Seuraa 
Viestejä6665

YLE:n uutisissa kerrottiin, miksi joku tienaa liian vähän:

Positiivisuudella on suora vaikutus tuloihin. Positiivinen tienaa keskimäärin kymmenentuhatta euroa vuodessa enemmän kun negatiiviseksi itsensä katsova.

http://yle.fi/uutiset/positiivinen_ihmi ... in/6311091

Se on siis lähes 1000 euroa kuukaudessa lisää rahaa käteen, jos vain ette olisi niin negatiivisia. Tai sitten joku on jälleen kerran sekoittanut syyt ja seuraukset.

Sivut

Kommentit (47)

MooM
Seuraa 
Viestejä8012
Denzil Dexter
YLE:n uutisissa kerrottiin, miksi joku tienaa liian vähän:

Positiivisuudella on suora vaikutus tuloihin. Positiivinen tienaa keskimäärin kymmenentuhatta euroa vuodessa enemmän kun negatiiviseksi itsensä katsova.

Se on siis lähes 1000 euroa kuukaudessa lisää rahaa käteen, jos vain ette olisi niin negatiivisia. Tai sitten joku on jälleen kerran sekoittanut syyt ja seuraukset.
Veikkaan jälkimmäistä. En oikein tiedä ovatko toimittajat keskimäärin noin idiootteja vai tulkitaanko noita tutkimuksia tahallaan päin helvettiä hyvien otsikoiden takia.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976
Denzil Dexter
YLE:n uutisissa kerrottiin, miksi joku tienaa liian vähän:

Positiivisuudella on suora vaikutus tuloihin. Positiivinen tienaa keskimäärin kymmenentuhatta euroa vuodessa enemmän kun negatiiviseksi itsensä katsova.

http://yle.fi/uutiset/positiivinen_ihmi ... in/6311091

Se on siis lähes 1000 euroa kuukaudessa lisää rahaa käteen, jos vain ette olisi niin negatiivisia. Tai sitten joku on jälleen kerran sekoittanut syyt ja seuraukset.


Eikös kannattaisi kehittää joku lääke, mikä tervehdyttää negatiivisesti ajattelevan ihmisen niin, että lääkekuurin jälkeen ihminen onkin positiivisesti ajatteleva koko loppuelämänsä ajan. Silloin, paitsi että henkilön tulot kasvavat kymppitonnin vuodessa, myös elinikä pitenee ainakin 10-20 vuotta, viimeisten tutkimusten mukaan ainakin. Silloin eläköitymisen aiheuttama uhka ja pelko siitä että työntekijöitä ei ole olemassakaan 50v päästä voidaan todeta aiheettomaksi. Ja kaikki ovat onnellisia elämänsä loppuun saakka. Sen pituinen se.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Uutisessa ei mainittu, mutta olen tehnyt myös omaa tutkimusta aiheeseen liittyen. Tutkimuksieni mukaan yli 50000 euron autolla ajavat tienaavat keskimäärin enemmän, kuin pitkäaikaistyöttömät. Tämän vuoksi kaikille köyhille voi suositella, että ensi töikseen ostavat vähintään 50000 euron auton.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Ei köyhyys ole mikään synti. Mutta kyllä se silti rikasta naurattaa.

Murehtiminen on muuten mukavampaa hyvässä autossa matkatessa.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46275
Denzil Dexter
Uutisessa ei mainittu, mutta olen tehnyt myös omaa tutkimusta aiheeseen liittyen. Tutkimuksieni mukaan yli 50000 euron autolla ajavat tienaavat keskimäärin enemmän, kuin pitkäaikaistyöttömät. Tämän vuoksi kaikille köyhille voi suositella, että ensi töikseen ostavat vähintään 50000 euron auton.Tämä ei riitä globaalissa omaisuudensiirtoprosessissa, ko auto pitää ostaa lainarahalla eli rahalla jota sinulla ei omaisuuden arvona vielä ole ja maksat vielä siitä innoissan korkoa että sinulta voidaan etukäteen ottaa pois tulevaisuuden omaisuuttasi. Saadaan täten jopa etukäteen siirrettyä sinun tuleviakin oletettuja omaisuuksia kulutustulonsiirtotalousjärjestelmän mahdollistamana tietyille ryhmille.

Nyt systeemissä on keksitty että kun lainarahalla on saatu ihmisten tulevaakin omaisuutta hallintaan, tehdään siten että luodaan tuotteita joiden käyttöikää on pienennetty entisestään tarkoituksella jotta tuotteen arvo menee nopeasti nollaan ja kuluttaja ostaa uuden tuotteen toimimattoman tilalle jonka arvo jälleen menee nollaan jne ja tuotteen elinkaarta lyhentämällä homma vaan tehostuu. Tärkeää systeemin kannalta on se että yksilöt saadaan kilpailemaan keskenään siitä kellä on kallein ja turhin laite/kapistus ja minän tunnereaktio pitää saada luotua myös tuotteisiin ja brandeihin jotta saadaan samat aivo-alueet aktivoitua tuotteiden kautta kuten tapahtuu esim uskonnollisissa kokemuksissa.

Ei ole tyhmempi systeemi! Erinomainen globaali omaisuudensiirtojärjestelmä. ei tarvitse varastaa kun on tällainen syteemi toiminnassa. Yksilö nauttii ja rakastaa omaisuutensa siirrosta muihin käsiin.

The Hamilton Scotts 'Sky Garage Apartments', Scotts Road.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=oCt ... =endscreen

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Denzil Dexter
Uutisessa ei mainittu, mutta olen tehnyt myös omaa tutkimusta aiheeseen liittyen. Tutkimuksieni mukaan yli 50000 euron autolla ajavat tienaavat keskimäärin enemmän, kuin pitkäaikaistyöttömät. Tämän vuoksi kaikille köyhille voi suositella, että ensi töikseen ostavat vähintään 50000 euron auton.Naulan kantaan.

Kuvastaa niin helvetin hyvin sitä "perse edellä puuhun" -filosofiaa jollaista onnekkaat hannuhanhet jaksavat tuputtaa. Eli kunhan vaan olet onnesta soikea ja ilosta ymmyrkäisenä, niin kaikki käy hyvin.

Saat ihanan kumppanin kun olet pirteä, iloinen, veikeä ja vinkeä. Ei saa sanoa ääneen että se on pirun vaikea olla pirteä, iloinen, veikeä ja vinkeä jos kärsii yksinäisyydestä.

Saat mahtavan duunin kunhan vain purskuat joka suuntaan vahvaa itsearvostusta. Ei saa sanoa että työtön tuskin jaksaa itseään erikoisemmin arvostaa, koska tässä maassa jokainen työssäkäymätön on itsestään Saatanasta.

Tyhjästä pitää sinun onnesi nyhjäisemän. Jeesuskin sanoo että kellä on sille annetaan, mutta jolla ei ole siltä otetaan pois sekin vähän mitä hänellä on.

Sitten on näitä tyyppejä joille ihan oikeasti sattuu kokoajan hyviä asioita. He alkavat kuvittelemaan että se heidän arpajaisonnensa elämässä on jotenkin heidän omaa ansiotaan (ehkäpä se onkin, jos uskoo edellisiin elämiin!) Muutama asia tekee heidät iloiseksi ja sitten he pysyivät iloisena ja vetävät puoleensa kaikenlaista muuta ilostuttavaa. Heillä kuitenkin se riemun tunne on lähtenyt etenemään siitä että on ihan oikeasti tullut asioita joista tuntea iloa ja nautintoa. Voivatko he tosiaan vaatia niitä ihmisiä olemaan onnellisia jotka ovat koko elämänsä ajan olleet osattomia ja joutuneet lähinnä sivusta seuraamaan miten joillekin aina kaikki käy hyvin? Sitten saa nimitellä marttyyriksi ja negativiseksi ihmiseksi jos kertoo millaista elämä on ollut. Kuvaili realistisesti, lakonisesti tai miten hyvänsä niin jo pelkästään se on negatiivista että yleensäkin kertoo elämästään.

Miksei niitä ihmisiä koskaan soimata jotka tulevat leveilemään onnekkuudellaan ja kertovat ihanista suhteistaan, matkoistaan, töistään jne.? Elämästään saa kertoa vain jos se on ihanaa, tarunhohtoista? Paskaa elämää eläneet voivat tietysti postittaa tarinansa kaikenlaisiin Tosielämää-lehtiin... Saisikohan niiltä hyvätkin hilut...?

Jos koko elämä on asennekysymys, niin todetaan sitten että hah hah haistakaa paska kaikki hannuhanhet -asenne voisi olla ihan mielenkiintoinen valinta.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Jos kaltaiseni oppimaton kroonisesti sairas vaivainen sairasläkeläinen ja helvetin kovapää toistaitoinen ja tyhmä tumpula voittaa indexin ja vaurastuu muutenkin, on koulutetun älykön köyhyys silkka mahdottomuus.

Tai sitten se on pelkkä asennekysymys.

21 tapaa, jolla miljonäärin mieli eroaa taviksesta Kirjailija Steve Siebold seurasi miljonäärien elämää läheltä vuosikymmenien ajan. Hän pääsi selville kuinka rikkaan ajatusmaailma eroaa tavallisesta keskivertoihmisestä.
Steve Siebold kirjoitti näistä havainnoistaan kirjan: How Rich people think. Hän toteaa Business Insiderille, että lopulta eroavaisuuksissa ei ollut kyse rahasta itsestään vaan suhtautumistavasta asioihin.

Business Insiderin kokoama 21 kohdan lista eroavaisuuksista, muutamilla Steve Sieboldin kommenteilla:

1.
Keskiverto: raha on kaiken pahan alku ja juuri.
Rikas: köyhyys on pahan lähde.

2.
Keskiverto: itsekkyys on pahe
Rikas: itsekkyys on hyveellistä. ”Rikkaat eivät esitä pelastavansa maailmaa. He yrittävät tehdä itsestään onnellisia.”

3.
Keskiverto: lottomentaliteetti.
Rikas: toimintamentaliteetti. ”Massat luottavat rukouksiin rikastuakseen. Suuret mielet ratkovat ongelmia.”

4.
Keskiverto: muodollinen koulutus.
Rikas: käytännön erityisosaaminen.

5.
Keskiverto: kaipaa menneeseen.
Rikas: haaveilee tulevasta. ”Ihmiset, jotka uskovat parhaiden päivien menneen, eivät rikastu vaan kärsivät onnettomuudesta ja masennuksesta.”

6.
Keskiverto: raha on tunnetta.
Rikas: raha on logiikkaa.

7.
Keskiverto: hakee vain elannon työstään.
Rikas: seuraa intohimoaan.

8.
Keskiverto: asettaa tavoitteen alas, ettei epäonnistu.
Rikas: pyrkii aina haasteisiin.

9.
Keskiverto: rikastuakseen täytyy tehdä jotain.
Rikas: rikastuakseen sinun on oltava jotain. ”Suuret joukot haluavat välittömiä tuloksia teoistaan. Rikkaat keräävät joka tilanteesta oppia tulevaisuuteen laantumatta, vaikka kyseessä olisi vastoinkäyminen.”

10.
Keskiverto: tarvitset rahaa rikastuaksesi.
Rikas: käytä toisten rahaa.

11.
Keskiverto: markkinoita ohjaa strategia.
Rikas: markkinoita ohjaa ahneus.

12.
Keskiverto: elää yli varojensa.
Rikas: kitsastelee.

13.
Keskiverto: opettaa lapsensa selviämään.
Rikas: opettaa lapsensa vaurastumaan.

14.
Keskiverto: raha stressaa.
Rikas: raha tuo rauhaa. ”Varakkaat ihmiset eivät pelkää myöntää sitä, että raha todella ratkaisee monet ongelmat.”

15.
Keskiverto: viihde itsensä kehittämisen edelle.
Rikas: oppiminen viihteen edelle.

16.
Keskiverto: rikkaat snobeja.
Rikas: viihtyy samanmielisten kanssa.

17.
Keskiverto: keskittyy säästämiseen.
Rikas: keskittyy tienaamiseen.

18.
Keskiverto: pelaa varmanpäälle.
Rikas: tietää milloin riskeerata.

19.
Keskiverto: tykkää mukavuuksista.
Rikas: löytää mukavuuden epävarmuudesta.

20.
Keskiverto: ei sido rahaa ja terveyttä keskenään.
Rikas: tietää, että raha voi pelastaa hengen.

21.
Keskiverto: täytyy valita perheen ja vaurauden väliltä.
Rikas: tietää, että voi saada molemmat. ”Massat on aivopesty uskomaan, että se olisi joko tai kysymys.”

- Ubi bene, ibi patria -

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46275
Astronomy
Denzil Dexter
YLE:n uutisissa kerrottiin, miksi joku tienaa liian vähän:

Positiivisuudella on suora vaikutus tuloihin. Positiivinen tienaa keskimäärin kymmenentuhatta euroa vuodessa enemmän kun negatiiviseksi itsensä katsova.

http://yle.fi/uutiset/positiivinen_ihmi ... in/6311091

Se on siis lähes 1000 euroa kuukaudessa lisää rahaa käteen, jos vain ette olisi niin negatiivisia. Tai sitten joku on jälleen kerran sekoittanut syyt ja seuraukset.


Eikös kannattaisi kehittää joku lääke, mikä tervehdyttää negatiivisesti ajattelevan ihmisen niin, että lääkekuurin jälkeen ihminen onkin positiivisesti ajatteleva koko loppuelämänsä ajan. Silloin, paitsi että henkilön tulot kasvavat kymppitonnin vuodessa, myös elinikä pitenee ainakin 10-20 vuotta, viimeisten tutkimusten mukaan ainakin. Silloin eläköitymisen aiheuttama uhka ja pelko siitä että työntekijöitä ei ole olemassakaan 50v päästä voidaan todeta aiheettomaksi. Ja kaikki ovat onnellisia elämänsä loppuun saakka. Sen pituinen se.Ei tähän tarvi kuin syteemi joka tuottaa köyhdytettyä ja lisäineilla rikastettua ravintoa halvalla massoille joka varmistaa että ravinnon nauttijat on lääkejonoissa ennen pitkää ja loppuelämäkseen, tarkoitus ei ole missään nimessä parantaa vaan loppuelämän hoitaa kalliilla. Sitten annetaan "onnenpillereitä" että mieli hymyilee vaikka kroppa "mätänee"? Tervettä meininkiä ja rahaa kilisee kassaan

Jos köyhyys masentaa, on silloin arvot jo alunalkaenkin pielessä.

Meillä kun ei sentään tarvitse koppakuoriaisia syödä kaduilta henkensä pitimiksi.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46275
Pacanus Rusticanus
Jos kaltaiseni oppimaton kroonisesti sairas vaivainen sairasläkeläinen ja helvetin kovapää toistaitoinen ja tyhmä tumpula voittaa indexin ja vaurastuu muutenkin, on koulutetun älykön köyhyys silkka mahdottomuus.Hyvin punnerrettu! Vielä hieman niin olet jo plussalla

Mutta eikö se ole "kasinonpitäjä" joka tienaa varmimmin, oli kurssien suunta mikä tahansa?

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
jussipussi
Pacanus Rusticanus
Jos kaltaiseni oppimaton kroonisesti sairas vaivainen sairasläkeläinen ja helvetin kovapää toistaitoinen ja tyhmä tumpula voittaa indexin ja vaurastuu muutenkin, on koulutetun älykön köyhyys silkka mahdottomuus.Hyvin punnerrettu! Vielä hieman niin olet jo plussalla

Mutta eikö se ole "kasinonpitäjä" joka tienaa varmimmin, oli kurssien suunta mikä tahansa?
Lisäveroa pukkaa. Siitä päättelen, että olen plussalla.

-
Joo, noinkin, mutta ei kuitenkaan. Kysymys on siitä, että ymmärtää miten iso kone toimii. Noin niin kuin pääpiirteittäin. Siihen liittyy mm. juuri julkaistun ja uutisoidun suomalaustutkimuksen mukaan oikean ohimolohkon alaosa jossa filtteröidään toisarvoista tietoa pois, eli kuoritaan asioista esiin alastonta totuutta, joka taas on suht helppo sijoittaa sen jälkeen palapeliin. Kaikilla tuo alue ei ole ollenkaan aktiivinen.

Aivojen alue liittyy tunnetummin uskonnollisten kokemusten uskomiseen, eli ihmisillä joilla tuo osa aivoista ei ole aktiivinen muodostuu maailmasta ideologioiden, luulemusten(salkkarit), tunteiden, uskomusten(uskonnot), taikauskon jne. sotkema kuva isosta koneesta, jolloin kyky tehdä loogisia ratkaisuja hämärtyy enemmän tai vähmmän olemattomiin.

- Ubi bene, ibi patria -

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5002
jussipussi
Pacanus Rusticanus
Jos kaltaiseni oppimaton kroonisesti sairas vaivainen sairasläkeläinen ja helvetin kovapää toistaitoinen ja tyhmä tumpula voittaa indexin ja vaurastuu muutenkin, on koulutetun älykön köyhyys silkka mahdottomuus.Hyvin punnerrettu! Vielä hieman niin olet jo plussalla

Mutta eikö se ole "kasinonpitäjä" joka tienaa varmimmin, oli kurssien suunta mikä tahansa?Jos on velaton ja kunniallinen ihminen, voi olla vaikeaa säilyttää asemansa. Valtiokasinon hoitaja viimeistään nirhaisee hiellä ansaitut pääomat omaan käyttöönsä. Jollei kertarysäyksellä niin pikkuhiljaa - väsyttämällä.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46275
Pacanus Rusticanus

Lisäveroa pukkaa. Siitä päättelen, että olen plussalla.Onnittelut, katsoin vain tuota sinisen käyrän alkua ja loppua.

Juu ei ole pula ns "informaatiosta"..siitä pitää osata/uskaltaa kostaa joku näkemys ja jopa vielä muuttaa sitä koostettua näkemystä jos jatkossa tilanteet/informatiot muuttuu ja tämä on se vaikein; omien virheiden tunnustaminen ja korjaaminen.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46275
ROOSTER
jussipussi
Pacanus Rusticanus
Jos kaltaiseni oppimaton kroonisesti sairas vaivainen sairasläkeläinen ja helvetin kovapää toistaitoinen ja tyhmä tumpula voittaa indexin ja vaurastuu muutenkin, on koulutetun älykön köyhyys silkka mahdottomuus.Hyvin punnerrettu! Vielä hieman niin olet jo plussalla

Mutta eikö se ole "kasinonpitäjä" joka tienaa varmimmin, oli kurssien suunta mikä tahansa?Jos on velaton ja kunniallinen ihminen, voi olla vaikeaa säilyttää asemansa. Valtiokasinon hoitaja viimeistään nirhaisee hiellä ansaitut pääomat omaan käyttöönsä. Jollei kertarysäyksellä niin pikkuhiljaa - väsyttämällä.

Juu kyllä niitä ottajia on ja muistajia...

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
Jos on velaton ja kunniallinen ihminen, voi olla vaikeaa säilyttää asemansa. Valtiokasinon hoitaja viimeistään nirhaisee hiellä ansaitut pääomat omaan käyttöönsä. Jollei kertarysäyksellä niin pikkuhiljaa - väsyttämällä.Siksi ovat ns. veroparatiisit ja Virolainen Holdingyhtiö OU suuntana suomalaisille pääomille hopihopi tahtia. Joku saattaa roikkua jopa suoraan hallintarekisterissä, mutta se on hiukan riskaabelia mielestäni.

- Ubi bene, ibi patria -

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat