja sen koolle, milloin suurempi, milloin pienempi. Kyllä se siis aikanaan täyteen tulee

Flick
Seuraa 
Viestejä258

Yleensä niissä on jokin raja mitä roskapostiosio ei saa ylittää, sen jälkeen se alkaa pullauttaa (yleensä) vanhimmasta päästä niitä pois.

Katsoin juuri oman roskapostin siitä osoitteesta mikä annan jos on ihan pakko antaa jonnekin jokin osoite ja mitä sieltä löytyykään: joku shannon haluaa mut facebookkiin, olenko kiinnostunut rekkakuskin urasta, Asia-Pacific Lottery taitaa ilmoitella voitoista , saisin uuden luottokortin tosta vaan jos entisessä tilinylitys, yliopistodiplomeja jne.... pitää kai uskoa että joskus joku noihin haksahtaa kun niin kovasti yrittävät vuosi toisen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat