Seuraa 
Viestejä13176

Millon ne oikein aikovat lopettaa tuon riehumisen?, Olisin jo itse ainakin ymmärtänyt että Tanskalaiset ovat pahoillaan asiasta.

Tais taas muslimit riehua, pari päivää kuvien takia ja mutta loppu riehunta on taas vaan riehumista mikä ei enään liity muhammediin.

Mistä johtuu, tällänen toiminta?

Nämä kusipäät muslimit jotka vihaavat länsimaita, ovat taas lietsoneet kaikista tyhmimmät lajitoverinsa riehumaan. Nämä taas eivät osaa lopettaa koska, heitä voi aivopestä miten lystää.

Syy näköjään löytyi musliminin omasta pesästä, eikä länsimaalaisista.

Taas kaikki ylisuvaitsevaiset länsimaalaiset olivat kumartamassa muslimeja ihan turhaan. Voisi käyttää järkeä, eikä aina antaa suvaisevaisuuden kulkea järjen edellä.

Jos oikeesti jotain Rasismia tapahtuisi, voisi pyytää anteeksi. Muute ei ole hyvästä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

"Millon muslimit lopettaa riehumisen muhammedin takia?"

Nykyään osaan sanoa jo pelkän otsikon perusteella,
milloin kirjoittajana on tiäremiäs.

Aikovat lopettaa riehumisen kesäkuun viides, kello 10.09.

Jos ajattelit käyttää vapaa-aikaasi lietsovien kusipää-muslimien tarkkailuun niin raportoi sitten jotta olinko oikeassa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muslimit ovat mitä epärehellisintä huijarisakkia, jonka johdosta minusta tuntuu naurettavalta tämä ikuinen pilakuvahihhulointi.
Oli eräässä arabimaassa, jossa turistit joutuivat maksamaan kaikesta kymmen kertaisen hinnan, mutta sekään ei takseille ja minibusseille aina riittänyt.
Kerran menimmi erääsään turistikauppaan, jonka omista lukitsi oven, jotta emme pääsi ulos, ennen kuin olisimme tehneet kaupat. Siitä huolimatta että siinä liikkeessä tein ehdottomasti parhaat ostokseni ja vieläpä kohtuu hinnalla, minulle jäi tunne vilpillisyydestä. Eikö Kari Uotikin käyttänyt tuota menetelmää suurella menestyksellä? Tosin Uotin maine kovana nyrkkisankarina toi vielä suuremman uhkakuvan huijattaville sijoittajille.

"Tais taas muslimit riehua, pari päivää kuvien takia ja mutta loppu riehunta on taas vaan riehumista mikä ei enään liity muhammediin."

Näinhän asian laita taitaapi olla. En minä aivan käsitä mitä riehumista muutamassa kuvassa voi olla, kulttuurieroja varmaankin.

Täytyy kuitenkin muistaa, että luultavimmin suurin osa "tavallisista" muslimeista haluaisi lopettaa riehumisen eikä välitä pilakuvista tai jostakin yleisestä mellakoinnista sen suurempia. Ei tämä liity oikeastaan mitenkään koko aiheeseen, tulipahan vain mieleen.

Muslimit ylipäätänsä lopettavat jihadin vasta sitten,
kun islamin uskonto on ainoa uskonto päällä maan.

Toki sitten ystävämme jakaantuvat lukuisiin uusiin heimoihin,
ja rupeavat näkemyserojen verukkeella sotimaan toisiaan vastaan,
aina ja ikuisesti.

Näitä uusia heimoja tulee olemaan kymmeniä tuhansia,
sen aikaisen maailman väkiluvun ollessa noin 2.5 miljardia.

Aslak
"Voisitta koko tokka näyttää muille esimerkkiä ja hiljetä, minun puolesta vaikka ijäksi."

Pappa-Aslak on taas tuohtunut,
kun murre unehtui.

Eivät ne älykääpiöt lopeta vielä piiitkään aikaan. Kun muslimidiktatuurien johtajat nyt ovat saaneet käännettyä islamin degeneroiman kansan vihanpurkaukset muualle takahikiälän omista ongelmista, ne tietysti pyrkivät ylläpitämään tilannetta mahdollisimman pitkään. Tämä siis maallisten muslimien kohdalla.

Todella uskovaiset muslimit taas eivät hiljene, ennen kuin kaikki vääräuskoiset on joko tapettu tai orjuutettu.

"Millon muslimit lopettaa riehumisen muhammedin takia?"

Vastaus: Eivät milloinkaan.

Voidaan katsoa että nykyinen islamilainen terrori alkoi -70 luvun alussa ja sitä on kestänyt tähän päivään asti. Kun khomeini tuli valtaa iranissa niin sen jälkeen käyttöön otettiin "jihad" eli pyhä sota.
Muistan kun silloin haastateltiin erästä euroopan johtavaa imaamia (tais olla englanissa), niin hän kertoi syyrimman syyn sotaan olevan länsimainen moraalinen rappeutuminen. Imaami otti esille pornon ja homoseksuaalisuuden olevan suurimpia merkkejä länsimaisen moraalinin rappeuttaja, myöskin avioroja hän piti selvänä merkkinä siitä. Erityisesti naisten uskottomuutta hän piti eräänä suurimpana syynä moraalinin rappeuttajana.

Imaami kehua retosteli että islamilaismaissa ei ole avioeroja koska moraaliarvot ovat siellä oikealla mallilla.( Naiset tietävät paikkansa)
Jihad on sota muita uskontoja vastaan. Piste.
Ei sillä ole mitää tekemistä öljyn eikä amerikkalaisten tekemisillä.Islamilaiset käyvät sotaa myöskin shikhejä ja bubdhalaisia vastaan intiassa, sielläkin räjäytellään pommeja aina kun vain on mahdollista.
Seuraavassa videossa tapetaan nepalilainen, siksi koska hän ei ole muslimi.
http://www.efsha.co.uk/farsi/audioandvi ... stages.htm

Nykyään tähän sotaan on sotkettu politiikka mukaan ja länsimaissa pidetään amerikkalaisia suurinpina syypäinä terrorismiin, vaikka alun alkaen imaamit julistivat toisin, varsinkin vasemmemisto piirit haukkuvat amerkikkaa ja ylistävät islamin olevan "rauhan uskonto".
Länsimaissa nämä "vasemmisto humanistit" arvostelevat amerikkaa siitä koska siellä ei kaikissa osavaltioissa ei ole mahdollista homojen mennä naimisiin ja samalla he unohtavat sen tosiasian että islamilaismaissa homot ja lesbot hirtetään nostokurtiin.
Esimerkiksi iranissa on Khomeinin valtaantulon jälkeen hirtetty n 4000 homoa ja lesboa, eikä ole kukaan "vasemmistolainen humanisti" esittänyt MINKÄÄNLAISTA vastalausetta, mutta ootas kun jenkeissä tai suomessa ei homopari pääse naimisiin niin jopas monin erisanakääntein tuomitaan.
Seuraavissa kuvissa kaksi moraalitonta tuomitaan kuolemaan iranissa. 16 ja 18 vuotiaat pojat olivat erehtyneet harrastamaan seksiä keskenään, ensin heidät ruoskittiin. 200 raipan iskua kumpaisellekin, mutta koska he eivät kuolleet niin heidän heittettiin vankilaan 14 kuukaudeksi ja vasta sen jälkeen heidät hirtettiin.
http://isna.ir/Main/PicView.aspx?Pic=Pi ... 4-1&Lang=P
http://isna.ir/Main/PicView.aspx?Pic=Pi ... 4-2&Lang=P

Oletteko kuulleet että suomessa olisi valtamedioissa asiaa käsitelty? Kuinka moni vasemmistomilitantti on tuominut islamilaismaissa harrastettavaa oikeuskäytäntöä? Vastaus: Ei ole käsitelty eikä kukaan vasemmistolainen ole tuominut homojen hirttämistä. Ei edes palstamme Lenin setäkään ole sanallakaan asiaa sivunnut.

Yhden asian olen elämäni aikana oppinut ja se on: Olen oppinut halveksimaan vasemmistolaisia ja erityisesti kommareita, hehän yleensä puhuvat suvaitsevaisuuden puolesta.(silloin kun heille sopii) Vaikka heidän ainoa poliittinen vaikutin on viha, viha kaikkea mikä edustaa heidän mielenstään amerikkaa. Viha kaikkea mikä heistä on länsimaalaista tai ei ihan kaikkea, kyllä he muistavat aina korostaa sananvapauden merkitystä, unohtavat taas sen tosiasian että islamilaismaissa ei edes tunneta sellaisa termiä kuin sananvapaus.
Sen olen myös oppinut että ei mikään aate eikä mikään muukaan saa ihmisiä yhteen kuin viha, sillä yhteinen vihamies yhdistää. Se on nähtävissä kun seuraa terrorismista käytävää keskustelua.

Lueskelin muutamia vuosia sitten eräästä lehdestä juttua siitä että Eu tekee tutkimusta palestiinalaisten keskuudessa siitä että mikä on se asia minkätakia palestiinalaiset vihaavat juutalaisia, jutussa otettiin esille palestiinan tilanne ja arvioitiin että suurin syy on miehitys. Eu halusi tutkimuksella osoittaa israelilaisille että suurin vihan pidon syy on nimeonomaan miehitys. Kun tutkimus sitten julkaistiin niin se samantien myös julistettiin salaiseksi koska tutkimuksen tulos ei vastannut ennakko odotuksia. Sillä suurin syy vihan pitoon ei olet miehitys, se ei tainnut olla edes toiseksi suurin syy. Suurin vihan pidon syy oli siinä että juutalaiset ristiinnaulitsivat Jeesuksen parituhatta vuotta sitten.
Eli kaikki neuvottelut islamilaisten ja juutalaisten välillä ovat merkityksettömiä koska sillä ei parin tuhannen vuoden takaista tekoa saada tekemättömäksi. Juutalaiset ja islamilaiset tulevat tappelemaan maailman hamaan asti, ei siinä meidän välitys esitykset meinaa paskankaan vertaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat