Seuraa 
Viestejä45973

tietääkö kukaan aineesta, millä voisi saada tomaatit kypsymään?. Muistaakseni chilille oli jotain, millä kypsyminen alkaa muutamassa päivässä, niin kaippa tuo sopii tomaatillekkin. jos tuota on olemassa, mistähän sitä saisi?

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä46023
EV+
Omenien kuoresta tuota erittyy runsaasti, omppu-pari sinne tomaattipussiin ja avot. Myös raakana rahdatut banaanit kypsytetään eteenillä.Eli omenia ei kannata säilyttää muiden tuotteiden kanssa, jääkaapin lokerossa. banaanit, tomaatit, mites vihannekset kärsiikö omenan läheisyydestä?

MooM
Seuraa 
Viestejä7984
jussipussi
EV+
Omenien kuoresta tuota erittyy runsaasti, omppu-pari sinne tomaattipussiin ja avot. Myös raakana rahdatut banaanit kypsytetään eteenillä.Eli omenia ei kannata säilyttää muiden tuotteiden kanssa, jääkaapin lokerossa. banaanit, tomaatit, mites vihannekset kärsiikö omenan läheisyydestä?Kaikki kasvikset eivät jatka kypsymisprosessia sen jälkeen kun ne on poimittu. En tiedä nopeuttaako etyleeni myös pilaantumista.

Minä muuten pidän hedelmiä ja tomaatteja huoneenlämmössä. Poikkeuksena greipit, jotka ovat parempia kylmänä. Erityisesti tomaatti maistuu turhalta kylmänä.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

ovolo
Seuraa 
Viestejä6596
Stoppari
tietääkö kukaan aineesta, millä voisi saada tomaatit kypsymään?. Muistaakseni chilille oli jotain, millä kypsyminen alkaa muutamassa päivässä, niin kaippa tuo sopii tomaatillekkin. jos tuota on olemassa, mistähän sitä saisi?Tomaatit kyllä kypsyy ilman lisäaineita viileässä ja pimeässä, esim jossain laatikossa.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46023
MooM

Minä muuten pidän hedelmiä ja tomaatteja huoneenlämmössä. Poikkeuksena greipit, jotka ovat parempia kylmänä. Erityisesti tomaatti maistuu turhalta kylmänä.Joo tätä asiaa vois kyllä vertailla, tuotekohtaisesti, sinne ne on kaikki mennyt "kaaressa" samaan jääkaapin lootaan

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1471

Syksyn tullen mökillä kasvatetut amppelitomaatit eivät kaikki ehdi kypsyä ulkosalla, vaimo iroittaa ne ja käärii sanomalehteen, kypsyvat muutamassa päivässä.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat