Seuraa 
Viestejä45973

En keksi mihin liikunta ei auttaisi näin äkkiseltään jos lähden miettimään.
Liikunta mistä siis itse pidät, en tarkoita tietenkään pakko käydä salilla jne...

- Mielenterveyttä pitää ainakin yllä hyvin, mieli pysyy helposti virkeänä.

- Unen laatu ainakin tuntemillani ihmisillä on parantunut, varsinkin ulkona olon jälkeen vastaan koko päivän sisällä.

- Tietenkin kunto pysyy hyvänä jos liikunta on säännöllistä ja herkkujakaan ei todellakaan tee mieli syödä samalla tahdilla kuin mitä jos et liikkuisi.

- En viitsi lähteä hirveästi arvailemaan, mutta mitä lähipiirissä niin ne jotka urheilevat ovat jotenkin tasapainoisempia ihmisiä ja kestävät "stressiä" paremmin kuin ne jotka ovat sohvaperunoita...
tosin tähänkin vaikuttaa moni asia.

Liikuntaa ei varmaankaan niin tuputeta ihmisille niin paljon kuin "luontaistuotteita" ja "witskuja" sen takia, kun liikkeellä oleva ihminen ei tuota niin paljon rahaa,
kuin ihminen joka luulee saavansa tyytyväisen vartalon ostamalla kaiken maailman shop-tv tuotteet ja jokaisen luomutuotteen mikä tulee vastaan..

Ja tätä minä painotan sigana, lapset liikkeelle jo nuoresta lähtien,
elektroniikka on kieltämättä aika lailla laiskuuttanut porukat... ja se näkyy.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
ambulo
lokki
Jospa liikunta ei olekaan luettelemiesi ilmiöiden syy, vaan yksi seurauksista.Vaikutus, seuraus... mikä ero?Korrelaatio, kausaliteetti.

jees
ambulo
lokki
Jospa liikunta ei olekaan luettelemiesi ilmiöiden syy, vaan yksi seurauksista.Vaikutus, seuraus... mikä ero?Korrelaatio, kausaliteetti.Taidan pysyä ihan siinä, miten liikunta vaikuttaa mm. mielenterveyteen : )

Vierailija
ambulo
Taidan pysyä ihan siinä, miten liikunta vaikuttaa mm. mielenterveyteen : )Liikunta kyllä korreloi mielenterveyden kanssa. Kausaalinen yhteys on vähän niin ja näin, kun siihen vaaditaan itserakkautta joka ei taas korreloi liikunnan kanssa.

Mutta tämä on taas tätä ideologista paskanjauhamista.. anteeksi käytännöllistä tiedettä joka ei jaksa innostaa tippaakaan.

Mä pysyn poissa muiden tieltä ja tapan jokaisen joka pyrkii siitä huolimatta raivaamaan minut tieltään. Siinä sulle mielenterveyttä. Enempää en enää jaksa tehdä muiden hyväksi.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

Niin juuri. Eli se mitä jees meinaa on se että onko liikunnasta seurauksena parempi mieli ja virkeämpi ote elämään vai onko niin että ne valmiiksi jo hymyilevät idiootit pirteät tyhjännaurajat ja peilikuvaansa rakastuneet kusipäät ovat niitä jotka ylipäätään viittivät tuhlata aikaa ja energiaa johonkin pomppimiseen? Se pitäis tietää ensin.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Otsikkoa ajatellen: ei varmaan todellakaan jumaloida tarpeeksi, kun ihmisillä on röyhkeyttä väittää ja olettaa että lihominen on luonnollista ja väistämätöntä, melkeinpä tahtiin kilo per elinvuosi. Sillä menolla ihmisestä tulee suurinpiirtein ryhävalas ennen hautaan kaatumistaan. (Toki pelkkä liikkuminen ei riitä sillä ihminen voi siltikin onnistua ahtamaan pullaa napaansa enemmän kuin saa kulutettua.)

Liikunta laittaa mielihyvähormonit liikkeelle. Olen aina ollut kiinnostunut tietämään että ehkäiseekö liikunta kaikenlaisten kipujen ja särkyjen muodostumista alunperinkin, vai onko niin että ne kivut ja säryt eivät "pääse läpi" kun mielihyvähormonit neutraloivat kipuhermojen aiheuttamat aistimukset? Loppujen lopuksi kai yhdentekevää, ellei kyseessä ole sellaiset kivut jotka on syytä huomioida (luu poikki tms.)

Harmittomista eli turvallisista tavisten lajeista kuten kävelystä ollen kyse oleellisin haitta kai on se että siihen voi tulla sellainen himo että on erinomaisen kärttyinen jos lenkki jää väliin. Pitäisi silti osata armahtaakin itseään, eikä lähde sinne kaatosateeseen, ei ainakaan ilman asiallisia varusteita. Äärimmäisyys missään asiassa ei yleensä ole hyväksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat