Seuraa 
Viestejä45973

Verkkomedia.org :in uutisista joissa lähteitäkin (jopa niitä omissa maissaan arvostettujakin) on voimakkaita viitteitä mahdollisesta suursodasta. On Iranin keissi ja lähellä taisteluihin valmistautuu Georgia ja Venäjä. Sitten tämä Kiinan ja Japanin saarikiista + Intian joukkojen keskitykset. Tsekatkaa tuolta, aika kuumottavia uutisia. Vaikee debunkata kaikkea, vaikka verkkomedian jutut on mielestäni välillä hyvin yksipuolisesti katsovia..

Mitä ootte mieltä? Alkaako jytisee? Jos tilanne eskaloituu ollaanko me lännen mukana heilumassa? Ryskiikö Iivana tänne?

Sivut

Kommentit (16)

Delivers
Seuraa 
Viestejä449

On tässä lähempänäkin maailmansotaa oltu viimeisen 60v aikana... hyvin paljon lähempänä.

Haisee vahvasti sensaatiohakuisuudelta, en ainakaan itse aio menettää yöuniani. En usko että suomalaiset joutuvat ensimmäisinä juoksemaan barrikaadeille jos USA hyökkii iraniin, Venäjä nujertaa Georgian tai intia ja pakistan alkavat sotasille.

Arbeit macht frei

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mouho
Seuraa 
Viestejä2673

Pari pientä kahakkaa viime vuosisadalla oli juu. Eipä niistä niin mihinkään ollu.

Mutta ei hätää, kolmas kerta toden sanoo.

Pikkuhiljaa alkaa, blokit muodostuu (Jenkit ja Eurooppa & Co. vs Venäjä, Kiina ja ählämit.). Tulee kivaa, kun kaikilla on paljon ydinaseita. Etenkin Pakistan ja Intia (sekä Iran, jos saavat sellasen kyhättyä) saattavat lasauttaa ydinpommin. Siittä se sitten alkaa...

Suomi on mukavasti etulinjassa.

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

Suomi on etulinjassa ainoastaan jos se on NATO:n tai Venäjän kanssa sotilaallisessa kumppanuussuhteessa.

Itsenäisenä, suvereenina valtiona se olisi ei-kenenkään-maata, eräänlainen puolueeton rajalinja siis, ei etulinja. Jos tämän ymmärtää, ei enää ymmärrä miksi ihmeessä pitäisi olla NATO:n jäsen, tai Venäjän kanssa liitossa.

Jos tätä ei ymmärrä niin sitten kumartelee ja pyllistelee puolin jos toisin.

Kokoomus RKp:n kanssa kumartavat länteen ja pyllistävät itään, kun taas Skp tekee päinvastoin vasemmistoliiton kanssa.

Perussuomalaiset demarien kanssa seisovat melko tarkasti pystyssä kumpaankin suuntaan, joskin jonkinlaista huojuntaa on havaittavissa.

Keskustaa ei kiinnosta kuin maalaisten porvarien hyvinvoinnin ja etulyöntiaseman säilyttäminen. Kristilliset taas ovat kiinnostuneempia taivaasta kuin maasta.

En usko että lännellä tai Venäjä/Kiinalla olisi erityisiä haluja 3 maailmansotaan tällä hetkellä.

Sensijaan jos USA hyökkää Iraniin niin tulee varmaan suht iso konflikti joka leviää koko lähi-itään, niin että taisteluja tullaan käymään ainakin Iran,Irak,Syyria,Lebanon, Afkanistan. Pahimmillaan egypti sotkeutuu sotaan mukaan myös kuten myös Pakistan.

Samaan aikaan Venäjä saattaa riidellä vähän georgian kanssa ja jopa myydä aseita Iranille, mutta tuskin Venäjää kiinnostaa aloittaa suursotaa.

Noniin eli kuten voidaan päätellä niin tulossa saattaa olla suursota mutta ei maailmansota niinkään.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5434

jos noita uutisia hieman pohtii, niin oikeasti, mikä noista konflikteista ei ole jollai tasolla pyöriny jo vuoskymmenen pari? Ja sitäpaitsi suurvaltapolitiikkaan kuuluu jonkisortin konfliktin ylläpitäminen. Sitä en ymmärrä miks, ite tulkitten uhittelun tarpeen heikkoudeks..

Per se

Reiska
jos noita uutisia hieman pohtii, niin oikeasti, mikä noista konflikteista ei ole jollai tasolla pyöriny jo vuoskymmenen pari?

Onhan noista osa ollu pystyssä jo pidempään. Monia vanhoja arpia, kuten Kiinan kaunat Japania (ja varmaan länttäkin kohtaan). Meinasin vaan sitä, jos tilanne eskaloituu.

Iran on sotilaallisesti vahva valtio joka sitoisi lännen sotavoimaa aikalailla. Jos samaan aikaan alkaa Syyria kähinät, niin siinä sitä jo onkin. Olisi tuo isompi juttu, kun Irakin ja Afganistanin invaasiot.

Sitten on vielä "foliohattujutut". Eli jos kaikki maailmanjohtajat kumartavat paholaista tms., niin ehkä toimivat kimpassa maapollon väestön dramaattiseksi vähentämiseksi ja uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi. Tai sitten kieroilijat tappelee siitä kuka saa olla rosvopäälliköiden rosvopäällikkö.. Tiijä noitten psykopaattien suunnitelmista, mut kieroja ne on.

Reiska
a sitäpaitsi suurvaltapolitiikkaan kuuluu jonkisortin konfliktin ylläpitäminen. Sitä en ymmärrä miks, ite tulkitten uhittelun tarpeen heikkoudeks..

Resurssien valtaaminen, sotakoneiston ylläpito ja kehitys sekä rahan tekeminen päättäjien ja heidän kavereidensa firmoille. Nää ainakin tulee mieleen.

Armitage
Suomi on etulinjassa ainoastaan jos se on NATO:n tai Venäjän kanssa sotilaallisessa kumppanuussuhteessa.

Itsenäisenä, suvereenina valtiona se olisi ei-kenenkään-maata, eräänlainen puolueeton rajalinja siis, ei etulinja. Jos tämän ymmärtää, ei enää ymmärrä miksi ihmeessä pitäisi olla NATO:n jäsen, tai Venäjän kanssa liitossa.


Kannatan puoluettomuutta. Se ollaanko me puolueettomia on toinen asia. Onhan Suomi Afganistanissakin pitämässä yllä miehittäjähallintoa. Ottamatta nyt kantaa Talebanejen puolesta tai vastaan.

Armitage
Eikös tästä ole olemassa se kello, jolla näytetään tyyliin "viittä vaille WW 3"?

Mitä se näyttää tällä hetkellä?

EDIT: Heh, näyttää tällä hetkellä viittä vaille:

Toisinaan sitä miettii minkälaisen ihmisen vaatii, että voi ottaa omalletunnolleen miljoonien tai edes tuhansien kuoleman. Itselleni kun edes yhden ihmisen pysyvä rampauttaminen, huolimatta taustasta, aiheuttaisi jo moraalisen sisäisen ristiriidan. Ehkä se on helpompaa kun ihmiset on vain lukuja paperilla. WW3 periaatteessa on mahdollinen kun kuuntelee jenkkipolitiikkojen linjaa sotilaallisia vastatoimia ajatellen tai siis nykyään puhutaan termillä "preemptive strike". Vasta katsoin juutuubista haastattelun, jossa korkeaarvoinen rebublikaani vakavalla naamalla sanoi, kuinka on parempi vaan hyökätä johonkin vaikka heikolla suunnitelmalla kuin jäädä odottelemaan mitä tapahtuu. Käytännössä tämän kaverin ratkaisu jokaiseen ongelmaan oli "bomb it!" ja ongelma ratkaistu. Tällaisia hemmetin kaheleita on johtamassa valtiota. Tuntuu aivan absurdilta, että esim. Suomessa olisi tämän kaltaisia politiikkoja.

En kuitenkaan jaksa uskoa, että WW3 tässä olisi syntymässä vaikka tilanne teoriassa on melko räjähdysherkkä. Jos Kiina ja Venäjä ei seisoisi Iranin takana niin johan se olis pommitettu kivikaudelle.

Juoni
Seuraa 
Viestejä1461
joo
WWIII Is Coming Soon & Here's Why

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5N_huInM0k
Mielestäni erittäin uskottava kuvaus nykyisen Usa-vetoisen maailmanpolitiikan koukeroista.

Ja mitään erityisempää salaliittoahan tuossa ei edes ole, vaan omia intressejään puolustavien tahojen toimintaa, niinkuin aina.

Eräs itävaltalaislähtöinen poliitikkohan puhui kansainvälistä rahanvaltaa vastaan melko kiivaaseen sävyyn jo 1930-luvulla, liittäen sen tosin hieman irrationaalisesti erääseen etniseen ryhmään, mutta kuitenkin.

Saksan irrottautumista kultakannastahan on ehdotettu myös perimmäiseksi syyksi toiselle maailmansodalle.

http://toinennakemys.wordpress.com/2010 ... akannasta/

Wesley Clark ( US 4 Star General ) US will attack 7 countries in 5 years.

http://www.youtube.com/watch?v=Ha1rEhovONU

Wesley Clark , Oct 3 2007 at the commonwealth club of California.

He openly says that there was a policy coup . ( Donald Rumsfeld , Paul Wolfowitz , Dick Cheney ) - Project for a New American Century .

He stated that they are going to destroy the governments of 7 countries in 5 years.

There actually has been more the 7 countries, when Military coups have failed then then there have been military intervention.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat