Seuraa 
Viestejä6081

Jos haluaa aiheuttaa keinotekoisen kaamoksen nukkumisen aikaan, voi silmät peittää silmälapuilla. Havaitsin että ne kuitenkin painavat hieman silmiä joten kysyisinkin voivatko ne aiheuttaa terveydellisiä ongelmia kuten silmänpaineen nostoa tms.? Ja jos ei satunnaisessa käytössä, entäpä jos lappuja käyttää vuosia, joka yö?

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Kommentit (3)

Kyllä joo. Laput silmillä ei näe mitä ympäröivässä yhteiskunnassa tapahtuu. Jos on teippi suun edessä ei pysty kertomaan tunteistaan kumppanille. Tulpat korvissa taas kerää vaikkua ja vaikeuttaa ulkoisten äänien kuulemista, sisäiset äänet taas kuuluvat sitäkin paremmin. Tuntoaistin puutteessa saatat polttaa sormiasi huomaamatta ja olematon hajuaisti ei kerro, onko jossain kakka.

eikös tuossa värillisen alueen reunamilla aika pinnassa ole jonkinsortin paineenrajoitusventtiili, jonka tukkeentuminen nostaa silmänpaineita.

En tiedä asiasta oikeasti yhtään mitään, mutta kahtelin jonkin dokkarin, jossa dokkarin tekijällä oli moinen ongelma ja jota leikkauksin fiksailtiin useampaankin otteeseen, jotain silmän rakenneperiaatekuviakin esiteltiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat