Seuraa 
Viestejä45973

Vasemmassa korvassa ollut vuoden ajan ajoittaista lievää särkyä, poksahtelua ja ääniherkkyyttä. Välillä oireet poissa ja tulevat taas uudelleen. Huimausta myös ajoittain joka tuntuu kävellessä tietynlaisena epävarmuutena ja keinuttavana. Näköhäiriöitä jo useamman vuoden päivittäin (valoilmiöitä,joskus myös toisen silmän osittainen näönhämärtyminen hetkeksi). Magneettikuvissa ja korvalääkärissä/silmälääkärissä ei oireita selittävää löytynyt vuosi sitten. Nyt uutena oireena alkanut muutaman sekunnin kestävä aaltomaisesti etenevä paineentunne/kiristys oikealla puolella suunnilleen nenän sivulla posken suuntaisesti. Ilmenee kun puren hampaita yhteen voimakkaasti, nielaistessa tai päätä kääntäessä sivulle. Oire ei tule kuitenkaan jokakerta eikä siihen liity kipua. Pientä lastani kanniskelen melko paljon joten niskahartiaseutu on koetuksella mutta eikai sekään tällaista aiheuta??

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vaari
Seuraa 
Viestejä3331

Toki olet jo pyytänyt neurologin mielipiteen.

Ei maksa vaivaa, jos on turha, mutta suosittelen kirjoittamasi perusteella.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Yhdyn edelliseen mielipuoleen. Hae lahete neurologille, ja sita odotellessasi kay korva-, nena- ja kurkkutautien erikoislaakarilla.

Asentohuimaukselta tuo ei kuulosta, sen olen kokenut niin monta kertaa etta oireet kuulostavat omituisilta.

Liia82
Näköhäiriöitä jo useamman vuoden päivittäin (valoilmiöitä,joskus myös toisen silmän osittainen näönhämärtyminen hetkeksi).Minkälaisia näköhäiriöitä, molemmissa silmissä vai vaan toisessa?
Hemoglobiini on varmaan hyvä?
Aivojen hapenpuute voi aiheuttaa mm. valopilkkujen näkymistä molemmissa tai toisessa silmässä.

"paineentunne/kiristys oikealla puolella suunnilleen nenän sivulla posken suuntaisesti"

Onko "posken suuntaisesti" ylös- vai alaspäin, oikeelle?

Sillä ei ole väliä, jos et osaa kertoa asioista ymmärrettävällä tavalla, ongelman poistuminen voi vaikeutua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat