Seuraa 
Viestejä45973

Jon Hubbard, Arkansasin osavaltion lainsäätäjä, entinen ilmavoimien upseeri on kirjassaan puolustanut orjuutta ja väittänyt sen olleen jopa siunaus afroamerikkalaisille. Näin Hubbard:

“… the institution of slavery that the black race has long believed to be an abomination upon its people may actually have been a blessing in disguise. The blacks who could endure those conditions and circumstances would someday be rewarded with citizenship in the greatest nation ever established upon the face of the Earth.”Hubbard kritsoi kirjassaan ankarasti myös siirtolaisuutta ja väittää USA:n "kristittyjen" olevan nyt samassa asemassa kuin saksalaiset Hitlerin noustua valtaan:

"... the immigration issue, both legal and illegal ... will lead to planned wars or extermination. Although now this seems to be barbaric and uncivilized, it will at some point become as necessary as eating and breathing."Hubbardin näkemykset ovat erittäin yleisiä suuressa osassa USA:n osavaltioita eteenkin etelässä. Ne kuvastavat sitä kehitystä jossa maan väestöosuudeltaan vähenevä valkoinen väestö ideologisesti alkaa lähestyä perinteisen oikeistolaisuuden sijasta fasismia.

Euroopassa puhutaan lähinnä vain pienissä akateemisissa piireissä kulttuurien sodasta, mutta USA:n sisäpolitiikassa tämä asia saattaa olla vaihe vaiheelta realisoitumassa.

http://www.huffingtonpost.com/2012/10/0 ... 43661.html

Lue myös: American Fascists: The Christian Right and the War on America

http://www.amazon.com/American-Fascists ... 0743284461

Sivut

Kommentit (16)

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46369
ralf64
Jon Hubbard, Arkansasin osavaltion lainsäätäjä, entinen ilmavoimien upseeri on kirjassaan puolustanut orjuutta ja väittänyt sen olleen jopa siunaus afroamerikkalaisille. Näin Hubbard:
No ei muuta kuin lisää orjuuttamista ja rankalla kädellä, se on kaikkien siunaukseksi!

Orjuutetaan ensimmäiseksi Hubbard, kyllä siitä hyvää seuraa jonkun sukupolven päästä?

Juoni
Seuraa 
Viestejä1461

Mitä erikoista tuossa on?

Afro-amerikkalaisilla menee kaikista ongelmistaankin huolimatta nettona paremmin kuin millään Afrikkalaisella valtiolla. Ilman orjuutta näin ei olisi, sillä siirtolaisiksi afrikkalaisia ei olisi 1800-luvulla kelpuutettu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1738
ralf64

Hubbardin näkemykset ovat erittäin yleisiä suuressa osassa USA:n osavaltioita eteenkin etelässä. Ne kuvastavat sitä kehitystä jossa maan väestöosuudeltaan vähenevä valkoinen väestö ideologisesti alkaa lähestyä perinteisen oikeistolaisuuden sijasta fasismia.

Euroopassa puhutaan lähinnä vain pienissä akateemisissa piireissä kulttuurien sodasta, mutta USA:n sisäpolitiikassa tämä asia saattaa olla vaihe vaiheelta realisoitumassa.
Onkos ralf paljonkin oleskellut jenkeissä kun noin "asiantuntevasti" puhuu?

Ja Euroopassahan ei missään nimessä ole radikaali oikeisto nousussa..

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5002

Kyllä työteliäille ja uskollisille palvelijoille pitää antaa mahdollisuus - vaikkapa ruokapalkalla. Aiemmin näitä sanottiin orjiksi.

Nykyään niitä kutsutaan työllistetyiksi ja valtio antaa sen ruokarahan. Niistä ei edes tarvi pitää huolta niinkuin orjista, jos sairastuu, saa uuden tilalle eikä menetä omaisuuttaan.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371

Jenkit kun lopettais African bommittamisen niin ehkä se kehityskin siitä nousisi. Mutta kun viimeiset 500 vuotta aina joku kristittylauma käynny pistämässä Africa maan tasalle, nii et vaikea siinä on kehittyä. Tätä Hubbard ja kumppanit eivät halua muistaa.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Jenkit kun lopettais African bommittamisen niin ehkä se kehityskin siitä nousisi. Mutta kun viimeiset 500 vuotta aina joku kristittylauma käynny pistämässä Africa maan tasalle, nii et vaikea siinä on kehittyä. Tätä Hubbard ja kumppanit eivät halua muistaa.

Mitäs maita afrikassa USA muka pommittaa?

Suurin osa afrikan kehityksestä on anyways eurooppalaisten ansiota - ennen eurooppalaisten tuloa etenkin subsahara afrikkalaiset eli kuin kivikaudella olisi.

On totta että afrikkaa ilmeisesti uunotetaan esim. luonnonvarojen suhteen välillä korruption ym. kautta mutta ei se ole USA:n tai eurooppalaisten vika niinkään vaan globaalien yritysten, sitäpaitsi kukaan ei estä afrikkaa tekemästä loppua asialle ja vaurastumasta kuten entiset siirtomaat aasiassa ja etelä-amerikassa.

Tvomas
Jenkit kun lopettais African bommittamisen niin ehkä se kehityskin siitä nousisi. Mutta kun viimeiset 500 vuotta aina joku kristittylauma käynny pistämässä Africa maan tasalle, nii et vaikea siinä on kehittyä. Tätä Hubbard ja kumppanit eivät halua muistaa.Tämä Hubbard, olisiko muuten sukua pösilölle nimeltä L. Ron Hubbard (joka keksi skientologian), on ilman muuta hänkin pösilö. Mutta eivät jenkit pahemmin bommita Africaa, vaan ovat viime aikoina keskittyneet lähinnä Afganistaniin ja Irakiin.

Tvomas
Jenkit kun lopettais African bommittamisen niin ehkä se kehityskin siitä nousisi. Mutta kun viimeiset 500 vuotta aina joku kristittylauma käynny pistämässä Africa maan tasalle, nii et vaikea siinä on kehittyä. Tätä Hubbard ja kumppanit eivät halua muistaa.

USA tarvitsee öljyä, siksi USA riehuu arabimaissa, pommittaen, sotien, terrorisoiden ja tappaen. Kun USA avustaa ja on Israelin puolella, on USAlla vapaa pääsy Israeliin jos tarvitsevat joskus ja voivat siis odottaa Israelin tukea tulevissa taisteluissa Lähi-idän öljystä ja maailman herruudesta.

Ei USA mitään lopeta. Ei he halua menettää maailman herruuttaan ja lähi-idän öljyä. Kuitenkin, Kiina menee kohta USAn edelle ekonoomisesti. USAlla on paljon velkaa, he elää lainojen varassa.

Somalia siinä rannikolla, piraatit vaanii USAn suuria öljylaivoja. USA riehuu Afrikassakin, haluavat vapaan tien Lähi-itään Saudiarabiaan.
Jos afrikkalaiset ja kaikki arabimaat Saudiarabiaa lukuun ottamatta menisivät yhteen, menettäisi USA maailman herruutensa ja vapaan öljyn saannin ja Saudiarabia kaatuisi ehkä. USA on ollutkin jo pitempään isotteleva valtio, suuri suinen ja mahtaileva.

Käsittääkseni emme ihmiskuntana selviä ikinä ongelmistamme, jos emme ala rakentaa "uutta maailmaa", ja silloin pitäisi luopua sekä menneistä ja nykyisistä viholliskuvista.

En tarkoita, että keskustelu pitäisi lopettaa, vaan olla tasapuolinen ja huomata, että olemme kaikki samassa liemessä. Mikään maa ei selviä täysin puhtain paperein.
Kaikille on luultavasti myös selvinnyt, että korruptio jyllää kaikissa maissa, niin Suomessa kuin muuallakin ja asekehittely ja -kauppa kukoistaa, koska kaikki hallitukset/hallitsijat ajavat ensisijaisesti oman maansa etuja ja vasta toissijaisesti ihmiskunnan etuja ja turvallisuutta.

Niin kauan kun raha ja kaikesta sosiaalisesta vastuusta vapautettu markkinatalous on suurin arvo, ei rauhaa ja oikeudenmukaisuutta kyetä vakiinnuttamaan. Se orjuuttaa nykyään valtansa alle koko ihmiskunnan. Sen ohjaamana ei kyetä kantamaan vastuuta koko ihmiskunnan ja planeetankin hyvinvoinnista.

Tilannetta ei kuitenkaan muuteta hetkessä eikä ainakaan niin, että opposition asema on vakiinnutettu. Se merkitsee, että yritetään ratkoa asioita valtataistelumenetelmin eikä edes yritetä etsiä kaikkein parasta ratkaisua neuvotteluteitse.

Taha I
Seuraa 
Viestejä5528
vapaatyyli
Suurin osa afrikan kehityksestä on anyways eurooppalaisten ansiota - ennen eurooppalaisten tuloa etenkin subsahara afrikkalaiset eli kuin kivikaudella olisi.Yleinen harhaluulo. Toki esim. Kongon kehitys hieman meni takapakkia, kun kristityt tulivat ja tappoivat 20 miljoonaa kongolaista.

On totta että afrikkaa ilmeisesti uunotetaan esim. luonnonvarojen suhteen välillä korruption ym. kautta mutta ei se ole USA:n tai eurooppalaisten vika niinkään vaan globaalien yritysten, sitäpaitsi kukaan ei estä afrikkaa tekemästä loppua asialle ja vaurastumasta kuten entiset siirtomaat aasiassa ja etelä-amerikassa.Syy siihen että Afrikan maat ovat polvillaan, on kansainvälisen kaupan rakenteet, eli WTO ja IMF. Afrikan maat eivät pääse eroon epädemokraattisesti valittujen gepardihattujen ottamista lainoista, joten velkojat voivat sanella ehtojaan edelleen.

Jos vanhat velat pyyhittäisiin pois ja Afrikan maat saisivat kilpailla vapaasti, eurooppalaisella maanviljelijällä olisi muutama kuukausi aikaa keksiä jotain muita hommia. Se olisi eurooppalaispoliitikolle poliittinen itsemurha ja siksi riiston rakenteet ovat paikallaan.

Toki Afrikan maat voisivat tehdä argentiinat ja ilmoittaa, etteivät maksa, mutta niissä ei vielä ole omaa, toimivaa taloutta ja demokraattisia instituutioita käsittelemään ylimenokautta. Niidenkin puute on länsimaiden syytä.

Odottelen mielenkiinnolla sitä, että Kiina ottaa Afrikan siirtomaakseen ja velkojille sanotaan hyvästit.

tietää
Sulta taisi mennä caribiat ja africat sekaisin?Ei, kyllä Afrikassakin on luonnonkauneutta. Toki Usassakin on luontoa, mutta näillä kahdella kuvalla halusin tuoda esiin sen, että arvot ovat suhteellisia. Mieluummin kävelisin "Caribialla" kuin New Yorkin keskustassa. Tietenkin olisi kiva jos rahalla saisi aterian, mutta olisihan se myös kiva paistella jotain kalaa nuotiollakin.

Jotenkin kehitys ja luonto tulisi yhdistää. Betonikuutio on tietysti mukavampi kuin peltihökkeli, mutta ei lopulta ole paljon kummempi, maiseman pilaaja.

IFEUN_2.0
Tvomas
Jenkit kun lopettais African bommittamisen niin ehkä se kehityskin siitä nousisi. Mutta kun viimeiset 500 vuotta aina joku kristittylauma käynny pistämässä Africa maan tasalle, nii et vaikea siinä on kehittyä. Tätä Hubbard ja kumppanit eivät halua muistaa.Tämä Hubbard, olisiko muuten sukua pösilölle nimeltä L. Ron Hubbard (joka keksi skientologian), on ilman muuta hänkin pösilö. Mutta eivät jenkit pahemmin bommita Africaa, vaan ovat viime aikoina keskittyneet lähinnä Afganistaniin ja Irakiin.

Luulenpa että on sukua herralle nimeltä Rob Hubbard joka jo 80-luvulla tuhosi kehitysmaita kuten oheisessa videossa kuulemme.

Tämän takia avvicca on kivikaudella.
http://www.youtube.com/watch?v=qrQuR1LHAVI

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat