Seuraa 
Viestejä2799

Humanitaarisen naamion takana

Ruotsalaisen Ship to Gaza -järjestön omistama Estelle-purjelaivan arvioidaan saapuvan Gazan vesille parin viikon kuluessa lokakuun loppupuolella. Järjestön tiedottaja Mikael Löfgren kommentoi:
- Miksi palestiinalaisväestö ei voi päättää itse, mitä tuodaan ja viedään omaan maahan?
- Gazan esittäminen Hamasin kontrolloimana terroristien pesänä on pelkkää Israelin propagandaa. Todellisuudessa ihmiset Gazassa ovat samanlaisia ihmisiä kuten kaikkialla muuallakin.

Myös laivalla matkaavalla suomalaisella Wellu Koivistolla on selkeä näkemys:
- Poliittinen ja julkinen painostuksemme on juuri Israelia kohtaan, koska sillä on avaimet Gazan saarron avaamisessa.

Ship to Gaza -järjestö peittelee tosiasioita

Tottakai ihmiset Gazassa ovat ihmisiä kuten kaikkialla muuallakin! Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että Gazaa hallitsee Israelin tuhoa ajava islamistinen terroristijärjestö, joka vuosien varrella on ampunut tuhansia ja taas tuhansia raketteja Israelin siviilikohteisiin.

Hamasin roolin kieltäminen osoittaa, että Ship to Gaza -järjestöllä on poliittinen Israelin vastainen agenda. Halu avustaa Gazan asukkaita symbolisella avustustarvikelastilla on vain tämän poliittisen päämäärän naamiointia. Järjestö tekee kaikkensa välttääkseen puhumasta Hamasista ja sen vastuusta Gazan saarrossa.

Myös saarron syytä yritetään peitellä

Järjestö jättää kokonaan huomiotta saarron syyn — Hamasin terrorin ja Israelin turvallisuuden. Gazasta lähes päivittäin ammuttavien rakettien vaaravyöhykkeellä asuu satoja tuhansia israelilaisia mm. Sderotin, Askelonin ja Ashdodin kaupungteissa. Tätä todellisuutta Ship to Gaza -järjestö ei voi yksisilmäisen poliittisen agendansa vuoksi sanoa ääneen.

Järjestön tiedottajan väite siitä, että Gazan mainitseminen terrorin pesänä on pelkkää Israelin propagandaa, on suoranainen vale. Gazasta terrorisoidaan Israelia lähes päivittäin ja tilanteesta on vastuussa Gazaa diktatorisesti hallitseva Hamas, Tämän Ship to Gaza -järjestö hengenheimolaisineen sivuuttaa propagandassaan täysin.

Ei terroria — ei saartoa.

Avaimet saarron lopettamiseksi Hamasilla

Laivalla matkaavan suomalaisen Wellu Koiviston väite siitä, että Israelilla olisi saarron lopettamisen avaimet käsissään, totuuden vastainen sekin. Hyvin aseistettujen kymmenientuhansien miesten vahvuisten turvallisuusjoukkojensa ansiosta Hamasilla on Gazassa täysi kontrolli. Saarron lopettamiseksi sen tarvitsee vain toteuttaa kolme kansainvälisen yhteisön asettamaa vaatimusta:

1) Israelin olemassaolon oikeuden tunnustaminen,
2) luopuminen terrorismista ja väkivallasta,
3) sitoutuminen Lähi-idän rauhanprosessiin sekä siihen liittyviin YK:n päätöslauselmiin.

Ship to Gaza kurjistaa gazalaisten elämää

Käytännössä Ship to Gaza -järjestö tukee Hamasin diktatuuria Gazassa sekä huonontaa tavallisten gazalaisten asemaa ja estää näkemästä saarron todellisia syitä.

Jos Ship to Gaza -järjestön tavoitteena oikeasti olisi auttaa tavallisia gazalaisia, se keskittyisi Israelin vastaisen propagandansa sijasta saarron syihin ja niiden poistamiseen. Nyt järjestö muka-humanitaarisine julkisivuineen vahvistaa Hamasin otetta Gazasta ja pahentaa tavallisten gazalaisten tilannetta.

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Sivut

Kommentit (1594)

Ei kannata pitää tuollaista elämää, kun et tiedä. Kirjoitat vain omia mielipiteitäsi.
Ship to Gaza on Gazan asukkaille. Gaza ei ole ainoastaan hamas, hamas on pieni verratessa koko gazan asukaslukuun.
Israelin saarto jatkuu koska Israel haluaa sekä Gasan ja Länsirannan pikku hiljaa itselleen, kasvavalle asukasluvulleen. Israel ei ainoastaan saarra Gazaa ja Länsirantaa, Israel koko ajan varastaa alueita Länsirannasta ja asuttaa sinne ortodoxa judar. Israel myös on saita veden kanssa, palestiinalaiset hyvin vähän puhdasta vettä.

Alla olevasta voit lukea Ship to Gasa.

Vi tolererar vare sig anti-semitism eller andra former av rasism. Vi förväntar oss att bli bedömda utifrån vad vi säger och vad vi gör. Vi har inget att dölja: Vi seglar för respekt för mänskliga rättigheter.
http://bloggar.expressen.se/opinionsbloggen/2012/10/varfor-tar-ship-to-g...

http://shiptogaza.se/

molineux
Seuraa 
Viestejä518

Kuten Irakin kauppasaartoesimerkki vuosilta 1991-2003 osoittaa on tällainen toimi mitä tehokkain joukkotuhoase. Useimmat riippumattomat tutkijat kiistelevät vain siitä kuoliko esim. saarron seurauksena yli puoli miljoonaa vai peräti puolitoistamiljoonaa irakilaista.

Mitä taas Gazaan tulee niin Israelin toimet ovat täydellistä valtioterrorismia joka voi täydellä syyllä seurauksien suhteen verrata sekä natsien että Stalin harjoittamaan terroriin.

“Science is the belief in the ignorance of the experts” – Richard Feynman

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Chair
Seuraa 
Viestejä2799
seija
Ship to Gaza on Gazan asukkaille. Gaza ei ole ainoastaan hamas, hamas on pieni verratessa koko gazan asukaslukuun.

Gazan asukkaat ovat islamistisen terroristijärjestön panttivankeja. Ship to Gaza kieltää tämän tosiasian ja korostaa vain Israelin osuutta saarrossa unohtaen perussyyn eli Hamasin terrorin.

seija
Israelin saarto jatkuu koska Israel haluaa sekä Gasan ja Länsirannan pikku hiljaa itselleen, kasvavalle asukasluvulleen.

Gazan saarto ei voi mitenkään tuoda Länsirantaa Israelille. Saarron tarkoituksena on estää muun muassa asetoimitukset Hamasille ja sen myötä suojella Israelin siviileitä raketti- ym. terrorilta.

Ship to Gaza pitää Israelia syyllisenä saartoon, vaikka todellinen syyllinen on Hamas. Myös Ship to Gazan tiedotus pyrkii kaikin tavoin välttämään Hamasin ja sen toimien mainitsemista.

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Se muuri pitäisi repiä maan tasalle. Vaikka väkisin YK:n ja kansainvälisten joukkojen toimesta, jos ei muuten onnistu.

Tässä kannattaisi nyt painostaa Egyptiä. Israelia lienee ihan turha painostaa, mutta jos Egypti poistaa oman saartonsa niin sehän riittää. Pitäköön Israel oman suojamuurinsa jos niin tahtoo.

Elintarvikkeiden, rakennustarvikkeiden, polttoaineen ja vedenpuhdistus kemikaalien eväämiselle ei ole mitään järkevää perustetta. Siksi minä tuen mielelläni "Ship to Gaza" järjestöä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Gazan_saarto

Gazan alueen tavaraliikenne on supistunut neljännekseen ja YK:n mukaan humanitaarinen apu Gazaan on riittämätöntä. Gazan talous onkin tämän vuoksi kansainvälisten eri arvioiden mukaan romahtamassa, työttömyys suurta ja köyhyys lisääntymässä, vesi juomakelvotonta ja viemäröinti ei toimi. Kriitikoiden mielestä Gazan saarto on kollektiivinen rangaistus kaikkia gazalaisia kohtaan. Tämän vuoksi kansainvälisten avustujärjestöjen mukaan Hamasiin ja asejärjestöihin kohdistettuun saartoon kuulumattomat siviilit kärsivät saarrosta, mikä vain lisää Hamasin kannatusta Gazassa. Arvioiden mukaan saarto eristää noin puolitoista miljoonaa Gazassa asuvaa pohjattomaan köyhyyteen.

Mitenköhän sille "Ship to Gaza" järjestölle saa lähetettyä rahaa?

Ei tainnut paljon oppia viime kerrasta kun meni sinne hippeilemään ja pari kymmentä tuli tapetuksi Isralien taholta. http://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin_hy%C3%B6kk%C3%A4ys_avustussaattuee...
Mutt joo perus Ruotsalaista naiivia toimintaa jolla ei kyllä tulla saamaan mitään aikaan, sen voin sanoa.

Israel varmaan käyttäytyy alueella väärin mutta sellaista se on, viidakon laki on voimassa edelleen.
Mielestäni koko pelleily pitäisi lopettaa kertaheitolla alueella, Israelin pitäisi häätää kaikki palestiinalaiset pois lähimailtaan ja sijoittaa ne asumaan lähialueen muslimimaihin, tuskin se mitenkään Israelin imagoa muuttaisi anyways

Chair
Seuraa 
Viestejä2799
Varastopäällikkö
Kriitikoiden mielestä Gazan saarto on kollektiivinen rangaistus kaikkia gazalaisia kohtaan. Tämän vuoksi kansainvälisten avustujärjestöjen mukaan Hamasiin ja asejärjestöihin kohdistettuun saartoon kuulumattomat siviilit kärsivät saarrosta, mikä vain lisää Hamasin kannatusta Gazassa.

Kuten aloitusviestissä perustelen, Gazan saarron lopettamisen avaimet ovat yksin Hamasilla. Saarron laillisuudesta kirjoittaa Lähi-idässä pitkään sotilasasiamiehenä toiminut kommodori evp Mikko Taavitsainen Suomen Kuvalehdessä.

Merisaarto ei ole kansainvälisen oikeuden vastainen

Israel on julistanut Gazan vihollisalueeksi 2007 ja saattanut voimaan aluetta koskevan merisaarron 2009 alkaen. Näitä toimia Israel on perustellut Gazasta tulleilla hyökkäyksillä ja pyrkimyksellä estää aseiden pääsy alueelle. Nämä hyökkäykset ovat edelleen viikoittaisia tapahtumia.

On varmaa, että Hamas saa aseistusta Iranista. Suurimman osan raketeista, ammuksista ja räjähteistä tiedetään tulevan Egyptin ja Gazan välisten salakuljetustunnelien kautta, mutta osan epäillään saapuvan myös meritse suoraan Gazaan.

Israelilla on siis looginen peruste pitää Gazaa vihollisalueena. Sillä on myös perusteet merisaarrolle, jonka toimeenpano on kansainvälisen lainsäädännön tuntema sotatoimi. Merisaarron laillisuudelle on monia ehtoja, jotka voi lukea San Remon merisotatoimia koskevasta ohjeistuksesta vuodelta 1994. Israel on kiistatta täyttänyt näistä ehdoista muut, mutta yhdestä asiasta on poliittista erimielisyyttä. Tämä asia koskee kohtaa, jossa kielletään merisaarron käyttäminen siviiliväestön näännyttämiseen.

Huolimatta jo pari vuosikymmentä toistuneista hätähuudoista, joiden mukaan Gazaa uhkaa välitön humanitaarinen katastrofi, sellaista ei ole nähty. Alue ihmisineen on jo kauan kärsinyt sekä Egyptin että Israelin miehityksistä, sodista ja palestiinalaisryhmien välisistä yhteenotoista. Gazan elintaso romahti rajusti pian Palestiinalaishallinnon perustamisen jälkeen 1990-luvun alkupuolella. Viime vuosina vitsauksia ovat lisänneet vapauksien kaventuminen Hamasin otettua käyttöön islamilaisen lain säädöksiä sekä Israelin saarto.

Gazaa yksinvaltaisesti hallinnoiva Hamas ilmoitti vastikään alueen väkiluvun saavuttaneen kahden miljoonan rajan, mikä on 800 000 lisäys vuoden 2002 lukuun ja 600 000 lisäys vuoden 2007 arvioon. Gazan asukkaiden keskimääräinen eliniänodote on korkeampi kuin turkkilaisten, syyrialaisten ja egyptiläisen. Myös sen imeväiskuolleisuusluvut ovat alemmat.

Israel on sallinut välttämättömien veden, polttoaineiden, sähkön, ruoan, lääkkeiden ja muiden tarvikkeiden toimittamisen Gazaan, joskin se on asettanut merkittäviä rajoituksia kaistalle kuljetettaville nimikkeille. Esimerkiksi sementtiä on saanut viedä alueelle vain erikseen määritettyihin rakennusprojekteihin. Tähänkin Israelilla on San Remon ohjeistuksen mukaan laillinen oikeus, joskin sen asettamia rajoituksia on kritisoitu rajusti. Onkin vähän erikoista, että Hamas ei ole edes propagandasyistä halunnut päästää israelilaisten Ashdodista Kerem Shalomin rajanylityspaikalle kuljettamia avustuslaivueen tarvikkeita Gazaan, koska ko. tarvikkeista sen mukaan ei ole pulaa.

Polttoaineiden lisäksi Israelin kautta kuljetetaan Gazaan viikoittain noin 15 000 tonnia erilaisia tavaroita ja materiaaleja. Tämä määrä on kymmenkertainen IDF:n 2.6. mennessä löytämään noin 1500 tonnin avustuslastiin verrattuna.

Gaza ei siis ole nääntymässä merisaarron vuoksi. Jos sen ja muun edellä mainitun perusteella oletettaisiin merisaarron olevan kansainvälisen lain mukainen, on Israelilla laillinen oikeus vierailla saartoalueelle pyrkivillä aluksilla ja tarkastaa ne. Sillä on myös laillinen oikeus estää niiden pääsy Gazaan. Israelilla on oikeus näihin toimiin myös kansainvälisillä merialueilla. Tämä kaikki edellyttää siis merisaarron laillisuusehtojen täyttämistä ja myös sotilaallista kykyä saarron ylläpitämiseksi.

Nyt puheena oleva merisaarto ei siis näyttäisi olevan kansainvälisen oikeuden vastainen, kuten julkisuudessa usein väitetään.

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Chair
Seuraa 
Viestejä2799
Shurangama
Jahas, näköjään palstan zionistit ovat saaneet hasbaratoimistolta uudet toimintaohjeet tulevasta selkkauksesta.

Jos tekstissäni on mielestäsi asiavirheitä, ole ystävällinen ja lainaa virheellistä kohtaa ja esitä oikaisusi perusteluiden kera.

vapaatyyli
Israel varmaan käyttäytyy alueella väärin...

Millä tavalla Israel käyttäytyy väärin? Miten Hamas mielestäsi käyttäytyy pitäessään lähes kahta miljoonaa gazalaista Israelin vastaisen terrorisotansa panttivankeina ihmiskilpinä?

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Chair
Seuraa 
Viestejä2799
vapaatyyli
Ei tainnut paljon oppia viime kerrasta kun meni sinne hippeilemään ja pari kymmentä tuli tapetuksi Isralien taholta.

Mitään hippejähän nuo kuolleet eivät olleet vaan täysverisiä islamistiterroristeja. Lähi-idässä sotilasasiamiehenä toiminut kommodori evp Mikko Taavitsainen kirjoittaa Suomen Kuvalehdessä:

IHH:n johtaja Bülent Yildirim antoi päivää ennen Mavi Marmaran tuloa Gazan lähialueelle lausunnon, jonka mukaan järjestö ryhtyy vastarintaan, mikäli sen aluksia yritetään tarkastaa. Hamasin Al-Aqsa-TV esitti 30.5. Gazassa vierailleen islamilaisen lainsäädännön asiantuntijan, tohtori Abd Al-Fatah Shayyeq Naamanin haastattelun, jossa tämä kertoi avustuslaivueen komentajan tavoittelevan joukkoineen mieluiten marttyyrikuolemaa.

Al-Jazeeran lähettämissä uutisissa pari päivää ennen yhteenottoa toistakymmentä Mavi Marmaran aktivistia lauloi tunnettua islamistihokemaa: ”Khaybar, Khaybar, täältä tulee Muhammedin armeija”. Tällä viitataan vuonna 629 jKr. Arabian niemimaalla tapahtuneeseen taisteluun, jonka jälkeen profeetta Muhammed suostui säästämään taistelun hävinneet juutalaiset, mikäli nämä maksavat puolet tuloistaan profeetalle. Khaybarin juutalaiset lopulta murhattiin tai karkotettiin Arabian niemimaalta 13 vuotta taistelun jälkeen. Ainakin kaksi laulukuorolaista sai surmansa Mavi Marmaralla.

Israelilaisten kuulustelutiedot viittaavat noin 40 jihadistin nousseen Mavi Marmaralle Istanbulista muutamia päiviä ennen aktivistien pääjoukkoa, joka nousi laivaan Antalyasta. Turkkilainen Vatan-lehti ja iranilainen Press-TV ovat julkaisseet juttuja, joiden mukaan eräät surmansa saaneet olivat kertoneet omaisilleen etsivänsä marttyyriyttä. Usean israelilaismedian julkaisemat kommandojen haastattelut ja turkkilaisessa Hűrriet-lehdessä julkaistut aktivistien kuvat todistavat yhtenevästi erittäin kovasta lähitaistelusta. Mukana ollut egyptiläinen lehtimies kertoi kotimaansa televisiossa nähneensä aktivistien raahanneen kolme israelilaiskommandoa kannelta laivan sisätiloihin.

Suomalaisen median uutisointi (luetaan mielipiteenmuokkaus) sivuutti järjestelmällisesti kaikki marttyyrikuolemaa tavoitteleviin koulutettuihin jihadisteihin viittaavan tiedon, koska haluttiin varjella mielikuvaa "rauhasaattueesta".

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

ing geolog
Seuraa 
Viestejä7131
Varastopäällikkö
Se muuri pitäisi repiä maan tasalle. Vaikka väkisin YK:n ja kansainvälisten joukkojen toimesta, jos ei muuten onnistu.

Tässä kannattaisi nyt painostaa Egyptiä. Israelia lienee ihan turha painostaa, mutta jos Egypti poistaa oman saartonsa niin sehän riittää. Pitäköön Israel oman suojamuurinsa jos niin tahtoo.

Elintarvikkeiden, rakennustarvikkeiden, polttoaineen ja vedenpuhdistus kemikaalien eväämiselle ei ole mitään järkevää perustetta. Siksi minä tuen mielelläni "Ship to Gaza" järjestöä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Gazan_saarto

Gazan alueen tavaraliikenne on supistunut neljännekseen ja YK:n mukaan humanitaarinen apu Gazaan on riittämätöntä. Gazan talous onkin tämän vuoksi kansainvälisten eri arvioiden mukaan romahtamassa, työttömyys suurta ja köyhyys lisääntymässä, vesi juomakelvotonta ja viemäröinti ei toimi. Kriitikoiden mielestä Gazan saarto on kollektiivinen rangaistus kaikkia gazalaisia kohtaan. Tämän vuoksi kansainvälisten avustujärjestöjen mukaan Hamasiin ja asejärjestöihin kohdistettuun saartoon kuulumattomat siviilit kärsivät saarrosta, mikä vain lisää Hamasin kannatusta Gazassa. Arvioiden mukaan saarto eristää noin puolitoista miljoonaa Gazassa asuvaa pohjattomaan köyhyyteen.

Mitenköhän sille "Ship to Gaza" järjestölle saa lähetettyä rahaa?

Tuolta:
http://shiptogaza.se/en

Mutta minäkin voin tehdä virheitä, kerran nuorena sytytin, Haaparannan kaupunginhotellissa, tupakin väärästä päästä.

ing geolog
Seuraa 
Viestejä7131

Kysymys nojatoolille:Jos palestiinalaiset antaisivat alueensa Israelille ja lopettaisivat vastarinnan, niin ei olisi ongelmia?
Sitäkö tarkoitat? Jos, niin miksi?. Siksikö, että juutalaiset ovat "valittu" kansa?

Mutta minäkin voin tehdä virheitä, kerran nuorena sytytin, Haaparannan kaupunginhotellissa, tupakin väärästä päästä.

Varastopäällikkö
Se muuri pitäisi repiä maan tasalle.

Ehkä Egyptin laittama muuri aikanaan poistetaan. Nyt kun Hosni Mubarak ei enää ole vallassa. Mubarak oli Israel myönteinen ja paskat välitti muista ihmisistä kuin vain itsestään ja omasta vallastaan.
Olisi kyllä egyptiläisten aika näyttää humanisuutta veljilleen palestiinassa. Israel ei tule päästämään Gazaa ja Länsirantaa vapaaksi, Israel haluaa itselleen ne maa-alueet.

Niin kauan kuin USA avustaa Israelia, ei palestiinalaisten elämä parane. USA taistelee maailman herruudesta nyt, On öljystä kysymys, ollut aina. USA on jo pitempään kaveroinut Saudiarabian kanssa, saadakseen öljyä helposti. Iranissa on myös öljyä, Iran kohottaa päätään, sanoin Kiina. Nyt kun monet arabimaan kansat haluaa pois diktatuurinsa, on uhka suuri USAlle että menettävät vallan Lähi-idän öljyyn. USA tulee menettämään monta arabivaltiota ja heidän öljyt sen johdosta. USA on desperat. Maailmaa ehkä odottaa uusi kausi, kausi jolloin USA ei enää voikkaan sanoa olevansa maailman mahtavin valtio ja hallitsevansa maailmaan, sodalla ja terrorilla ja viemällä öljyä Lähi-idästä.
Kiina kohta ylittää USAn ekonoomisesti. Kiina tarvitsee energiaa suureen halpatyöhönsä ja materiaalia. Öljyä tarvitsevat. Lähi-idän useat valtiot ei luota USAhan, onhan vain öljystä ja maailman herruudesta kysymys. Arabimaat tietävät tämän. Vain saudit mielistelee USAta edelleenkin, USAn arme takaa eräänlaista sotilaallista apua saudeille, onhan USAlla monta eri paikkaa Lähi-idässä aseineen, valvovat öljyn perään.

Chair
Seuraa 
Viestejä2799
ing.geolog
Kysymys nojatoolille:Jos palestiinalaiset antaisivat alueensa Israelille ja lopettaisivat vastarinnan, niin ei olisi ongelmia?

Kysymys on siitä, että palestiinalaisten pitää lopettaa terrori ja Israelin tapaan sitoutua kahden valtion ratkaisuun: itsenäiseen Palestiinaan Israelin rinnalla — ei sen tilalla. Terrori ei ole tuonut palestiinalaisille mitään hyvää, kurjuutta sitäkin enemmän (perustelut tästä).

Myös Gazan saarto, jota ylläpitävät sen naapurit Egypti ja Israel, on seurausta palestiinalaisten harjoittamasta terrorista.

Valitettavasti palestiinalaisjärjestöjen, kuten Hamasin ja PLO:n, peruskirjat kieltävät neuvottelut ja korostavat väkivaltaa ainoana ratkaisuna vapauttaa Palestiina. Valitettavinta tämä on tietysti tavallisten rauhaa rakastavien palestiinalaisten kannalta. Kuten sekin, että "Palestiinan vapauttamisella" nuo peruskirjat tarkoittavat Israelin tuhoamista ja korvaamista arabivaltiolla. Yritys on epätoivoinen ja kuluttaa turhaan palestinalaisten vähiä voimavaroja.

Peruskirjat löytyvät netistä hauilla Hamas Charter ja PLO Charter.

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Chair
Seuraa 
Viestejä2799
seija
Niin kauan kuin USA avustaa Israelia, ei palestiinalaisten elämä parane.

Palestiinalaisten elämän kurjuus ei johdu Israelin saamista amerikantuista* vaan palestiinalaisjohdon pakkomielteestä tuhota Israel → voimavarat keskitetään yhteiskunnan kehittämisen ja olojen parantamisen sijaan terroriin (tarkemmin tästä).

Terrorin jatkaminen on myös leikannut palestiinalaisten saamia länsimaisia avustuksia, mikä sekin osaltaan lisää kurjuutta. Tavallisen rauhaarakastavan palestiinalaisen kannalta terrorin lopettaminen on ainoa järkevä vaihtoehto ja siihen pitää pyrkiä kaikin mahdollisin keinoin.

Asian voi sanoa niinkin, että Israelin on puolustettava itseään palestiinalaisten terrorilta — täysin riippumatta siitä paljonko Amerikasta tulee tukiaisia.

[size=75:1s2d8afh]*Israelin saamat amerikantuet ovat vai prosenttiluokkaa sen valtionbudjetista. Israelin bruttokansantuote on 250 mrd USD (Suomi 196 mrd) ja BKT per asukas 32.000 USD (37.000). Vientikauppa koostuu mm. koneteollisuudesta, muistipiireistä, prosessoreista, elektro-optiikan tuotteista, atk-ohjelmistoista sekä lääketieteen tuotteista ja kemikaaleista. Maataloustuotteiden osuus on alle 3 % viennistä.[/size:1s2d8afh]

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Nosferatu
Seuraa 
Viestejä676
seija
Varastopäällikkö
Se muuri pitäisi repiä maan tasalle.

Ehkä Egyptin laittama muuri aikanaan poistetaan. Nyt kun Hosni Mubarak ei enää ole vallassa. Mubarak oli Israel myönteinen ja paskat välitti muista ihmisistä kuin vain itsestään ja omasta vallastaan.
Olisi kyllä egyptiläisten aika näyttää humanisuutta veljilleen palestiinassa. Israel ei tule päästämään Gazaa ja Länsirantaa vapaaksi, Israel haluaa itselleen ne maa-alueet.

Niin kauan kuin USA avustaa Israelia, ei palestiinalaisten elämä parane. USA taistelee maailman herruudesta nyt, On öljystä kysymys, ollut aina. USA on jo pitempään kaveroinut Saudiarabian kanssa, saadakseen öljyä helposti. Iranissa on myös öljyä, Iran kohottaa päätään, sanoin Kiina. Nyt kun monet arabimaan kansat haluaa pois diktatuurinsa, on uhka suuri USAlle että menettävät vallan Lähi-idän öljyyn. USA tulee menettämään monta arabivaltiota ja heidän öljyt sen johdosta. USA on desperat. Maailmaa ehkä odottaa uusi kausi, kausi jolloin USA ei enää voikkaan sanoa olevansa maailman mahtavin valtio ja hallitsevansa maailmaan, sodalla ja terrorilla ja viemällä öljyä Lähi-idästä.
Kiina kohta ylittää USAn ekonoomisesti. Kiina tarvitsee energiaa suureen halpatyöhönsä ja materiaalia. Öljyä tarvitsevat. Lähi-idän useat valtiot ei luota USAhan, onhan vain öljystä ja maailman herruudesta kysymys. Arabimaat tietävät tämän. Vain saudit mielistelee USAta edelleenkin, USAn arme takaa eräänlaista sotilaallista apua saudeille, onhan USAlla monta eri paikkaa Lähi-idässä aseineen, valvovat öljyn perään.
Hyvä, aikovat haastaa nämä rikolliset oikeuteen murhista...
http://shiptogaza.se/news/anh%C3%B6riga ... mer-israel

Milloinkohan saudi-arabiassa alkaa "arabikevät"?

Zionismi on sairaus jonka aiheuttaja on uskonnollinen rasismi. Se saa voimansa ahneudesta, ja tietämättömyydestä, ja sen seuraus on massapsykoosi.
Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit.

Taha I
Seuraa 
Viestejä5528
Chair
Kysymys on siitä, että palestiinalaisten pitää lopettaa terrori ja Israelin tapaan...Palestiinalaiset ja Israel eivät ole vastinpari. Palestiinalainen on henkilö, Israel on valtio. Israelin tulisi esittää vaatimuksensa Palestiinalle.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat