Seuraa 
Viestejä45973

Hauskoja nuo iltapäivälehtien lööpit, joka päivälle pitää keksiä jotain erikoista, että lehti ”möisi” hyvin

Pystyvätkö lehdet mittaamaan myynnin lisääntymisen erilaisten lööppien vaikutuksesta?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012090 ... 3_uu.shtml

Muutama kohta kirjoituksesta
Loppuviikko näyttäisi olevan melko viileää, mutta sunnuntaina ja varsinkin ensi maanantaina lämpötila nousee 20 asteeseen, ehkä jopa pari astetta ylikin, Jantunen toteaa.
Jantunen arvioi, että keskellä kesää kyseessä olisi jopa lyhyt helleaalto. Lämpimintä on todennäköisesti maan etelä- ja lounaisosissa. Rannikkoalueilla voi tosin olla hieman viileämpää.
On hyvin todennäköistä, että ensi viikon lyhyt lämmin jakso jää tämän vuoden viimeiseksi. Voi olla, että sen jälkeen jopa 15 asteen ylittäminen on tiukassa, ennustaa Jantunen.

Kommentit (1)

xork
Seuraa 
Viestejä384

Onhan se surullista. Muistuu mieleen se lapsuuden sinisilmäisyys, että maailmassa ei tarkoituksella tehdä väärin, paitsi jotkut harvat. Mutta totuus paljastui, että harhaanjohtamista ja valehtelua tekee lähes jokainen, saavuttaakseen itselleen paremman aseman tai voittoa. Se on siis normaalia. Sitten sitä astui huomaamattaan uuteen maailmaan, missä täytyy alkaa pelaamaan muiden kanssa sitä samaa peliä. Siihen piti orientoitua. Varmasti yksi keskeinen syy teinien ahdistukselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat