Seuraa 
Viestejä45973

Sattui korviin juttu pohjoiskorealaisesta kaverista joka syntyi vankeudessa ja karkasi kun oli ~20v. Eihän siinä mitään, gangnam staililla.

Mutta miettimään pisti se, että hän omien sanojen mukaan söi vain maissia sen eri muodoissa,
kuten kaikki muutkin vangit siellä.

Kuinka todellinen on siis länsimaisen ruokaopin tyrkyttämä hiven- ym. ravintoaineiden tarve,
jos "pelkkää maissia" syömällä voi elää ja tehdä fyysistä [pakko]työtä samalla vuosikymmeniä (noinkin kurjissa olosuhteissa kuin ko. vangit)?

Kommentit (6)

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819

Jos joku tyyppi muistaakseni UK:sta eleli aika pitkään pelkästään mäkkärin kananugeteilla (ennenkuin sitten kuoli siihen, piru kun en muista juttuaa) niin miksei mahdollista olisi, meikäläisetkin hotkivat mäntypuuta nälkäaikoina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Finelin taulukon mukaan pelkästä maissidietistä tulisi B12-, C ja D-vitamiinien puutos ja kalsiumin puutos. Tuskinpa tarkoitti kirjaimellisesti, ettei ole koskaan syönyt muuta kuin maissia ja vettä.
Ihminen on uskomattoman sitkeä eläin. Mietti nyt vaikka keskitysleirien vankeja.

Flick
Seuraa 
Viestejä258

Taitaa olla vähän vedätetty juttu, loikkareilla on aina vähän taipumus värittää noita juttujaan. Pohjois-Koreassa maissia? Eikö muka riisi olisi tyypillisempi?

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Taitaapa se mäkkäriruoan huonous olla aika suhteellista. Elimistö kyllä on sopeutunut erilaisiin puutostiloihin, esimerkiksi kynnet ja hiukset ei enää kasva. Tosin eipä ihmiset ennemmin kovinkaan vanhoiksi edes eläneet, mutta aikansa kuitenkin. Nykyajan ruoan terveellisyydestä keskustelu on pelkkää hienostelua, jos sen suhteuttaa oikeasti puutteelliseen ravintoon. Eikä normi kouluruokakaan mikään ravinnepommi ole, hyvä jos edes makroravinteet on suositusten mukaisia. Kyllä ihminen pystyy syömään vaikka vaseliinia ja vöitä, jos on oikeasti nälkä. Eikä moni valmisruoka paljo kummenmpaa olekaan kovetettuine rasvoineen ja kuorittuine viljoineen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat