Seuraa 
Viestejä45973

Tämä saattaa olla vedätys (ja toivon totisesti, että niin on), mutta on surullista, miten antirationalismi leviää yhteiskunnassamme: www.olutinfo.blogspot.com

Tämä tyyppi siis uskoo, että Kansanterveyslaitos, Pekka Puska tjsp. on laimentanut suomalaista olutta, ja että keskioluen todellinen alkoholipitoisuus ei olekaan 4,7 %.

Tähän ketjuun voi laittaa muitakin vastaavia "ajattelijoita". Tosin kaikki taidamme löytää mm. ilmastoskeptikot netistä etsimättäkin.

Sivut

Kommentit (16)

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46335
Student
Tämä saattaa olla vedätys (ja toivon totisesti, että niin on), mutta on surullista, miten antirationalismi leviää yhteiskunnassamme: http://www.olutinfo.blogspot.com

Tämä tyyppi siis uskoo, että Kansanterveyslaitos, Pekka Puska tjsp. on laimentanut suomalaista olutta, ja että keskioluen todellinen alkoholipitoisuus ei olekaan 4,7 %.

Tähän ketjuun voi laittaa muitakin vastaavia "ajattelijoita". Tosin kaikki taidamme löytää mm. ilmastoskeptikot netistä etsimättäkin.
Ostaa keskari pullon ja mittaa sen alkoholipitoisuuden?

Ranskassa tuottavat hanhenmaksaa eli hanhen rasvamaksaa joka saadaan aikaan pakkosyöttämällä maissitärkkelystä hanhille. Suomessa monet ihmiset pakkosyö vapaaehtoisesti tärkkelystä.

Rasvan kertymista maksaan kutsutaan rasvamaksaksi ja maksa kasvaa liiallisen kokoiseksi.

Hanhet ja ankat, joita aiotaan käyttää maksantuotantoon, ruokitaan ensiksi niiden luontaiseen ruokavalioon kuuluvalla ruoholla, joka vahvistaa ruokatorvea. Sen jälkeen jatketaan tärkkelyspitoisella ravinnolla, joka kasvattaa eläimen maksan koon noin puoleen lopullisesta tavoitteesta. Viimeisten 2-3 viikkon ajan suurimmissa tuottajamaissa, joissa pakkoruokintaa ei ole kielletty (esimerkiksi Ranska), lintu pakotetaan syömään yleensä maissia 2-3 kertaa päivässä. Ruokinnassa käytetään apuna metallista, yleensä pneumaattista suppiloa, jolla ruokamäärä pursotetaan eläimen kurkkuun. Maksan lopullinen koko on usein yli kymmenkertainen terveeseen maksaan verrattuna, mikä aiheuttaakin linnuille paljon erilaisia terveydellisiä oireita.http://fi.wikipedia.org/wiki/Hanhenmaksa

Alkoholi on hiilihydraatti.

Nuorilla ihmisillä todetaan jo maksan rasvoittumista johtuen ravinnon liiallisesta tärkkelyksen/hiilihydraattien nauttimisesta.

We are currently studying 1) the effects of long-term alcohol intoxication on phosphoinositide-dependent Ca2+ signals with an emphasis on how alterations in Ca2+ signaling may lead to mitochondrial dysfunction and tissue injury and 2) the effects of high dietary fructose on the formation of reaction oxygen species (ROS) and Ca2+ signaling and if perturbations in these pathways stimulates lipid metabolism leading to the development of nonalcoholic fatty liver disease.


http://njms.umdnj.edu/departments/pharm ... erests.cfm

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Jokainenhan nyt tietää, ettei alkoholi ole terveellistä, kyseessä on kuitenkin samaa alkoholia, jota ei kaikki uskalla tankata edes autoon. Samoin alkoholin hajoaa happamiksi myrkyiksi. Kuitenkin itse väittäisin alkoholin suurimmaksi haitaksi vaikutuksen aivoihin, kuten varmaan jokainen alkoholistin nähnyt tietää. Alkohli ei tapa aivosoluja, mutta jotenkin se tekee ihmisistä flegmaattisia zombeja. En tiedä onko se sitten alkoholin suora vaikutus, vaikka onko kysessää vain psykologinen tekijä. Varmasti alkoholijuomien tärkkelyksellä on merkittävä osansa, joten oluen laimentamisen myönteiset terveysvaikutukset tuntuvat erikoiselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kurremus
Seuraa 
Viestejä383
jussipussi
Tuppu L 2.0
Varmasti alkoholijuomien tärkkelyksellä on merkittävä osansa, joten oluen laimentamisen myönteiset terveysvaikutukset tuntuvat erikoiselta.Alkoholi on hiilihydraatti.Eikö alkoholi ole vain alkoholi, oli se metanolia tai etanolia tai mitä tahansa muuta..? Viineissä on hiilihydraattia vähäsen, tiukassa viinassa ei ollenkaan ja oluessa jo vähän reilummin.

installer
Seuraa 
Viestejä9908
jussipussi
Tuppu L 2.0
Varmasti alkoholijuomien tärkkelyksellä on merkittävä osansa, joten oluen laimentamisen myönteiset terveysvaikutukset tuntuvat erikoiselta.Alkoholi on hiilihydraatti.No ei ole.

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46335
installer
jussipussi
Tuppu L 2.0
Varmasti alkoholijuomien tärkkelyksellä on merkittävä osansa, joten oluen laimentamisen myönteiset terveysvaikutukset tuntuvat erikoiselta.Alkoholi on hiilihydraatti.No ei ole.Carbohydrates can also be defined chemically as neutral compounds of carbon, hydrogen and oxygen.

Ethanol is a neutral compound of carbon, hydrogen, and oxygen.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46335

Mikä "prosentti" vanhemmista tietää että edistävät lastensa rasvamaksan riskiä ostamalle lapsille korkeafruktoosisella maissisiirapilla makeutettuja virvoitusjuomia ?

Olisiko 1 promille ?

Minä laittaisin ko juomien myynnille samat ikärajat kuin miedoille alkoholijuomillekkin

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46335
kurremus
jussipussi
Tuppu L 2.0
Varmasti alkoholijuomien tärkkelyksellä on merkittävä osansa, joten oluen laimentamisen myönteiset terveysvaikutukset tuntuvat erikoiselta.Alkoholi on hiilihydraatti.Eikö alkoholi ole vain alkoholi, oli se metanolia tai etanolia tai mitä tahansa muuta..? Viineissä on hiilihydraattia vähäsen, tiukassa viinassa ei ollenkaan ja oluessa jo vähän reilummin.Alcohols are carbohydrates which are made of an alkyl group with one or more hydroxyl (-OH) groups bound to its carbon atoms.http://simple.wikipedia.org/wiki/Alcohol

Hiilihydraatit ovat ryhmä orgaanisia yhdisteitä, jotka koostuvat hiilestä, vedystä ja hapesta. Niitä ovat esimerkiksi sokerit, kuten tärkkelys ja selluloosa. Hiilihydraatti on yksi kolmesta perusravintoaineesta ja ihmisen tärkein energianlähdelähde?. Puhtaiden hiilihydraattien empiirinen kaava on (CH2O)n.http://fi.wikipedia.org/wiki/Hiilihydraatti

Tämä oli tarkoituksellinen "kompa" jotta asiaan syntyisi mielenkiintoa.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
installer
jussipussi
Tuppu L 2.0
Varmasti alkoholijuomien tärkkelyksellä on merkittävä osansa, joten oluen laimentamisen myönteiset terveysvaikutukset tuntuvat erikoiselta.Alkoholi on hiilihydraatti.No ei ole.no joo, koko tekstini sisältö meni aivan ohi. Tarkoitin vain sitä, että alkoholiprosentin laskeminen ei hyödytä. Kun on vähemmän alkoholia, niin sitä olutta pitää juoda enemmän, jolloin saa myöskin enemmän tärkkelystä.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46335
kabus
Jussipussi kuuluu juuri noihin antirationalisteihin johon aloittaja viitasi. Ei kestänyt kauaa kun alkoi hörhöily fruktoosista.
Linkistä itse huutelut joihin laitoin infoa tämän ranskalaisen lääketieteen ja kirurgian tohtorin vastapainoksi.

Mitä sairauksia alkoholi siis aiheuttaakaan? Kaikille tulee varmasti ensimmäiseksi mieleen, että maksa menee ns. poks. Tämähän on tuttua asiaa: rasvamaksa > maksakirroosi > tappava maksasyöpä. Näin me olemme oppineet jo yläasteella. Tätä mekanismia sanotaan myös alkoholimaksasairaudeksi.

Mikä yllättävintä kuitenkin, ajatus alkoholimaksasairaudesta perustuu kuitenkin ns. poikkileikkaustutkimuksiin, joita ei voi pitää sitovana tieteellisenä näyttönä. On hyvin mahdollista, että alkoholi aiheuttaa maksasairauksia, mutta todistettu sitä ei ole. Viime aikoina asiantuntijatkin ovat ottaneet tämän asian entistä enemmän esille, näin mm. kuuluisa ranskalainen kirurgi Valery Charlatan: "Quelle cirrhose? Nic ta mère, il y a acune pathway moléculaire. Merde, il y a acune cirrhose! Toute simplement, elle n'existe pas."

Itse en osaa ranskaa, mutta tyttöystäväni Marjan mukaan siinä lukee suunnilleen: "Mikä ihmeen kirroosi? Haista paska, mitään molekylääristä vaikutusmekanismia ei ole olemassa. Helvetti, ei ole mitään kirroosia. Sitä ei yksinkertaisesti ole olemassa." - näin siis lääketieteen ja kirurgian tohtori Charlatan.Kannattaa Kabus keskittyä lukemaan ja pyrkiä informaatiosisältöön palautteessaan, ei huutelut vaikuta yhtään mihinkään jos niissä ei ole sisältöä. Seuraavan kerran kun kommentoit laita itsekritiikki sille tasolle jotta palutteeseen tulee sisältöä. Jos sinulla ei ole mitään asiaa, älä kirjoita mitään silloin.

Ei kukaan olekaan väittänyt, ettei alkoholi olisi haitallista maksalle. Fruktoosi ei ole mitään myrkkyä. Etanoli on, mutta jotta haittoja syntyy saa olla tosi deeku.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46335
kabus
Ei kukaan olekaan väittänyt, ettei alkoholi olisi haitallista maksalle. Fruktoosi ei ole mitään myrkkyä. Etanoli on, mutta jotta haittoja syntyy saa olla tosi deeku.Tämähän kävisi jo työstä...

Luuletko että ihan tyhjänpäiten linkitin prosessikuvat fruktoosin ja etanolin metaboliasta maksassa?

NAFLD

Non-alcoholic fatty liver disease

Soft drinks
Soft drinks have been linked to NAFLD through the presence of high fructose corn syrup which may cause increased deposition of fat in the abdomenhttp://en.wikipedia.org/wiki/Non-alcoho ... er_disease

Mitä pakkosyöttämällä saadaan hanhelle se herkullinen hanhenmaksa eli NAFLD , niin maissia pakkosyöttämällä,
Mistä tehdään korkeafruktoosinen maissisiirappi.
Mitä käytetetään yleisesti sokerin tillalla elintarvikkeiden (edullisempana) maketusaineena.
Mitä ruokosokerista on puolet.

Increased Dietary Fructose Linked to Elevated Uric Acid Levels and Lower Liver Energy Stores

"There is an alarming trend of increased rates of obesity, type 2 diabetes and NAFLD in the U.S.," said lead author Dr. Manal Abdelmalek from Duke University Medical Center. "Given the concurrent rise in fructose consumption and metabolic diseases, we need to fully understand the impact of a high-fructose diet on liver function and liver disease."Dr. Abdelmalek concludes, "High fructose consumption and elevated levels of uric acid are associated with more severe depletion of liver ATP. Our findings suggest that increased dietary fructose intake may impair liver "energy balance." Further research to define the clinical implications of these findings on metabolism and NAFLD is necessary." The authors highlight the importance of public awareness of the risks associated with a diet high in fructose.http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 104121.htm

Richard J. Johnson, MD and Takahiko Nakagawa, MD (Division of Renal Diseases and Hypertension, University of Colorado) provide a concise overview of recent clinical and experimental studies to understand how excessive amounts of fructose, present in added sugars, may play a role in high blood pressure, diabetes, obesity, and chronic kidney disease (CKD).http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 172002.htm

ScienceDaily (May 2, 2012) — Obese people who consume increased amounts of fructose, a type of sugar that is found in particular in soft drinks and fruit juices, are at risk for nonalcoholic fatty liver disease (NFALD) and more its more severe forms, fatty inflammation and
scarring.

Nonalcoholic fatty liver disease is currently the leading cause of chronic liver disease in the United States.
http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 112705.htm

Toivotaan että Kabuskin heräsi nyt, edes hieman, ajattelemaan.

Älkää sitten ihmetelkö kun alkaa Suomesta tulla vastaavanlaisia uutisia ja todetaan "ihmetellen" että miten voi olla nuorilla Rasvamaksaa jne ...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat