Seuraa 
Viestejä518

Jokaiselle aikakaudelle tullaan antamaan kliseinen nimike kuvaamaan aikakauden aatteellista ilmapiiriä. 2000-luvun alku tullee jäämään historiaan "nuorten vihaisten valkoisten heteromiesten ajaksi". Itse en ainakaan keksi tällä hetkellä parempaa otsikkoa kuvaamaan tätä islamofobiaa ja lopultakin aika hullunkurista maahanmuuttokriittistä sekä "länsimaisen kulttuurin rappiota" päivittelevää uutta kansannousua. Koska tämän ajan henkisen aallon taittuminen voi olla lähellä on aika vetää yhteenveto.

-Se alkoi syyskuun 11.päivänä 2001.
-Se synnytti näkemyksen jonka mukaan jossain häärii aikamoinen mörkö joka nielee koko läntisen sivistyneen kulttuurin.
-Se saavuttaa kliimaksin 2010-luvun alussa (Norjassa Breivik, Suomessa Halla-aho, USA:ssa Teekutsuliike, EU-kriisi...)
-Se taittuu kun kovimmat höyryt on päästetty netin sosiaalisessa mediassa ulos

“Science is the belief in the ignorance of the experts” – Richard Feynman

Sivut

Kommentit (18)

Hohhoijaa nämä on taas näitä sinun harhoja, suurin osa näistä valkoisista heteromiehistä elää ihan normaalia elämää eikä heitä paljon kiinnosta mitkään ääriliikkeet ym.

Sensijaan vihaiset muslimi hetero miehet riehuvat omissa maissaan tälläkin hetkellä, anti-usa mielenosoituksissaan.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819

Älä nyt pahastu mutta suhteellisen tarkoituksenhakuinen avaus. Mites tuo 9/11 pommitus (valkoiset heteromiehet?) Sattuuko avaukseen???

Et ole sitten sattunut viime aikoina katsomaan uutisia kuinka jenkkilippu palaa arabimaissa.

En ole (toki nopealla vilkaisulla uutiskanaviin) sattunut löytämään tuolta kenkiä heitettäväksi-kojujen, USAn-lippuja-poltettavaksi-tai vastaavien kojujen seasta yhtään valkoista heteromiestä vihaisena, saatan olla väärässäkin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Japetus
Seuraa 
Viestejä11693

Juu-u. Lännessähän se suhteeton sappi taas kiehuu. Joidenkin täytyy näköjään tuntea musujen kivet otsaluussaan ennen kuin selviää, millaista meno heidän maillaan on.

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
o_turunen himokkaana: "Minä en todellakaan kuse housuuni vaan sinun silmääsi."
sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%.. eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

Luultavasti 2000-luvun alkupuoli tullaan muistamaan omaa rotuaan vihaavan viherhinttien aikana. Muslimit ovat riehuneet Lähi-Idässä niin kauan, kuin siellä ovat asuneetkin, joten siinä ei ole mitään uutta.Suomivihaaminen on uudempi ilmiö ja muukin anti-isänmaallisuus. Eipä sitä kuuluisaa Sisua ole ollutkaan olemassa sotien jälkeen muutenkaan.

kabus
Luultavasti 2000-luvun alkupuoli tullaan muistamaan omaa rotuaan vihaavan viherhinttien aikana. Muslimit ovat riehuneet Lähi-Idässä niin kauan, kuin siellä ovat asuneetkin, joten siinä ei ole mitään uutta.Suomivihaaminen on uudempi ilmiö ja muukin anti-isänmaallisuus. Eipä sitä kuuluisaa Sisua ole ollutkaan olemassa sotien jälkeen muutenkaan.

Elemmäkin tälläistä välivaiheitta tällä hetkellä, ei kukaan valkoinen heteromies jaksa lähtä riehumaan minnekään kun elintaso on niin makoisaa vaikka kuinka asiat olisi menossa päin vttua.

Eiköhän tämäkin utopia ennenpitkää romahda omaan mahdottomuuteensa ja sitten kun elintaso alkaa laskea niin valkoiset heteromiehet alkaa heräillä - kuten Kreikassa voimme todistaa parhaillaan.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819
kabus
Luultavasti 2000-luvun alkupuoli tullaan muistamaan omaa rotuaan vihaavan viherhinttien aikana. Muslimit ovat riehuneet Lähi-Idässä niin kauan, kuin siellä ovat asuneetkin, joten siinä ei ole mitään uutta.Suomivihaaminen on uudempi ilmiö ja muukin anti-isänmaallisuus. Eipä sitä kuuluisaa Sisua ole ollutkaan olemassa sotien jälkeen muutenkaan.Joo, kummastelinkin miksi aiheessa oli hetero Ihme tosiaan on kuinka pitää inhota omaa maata, varmaan johtuu virikkeenpuutteesta lapsuudessa, huonosta kouluympäristöstä ynnä tuhannesta muusta pehmeästä tekosyystä jotka valtio tarjoaa kommarivakoojalle, lelutkin kait perseestä.
Muuten sisu on edelleen olemassa samoin isänmaallisuus, kaikki eivät ole menneet klovnien juttuihin mukaan, PERKELE

En ole varmaan ainoa, jonka mieleen uutisia katsellessa väkisinkin nousee poliittisesti täysin epäkorrekti ajatus: "Siellä ne rättipäät taas riehuu.", Valtaoja kirjoittaa viitaten viime päivien mellakoihin, jotka saivat alkunsa Innocence of Muslims -elokuvasta.

Valtaoja esittää kirjoituksessaan islamilaisen maailman olevan rappiolla. Se on hänen mielestään itse pahin vihollisensa - ei sen arvoja kohti hyökkäävä länsi.

Valtaoja teroittaa kirjoituksessaan terveen, niin ulkoa kuin sisältä tulevan kritiikin välttämättömyyttä. Hänen mielestään islamin maailma ja kulttuuri ovat kritiikin puuttuessa jämähtäneet paikoilleen.

- Kun omaa itseään ei voida eikä haluta arvioida kriittisesti ja muutoshenkisesti, suunnataan turhautunut raivo ulkopuoliseen maailmaan.

Valtaoja kirjoittaa islamilaisen maailman jääneen jälkeen tiedemaailmassa. Tähtitieteen professori viittaa kirjoituksessaan islamilaisen maailman tuotoksiin luonnontieteissä ja suhteeseen käännöskirjallisuuteen.

- Koko arabimaailma on kääntänyt tuhannen vuoden aikana yhtä monta vieraskielistä kirjaa kuin Espanjassa käännetään vuodessa, Valtaoja siteeraa tekstissään professori Kari Enqvistiä.

Valtaoja kirjoittaa, että mellakoijat itse vetävät uskontonsa ja kulttuurinsa lokaan, vaikka protestoivat omasta mielestään lokaamista vastaan. Professori muistuttaa myös, että länsimaissa kaikkia uskontoja kyseenalaistetaan koko ajan.

- Yksi uskonto ei voi vaatia itselleen yleismaailmallista ehdotonta koskemattomuutta, kun sitä ei muillekaan enää sivistysvaltioissa taata.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012091 ... 7_uu.shtml

Kritiikkiä voisi antaa hihhuleita loukkaamatta, ainakin aluksi, myöhemmin ehkä huomaavat, miten sekaisin ovat olleet he, jos heräävät todellisuuteen.
Jonkun pitäisi kertoa heille, että kaikki uskonnot ovat ihmisten keksimiä ääliölässytyksiä.
Jos haluaa "loukata" islamia, samalla olisi hyvä loukata muitakin uskontoja.

Kaapelijehu
Seuraa 
Viestejä390
kabus
Luultavasti 2000-luvun alkupuoli tullaan muistamaan omaa rotuaan vihaavan viherhinttien aikana. Muslimit ovat riehuneet Lähi-Idässä niin kauan, kuin siellä ovat asuneetkin, joten siinä ei ole mitään uutta.Suomivihaaminen on uudempi ilmiö ja muukin anti-isänmaallisuus. Eipä sitä kuuluisaa Sisua ole ollutkaan olemassa sotien jälkeen muutenkaan.Taidat olla aika nuori, jos pidät 2000-luvun menoa epäisänmaallisena. 1970-luku se vasta oli jotain. Duunarit parrikadeilla, punaiset NL:n ja DDR:n logoilla varustetut liput liehuen. Porvareita pilkattiin ja kukaan ei saanut vaurastua - oli kuulemma poissa duunareiden tilipussista. Armeijaa pilkattiin ja Mannerheimiä syytettiin lahtaripäälliköksi. Ay-liikkeen vappupuheet olivat yhtä kapitalismin ja markkinatalouden vastaista agitaatiota. Isänmaallisuutta pilkattiin avoimesti - se oli kuulemma porvareiden keksintöä jonka tarkoituksena kyykyttää duunareita.

Kaapelijehu

Toope
Seuraa 
Viestejä25579
fenomenologi
Jos haluaa "loukata" islamia, samalla olisi hyvä loukata muitakin uskontoja.

Kyse on kritiikistä, ei loukkaamisesta. %ur
http://www.tiede.fi/keskustelut/post1819323.html#p1819323
Ei Valtaojan viesti ole se, että huomiota pitäisi kiinnittää muihin kulttuureihin tai uskontoihin. Islamilla tarvetta on juuri ja nimenomaan katsoa peiliin. Sieltä se ongelma löytyy. Nuoret vihaiset miehet ovat sen kulttuurin tulosta. Heikosti toimiva kulttuuri tuottaa heikosti toimivan yhteiskunnan.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Kaapelijehu
kabus
Luultavasti 2000-luvun alkupuoli tullaan muistamaan omaa rotuaan vihaavan viherhinttien aikana. Muslimit ovat riehuneet Lähi-Idässä niin kauan, kuin siellä ovat asuneetkin, joten siinä ei ole mitään uutta.Suomivihaaminen on uudempi ilmiö ja muukin anti-isänmaallisuus. Eipä sitä kuuluisaa Sisua ole ollutkaan olemassa sotien jälkeen muutenkaan.Taidat olla aika nuori, jos pidät 2000-luvun menoa epäisänmaallisena. 1970-luku se vasta oli jotain. Duunarit parrikadeilla, punaiset NL:n ja DDR:n logoilla varustetut liput liehuen. Porvareita pilkattiin ja kukaan ei saanut vaurastua - oli kuulemma poissa duunareiden tilipussista. Armeijaa pilkattiin ja Mannerheimiä syytettiin lahtaripäälliköksi. Ay-liikkeen vappupuheet olivat yhtä kapitalismin ja markkinatalouden vastaista agitaatiota. Isänmaallisuutta pilkattiin avoimesti - se oli kuulemma porvareiden keksintöä jonka tarkoituksena kyykyttää duunareita.Taidat olla aika vanha, jos et huomaa, että se on vieläkin nykypäivää.

Toope
fenomenologi
Jos haluaa "loukata" islamia, samalla olisi hyvä loukata muitakin uskontoja.

Kyse on kritiikistä, ei loukkaamisesta. %ur
http://www.tiede.fi/keskustelut/post1819323.html#p1819323
Ei Valtaojan viesti ole se, että huomiota pitäisi kiinnittää muihin kulttuureihin tai uskontoihin. Islamilla tarvetta on juuri ja nimenomaan katsoa peiliin. Sieltä se ongelma löytyy. Nuoret vihaiset miehet ovat sen kulttuurin tulosta. Heikosti toimiva kulttuuri tuottaa heikosti toimivan yhteiskunnan.Ei kommenttini liittynyt Valtaojan viestiin,

Mitkä ovat niitä vanhoja ketjuja tässä aiheessa?
Eikä todellakaan tarvitse tyrkyttää joitain ikuisuusketjuja, joissa jaksavat tapella vain pari hörhöä, kun tervejärkiset ovat jo luovuttaneet.

OK, kokeillaan. Avaan sen ketjun ja liitän nämä viestit siihen.

Ennustan, että kohta siinä tappelevat ne samat tyypit samasta asiasta kuin nyt noissa ikuisuusketjuissa. Lyön sen sitten lukkoon tai liitän johonkin vanhaan. Turhaa touhua kaikki tyyni.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat