Seuraa 
Viestejä29006

Muistelen että ainakin myytinmurtajissa ne jotain peiliä tehdessään kiillotti limsatölkin pintaa suklaalla ni siitä tuli paremmin heijastava. Muistankohan oikein? Kun pitäis tässä askarrella heijastavaa pintaa ja on tuossa ruotsalaisia spraittiputeleita niin vois niistä leikkoo ja tehdä. Että onnistuuko jos käyn hakemassa suklaata kaupasta ja alan hinkkaamaan? Ja sitten että mihin toi perustuu ja kuolenko myrkytykseen jos nuukana miehenä syön sen suklaan sitten lopuksi?

Kommentit (5)

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46301
Alumiinin kiilloitus

Ohessa sieltä sun täältä kerättyjä vinkkejä ja linkkejä alumiinin kiilloitukseen, tekstit foorumilta suoraan jäsenten kynästä.
http://www.intruderclubfinlandry.fi/clu ... oitus.html

Tämä on erityisen mielenkiintoinen:

Pinnan viimeistelystä:

Olen käyttänyt seuraavaa menetelmää ja voin suositella:

Puhalluksen jälkeen huolellinen pesu ja kuivaus, sen jälkeen "maalaus" tentulla (Sinol) ja annetaan rauhassa kuivua ja kas, alumiini osa ei hapetu enää ikinä.

Kemistin mukaan ilmiö perustuu kemialliseen hapettumiseen eli tenttu reagoi puhtaan alupinnan kera ja tekee kuivuessaan ohuen ja näkymättömän aluoksidipinnan kappaleen suojaksi. Edullinen "pintakäsittely" ja toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
CE-hyväksytty
Muistelen että ainakin myytinmurtajissa ne jotain peiliä tehdessään kiillotti limsatölkin pintaa suklaalla ni siitä tuli paremmin heijastava. Muistankohan oikein? Kun pitäis tässä askarrella heijastavaa pintaa ja on tuossa ruotsalaisia spraittiputeleita niin vois niistä leikkoo ja tehdä. Että onnistuuko jos käyn hakemassa suklaata kaupasta ja alan hinkkaamaan? Ja sitten että mihin toi perustuu ja kuolenko myrkytykseen jos nuukana miehenä syön sen suklaan sitten lopuksi?Tuo liittyi episodiin, jossa yritettiin sytyttää vedellä tulta (ja onnistuttiin, jäädyttämällä linssi). Tölkin pohjan hinkkaus meni vähän huonommin, joskin jonkin verran kiiltävä siitä peilistä tule. Suosittelen alumiinin hiontatahnaa ja jotain sähköllä pyörivää laitetta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat