Seuraa 
Viestejä45973

...on musta aukko.
Se pitää valon ja kaiken materian "aloillaan" universumimme sisällä ja olemassa olevaisena, kun jokaisesta suunnasta vedetään äärettömällä voimalla.
Meitä ikäänkuin "revitään" joka suuntaan, sisään ja ulospäin.
Jos musta aukko häviäisi, niin vain toinen voima vaikuttaisi ja meidät revittäisiin silmän räpäyksessä olemattomiin, kuin köyden vedossa.
Toisenlailla sanottuna jos musta aukko häviäisi, niin universumimme "söisi" itsensä olemattomiin saman kolikon toisen puolen, eli valkoisen aukon toimesta.

Eli jälleen kerran... negatiivinen ja positiivinen.
You know the drill.

Kommentit (2)

Goswell
Seuraa 
Viestejä12924

Tuota voisi ajatella niin, että jokaisessa atomissa on "musta aukko/aukkoja", ne pitää meidät aloillaan. Siis jokaisen atomin valtava sisäisesti sidottu energia.

Karppanderi
Eli jälleen kerran... negatiivinen ja positiivinen.

Eli juuri tuo, tavallaan..

Meitä kyllä revitään joka suuntaan joka hetki, mutta ei äärettömällä voimalla, ei edes kovin suurella voimalla välttämättä. Jos sisäinen "musta aukko" atomeista häviäisi,

Karppanderi
meidät revittäisiin silmän räpäyksessä olemattomiin,
energia vapautuisi säteilyksi hetkessä.

Minun mielestä noin.

Goswell

Meitä kyllä revitään joka suuntaan joka hetki, mutta ei äärettömällä voimalla, ei edes kovin suurella voimalla välttämättä.Kieltämättä mietinkin hetken, että käytänkö sanaa ääretön, mutta kyllä, meidän maailmaamme suhteessa ääretön. Se "ei mitään" mitä avaruus on, on kuitenkin täynnä tilaa. Todellinen "ei mitään" on musta aukko täynnä uusia mustia aukkoja ja siitä feedbackina syöksemää valoa ja materiaa ym.
About näin minä näkisin. Korjailen vähän myöhemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat