Seuraa 
Viestejä45973

Onkohan onkelma kellekään tuttu. en voi ladata mitään Applen kotisivuilta. Yritin mm. iTunesia ladata mutta heti "hae nyt" nappulan painamisen jälkeen tulee ruutu joka sanoo että "kiitos tTunesin lataamisesta". Ei tule sähköpostiinkaan mitään linkkiä.. Onko tämä nyt sitä Applen "helppokäyttöisyyttä"?

Edit: Googlesta löysin suoran linkin ohjelmaan ja lataus onnistui samalta sivustolta. Sama on kuitenkin kaikkien ohjelmien kohdalla eikä kaikkea jaksaisi "etsiä".

Kommentit (3)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

oletteko maksaneet vielä Applelle? käsittääkseni Applelta ladataan vasta, kun tilin saldoa on vähennetty ohjelman verran. en ole ainakaan kuullut, että Apple tarjoaisi mitään ilmaista käyttäjilleen.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On ilmainen, ellen sitten käsitä "ilmainen lataus" väärin.

http://www.apple.com/fi/itunes/

Juuri itseasiassa latailin ilmaisen kasan pelejä ja ohjelmia Apple Storesta. Käytän ensimmäistä kertaa ikinä heidän laitteitaan ja oli kyllä yllätys myös minulle, että sieltä saa mitään hyödyllistä/kivaa ilmaiseksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat