Seuraa 
Viestejä45973

Älkää korjatko mikä ei ole rikki. Visuaalisesti ihan hirveä räpellys. Onko teillä joku siskon veli siellä AD:na jota joku vielä ammattitaidottomampi komitea johtaa?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Minusta tuo on ihan hyvä. Ei mitään vikkaa. Dynaaminen ja vauhdikas. Eläväinen. Vai mikä siinä muka on vialla? Jos se on huono niin voisi sanoa että miksi se on huono.

Hämmentää.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Tiede-lehti kyseessä, niin joku 3D-mallinne voisi olla parempi. Mut joo, kyllä minä tästä yksinkertaisesta logosta enemmän pidän kuin jostain liian tyylitellystä räpellyksestä. Se vanha palikkatekstikin oli ihan hyvä. Jotenkin ihmisillä tuntuu olevan mielipide, että mitä monimutaisempi, niin sitä parempi.

Etenkin tuossa lehden kannessa tuo teksti on tyylikäs.

lokki
Seuraa 
Viestejä5108

Täysin samaa mieltä Simplexin kanssa. Niin 60- lukua. Kaikki myös hirveän rumat asiat palaavat. En olisi koskaan voinut kuvitella 70-luvun alun puolitankohousujen tulevan muotiin uudelleen. Hirveät matalat vyötäröt tulivat ja menivät. Onneksi eivät sentään niiden liehulahkeiden kanssa tällä kertaa. Tulevatko nämä suurenevat ja pienevevät psykedeliset fontit nyt takaisin. Rohkenen epäillä. Asiallisen ja informatiivisen lehden ei kuvittelisi olevan avantgardea. Taidelehdetkään eivät vielä ole huomanneet, että psykedelia tulee takaisin. Tiede lehti menee edellä myös visuaalisessa ilmaisussa.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1737

Paha tuosta on enää paskemman näköistä tehdä, vaivaa on nähty. Lienee jossain aamupalaverissa väkerretty evvk -meiningillä koko porukan ollessa krapulassa.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Jotenkin tulee mieleen Microsoftin "uusi", äärimmäisen pelkistetty logo ja visuaalinen ilme. Eri värisiä neliöitä, wtf? Joku graafikko vetää isot hillot neliöiden piirtäämisestä. O_o

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat