Seuraa 
Viestejä241

Itse olen jo vuosia hakenut oman populääritieteellisen tiedeviihteeni lähinnä internetistä, mutta katsottuani uusimman Ylen "prisma"-tekeleen tuli mieleeni pari asiaa, Kyseinen ohjelma voitaisiin esittää pikkukakkosessa tmv. ja olisi paikallaan ja arvokasta lasten tiedeakasvatusta.
Mutta että nyt sitten ikäänkuin 'prime-time' ohjelmapaikalla aikuisille?! Katson kyllä BBC.n lähinnä astronomiaa ja kosmologiaa käsittelevät dokkarit tuoreeltaan tubesta, mutta eikö mielestänne suomenkielinen tieteestä kiinnostunut yleisömme kaipaisi jotain parempaa tarjontaa kuin meille nykyisin tarjotaan. Aivan turhia tässä varmaan marmatan, mutta onko mielipiteitä...

Kommentit (4)

Tesseract
Seuraa 
Viestejä241
Vatkain
Puhutko maanatain Prisma-dokumenteista vai tiistain Prisma-studiosta?

Joo. totta ne dokumentit on ihan ok. Tarkoitin tietysti näitä 'toimitettuja' prisma-studioita, kuten tietenkin älykkäänä naisena ymmärsit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Ei tullu katottua tätä ekaa Prisma-studiota. On kyllä totta, että siinä taso vaihtelee melko rajusti. Joskus siinä on ihan laadukasta ja hyvin tehtyä juttua, mutta aika paljon siinä on itsestään selvyyksiä ja sitten tosiaan ne kaksi kouhoa siellä ohjelman lopussa sopisivat kyllä paremmin Pikku Kakkoseen. Asiantuntijahaastattelut ovat ohjelmassa hyviä ja mielenkiintoisia.

Hämmentää.

Telkarista tulee toisinaan tosi hyviä tiededokkareita. Joku aika sitten tuli valaiseva dokkari älykkyyden testaamisen historiasta. Ja eilettäin tuli oppitunti natsismista. Ohjemassa esiintyi myös Philip Zimbardo.

Olisi hyvä, jos hänen valevankilajutustaan tehtäisiin vastaava dokkari. Vankilasta (historian eka BB-talo) kun on ihan autenttista filmimateriaalia. Olisi myös hyvä, jos vankilakokeeseen osallistuneita voitaisiin haastatella näin 40 vuoden jälkeen. Varsinkin sitä tiukinta vartijaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat