Seuraa 
Viestejä19

Nyt näille asioille kerkiää viellä nauramaan ja heitteleen kaikkea "Ei se kuitenkaan, en usko ennenku näen" jne. vitsejä. Ja että "hipit puhuu vaan paskaa siittä ilmastonmuutoksesta, ei sellasta edes oikeasti ole"

Juntit, teinit, vanhoolliset, silmät auki.

kohta rupeaa jo oikeasti tajuamaan mitä tässä saadaan aikaseks tän rahapohjaisen kilpajuoksun kanssa. Todella sairasta:

http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/r ... ia/606935/

http://yle.fi/uutiset/tutkijat_ymparist ... na/6168655

"Nature-tiedelehdessä julkaistun tutkimuksen tekivät 22 tutkijaa. Heidän mukaansa käännekohta, jolloin biosfäärissä tapahtuu nopea ja peruuttamaton muutos, jolla olisi mullistavia seurauksia ihmiskunnalle voi tapahtua jo tällä vuosisadalla."

"Mooers kertoi lehdistötilaisuudessa, että hänen ympäristövaikutteisia muutoksia maailmanhistoriassa tutkineet kollegansa ovat enemmän kuin huolestuneita.

- Itseasiassa, osa heistä on kauhuissan.

Tutkimus julkaistiin ennen Rio+20 -ympäristökonferenssia. YK:n ympäristöohjelma UNEP varoitti myös keskiviikkona, että kiihtyvä väestönkasvu ja kestämättömät kasvumallit ajavat maapallon ennätykselliseen eko-katastrofiin."

Syyt näihin ? Olisiko todellisuuden roskaaminen, ahneus. Roskia ja pommeja, säteilyobjekteja ei siivota, koska kapitalismissa ei ole rahaa sellaiseen.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tyynenmere ... y%C3%B6rre

http://www.pohjolansanomat.fi/Ulkomaat/ ... teita.html

"Merenpohjassa ruostuu 17 000 säiliötä radioaktiivista jätettä, 19 ydinjätettä sisältävää laivaa ja 14 ydinreaktoria, joista viidessä on vielä sisällä käytettyä ydinpolttoainetta. Lisäksi merenpohjaan on laskettu 735 radioaktiivisuuden saastuttamaa raskasta laitetta."

http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/dokument ... a-laosissa CIA;n peiteoperaation jäljet ovat edelleen maassa. Yli miljoona tonnia räjähtämättömiä pommeja ympäri Laosia. Ne pudotettiin vietnamin sodan aikana siviilejen niskaan, koska lentokoneilla ei pystytty laskeutumaan pommit kiinni - eli jos niitä jostain syystä vietnamiin tiputettu - ne tiputettiin laosiin.

Maailmamme on todella pahassa jamassa. Uskokaa tai älkää. Herätkää eläimet.

Sivut

Kommentit (32)

RikkRakkqira
Seuraa 
Viestejä19

Kapitalismin rasvainen massakoneisto käyttää luontoa raaka-aineena eliitin ahneuksiin. Samalla ihmiset kärsivät peloista, valheet raiskaavat todellisuutta.

Megakone oksentaa rahamarkkinatalouden psykoosit ja valheet gmo kemikaaleina ympäristöön samalla kun roskat dumpataan meriin ja ydinreaktorit sulaa. Ja laulu soi.

Pääministeri Kataista ja konservatiivista politiikkaa ystävineen ei voisi vähempää kiinnostaa.

Olen pahoillani että joudun kertomaan huonoja uutisia, mutta te jotkut olette täysin pihalla tästä kaikesta. Uskottelette itsellenne että asiat ovat hyvin ympärillä. Toimikaa sen eteen, että ihmiskunta näkee valoisat päivät viellä tulevaisuudessakin!

http://yle.fi/uutiset/tutkijat_selvitti ... et/6309309

Tuon takia uutisia on vaikea sisäistää.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... 07/1367090

Ja tuon takia luulette, että asiat ovat kunnossa. Herätkää.

RikkRakkqira
Seuraa 
Viestejä19

http://fifi.voima.fi/artikkeli/2012/elo ... -salaisuus

”Kemiallisten aseiden muodostama ympäristöriski on asianomaisille valtioille poliittisesti arka asia", professori Paula Vanninen sanoo.

Eli suoraansanoen, ei puhuta asiasta, ettei tarvi maksaa siivousta. Rahaa voi katsos käyttää eliitin tarpeisiin joka hyödyttää heitä tiettyjä ihmisiä juuri nyt enemmän. Eli ei ole aikaa eikä rahaa siivota, ja todellisuus kärsii.

”Esimerkiksi pelkästään Skagerrakin edustalle on upotettu arviolta 170 000 tonnia kemiallisia aseita. Gdanskin syvänteessä epäillään olevan myös upotuspaikka.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jogger
Seuraa 
Viestejä2936

Semmosta se elämä on, jotkin lajit selviytyvät, jotkin kuolevat. Mutta elämä pysyy, aina.

Miksi ihmislajin täytyy selviytyä? Olemme eläneet jo 500000 vuotta tehden samoja virheitä yhä uudestaan, uudestaan, uudestaan.... loputtomasti. Mikään ei tule muuttumaan, koska olemme ihmisiä.

Turhaa surra asioista joihin ei voi mitenkään vaikuttaa.

Ihmisen koko olemassaolo perustuu niihin asioihin jotka tässä maailmassa on "vialla", jos nuo viat korjattaisiin, ihmisyytemme lakkaisi olemasta, emmekä olisi enää ihmisiä. Ahneus, itsekkyys, ym, ovat ihmislajille (tai oikeastaan kaikille eliöille) ominaisia perusasioita, joita muuttamalla koko laji tuhoutuisi ajan mittaan aika pian.

Tästä syystä ainoa keino onkin tuhota kaikki ihmiset, ja luoda superrotu korvaamaan meidät. Tosin, epäilen sitä että sekään toimisi "oikein". Elämä ei siis koskaan ole täydellistä, vaikka kuinka yrittäisit, aina pitää itkeä jostain, ikuisesti. Elämmekö siis helvetissä?

Olen pahoillani että joudun kertomaan huonoja uutisia.

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

RikkRakkqira
Seuraa 
Viestejä19

Tottakai, ihminen on tavallaan viirus. Mutta tottakai ahneus ja itsekkyys poistuvat pikkuhiljaa, kun tasa-arvo ja psykologia muuttuu. Kokoajan. Ihmisen käsitys itsestään on muuttunut valtavasti viimeisen 20 vuoden aikana - kun digitaalivallankumous on rouhinut menoaan jokaiseen maailman kolkkaan.

Ja kyllä niille asoille voi tehdä

Stereotypinen juntti ajatus: "Yksilö ei voi tehdä asioille mitään"

Todellisuudessa tuo on yhteiskunnan aivoihin upottama illusiotiivinen käsitys. Nimenomaan yksittäiset ihmiset ovat suuria vaikuttajia. Se näkyy historiassakin. Yksittäinen ihminen voi aivopestä jopa kokonaisen kansan.

Itsellä ei ole juurikaan huonoja päiviä, olen erittäin aktivoitunut ja hetkessä elävä olio. En itse asioista. Se on suurin virhe, vain vollottaa. Itse jaan tietoa eteenpäin, nään sen tehtäväkseni. Tämä on ihan pitkäaikaisen tiede/todellisuus tutkintani sivutuotosta.

Kiitos kommentista, perinteinen hanskat tiskiin meno huokui tuosta - mutta olet tavallaan oikeassa monissa pointeissasi. Meidän ajatusmaailma, joka on kulttuurillisesti ihmiseen asennettu - on kiero ja omahyväinen.

Tästä johtuu että kaikki on jumissa, eriarvoisuus yleistyy, valvonta kiristyy, pelot kasvavat, luonto raiskataan rahan nimeen. En nyt ole kovinkaan yllättynyt jos joku sanoisi, että illuusiopohjainen raha-onnellisuus käsite on tavallaan yksin syynä todellisuuden kieroutumiseen. Ihmisistä on tulossa robotteja. Raha ohjaa, käskee ja muokkaa ihmisistä robotteja. He eivät enää toimi moraalin puolesta, vaan palkan puolesta. Eli omahyväisen egokohtaisen hyödyn saaminen.

Tarkkailkaa itseänne, mikä teitä ohjaa. Mekaaninen painajainen paljastuu helposti, ette saa unta kun huomaatte sen. Mitään ei ole viellä menetetty.

Sama juttu esim. natsi saksassa. Käsky tehtiin, oli se kuinka moraaliton tahansa. Tälläiset ihmiset ovat kuin haamuja, kireitä, negatiivisia ja robottimaisia. Sama tuossa CIA operaatiossa ja MK-Utrassakin. Ihmiskokeita, siviilien päälle pommitusta jne koska käsketään. Voit menettää "rahasi" jos toimit moraalillisesti ja inhimillisesti.

Raha ja pelko työpaikan menetyksestä (joka on narsistista, nähdä oma palkka tärkeämpänä kuin todellisuuden yhteinen luonnollisuus ja moraalillisuus)

Tämä on mielenkiintoinen aihe - toivottavasti ketjua ei töhritä kuten niin monet muuta vastaavat tällä.

Ympäristöpolitiikka ja vastuu globaaleista ongelmista on tallaantunut varsin pahasti etenkin juuri rikkaimmissa maissa - kuten Suomessa.

Minä laittaisin ison osan väärän politiikan syistä ns, tavalliselle, mutta tavallista änekkämmälle kansanosalle. Enenvanhaan kansa äänesti edustajikseen henkilöitä, joita he olivat TV:ssä nähneet - urheilijoita, missejä, laulajia, showmiehiä, jne. Ja nämä edustajat olivat senverran fiksuja, että kyselivät taustat päätöksilleen tieteenharjoittajilta ja muilta asiantuntijoilta. Tänään uudet mediat ovat niin tehokkaita, että syntyy erilaisia hurlumheiliikkeitä - tämä ilmastonmuutoksen ja ympäristö-tutkimuksen vastainen liike on tyypillinen sellainen (katso keskusteluketjuja täällä). Ja ne ovat niin massiivisia liikkeitä, että poliitikkojen on otettava ne huomioon - ja vaalikonevastaus paljastaa tavoitteet. Meillähän on puolue, mikä ratsastaa pelkästän tällaisilla suuren kansan massailmiöillä. Onko tämä nyt sitten demokratiaa - mielestäni tämä on sen irvikuva.

Palaan myöhemmin itse asiaan....

Oranki
Seuraa 
Viestejä1309
Academician
Tämä on mielenkiintoinen aihe - toivottavasti ketjua ei töhritä kuten niin monet muuta vastaavat tällä.

Mitä muuta kuin lapsellista töhrintää tuo aloituspostaus oli? Ottaako joku tämän scheissen vakavasti?

100 miljoonaa kuollutta? Millä mittarilla? Montako 100 miljoonaa edullinen energia pelastaa joka vuosi?

Älä anna auringon pilata sadettasi. Nouse ylös ja valita!

jogger
Seuraa 
Viestejä2936
Monimuototus
Tottakai, ihminen on tavallaan viirus. Mutta tottakai ahneus ja itsekkyys poistuvat pikkuhiljaa, kun tasa-arvo ja psykologia muuttuu. Kokoajan. Ihmisen käsitys itsestään on muuttunut valtavasti viimeisen 20 vuoden aikana - kun digitaalivallankumous on rouhinut menoaan jokaiseen maailman kolkkaan.

Ja kyllä niille asoille voi tehdä

Stereotypinen juntti ajatus: "Yksilö ei voi tehdä asioille mitään"

Todellisuudessa tuo on yhteiskunnan aivoihin upottama illusiotiivinen käsitys. Nimenomaan yksittäiset ihmiset ovat suuria vaikuttajia. Se näkyy historiassakin.


Ajattelen hieman laajemmin kuin länsimaisten maiden laajuudella, esim ota huomioon "sivistyksestä" kaukana asuvat, eli kaikkia ei siis voi valistaa samanaikaisesti samalla tavalla, aina on jotain "vääräuskoisia". Sekä se että ihmiset unohtavat nopeasti, ja sitten taas vanha peli jatkuu kuin mitään ei olisi koskaan opittukaan. Tämä on siis jo toistunut ne viimeiset 500000 vuotta. Meidän "sivistynyt" historia on todella lyhyt aika tuosta. Kulttuureita syntyy ja tuhoutuu, mutta ihmiset pysyvät samanlaisina aina. Vastaan voi yrittää taistella, mutta loppupeleissä se on ihan turhaa, kun se palautuu alkuperäiseen muotoonsa kuitenkin, eli meistä tulee villi-ihmisiä taas. Onhan tuo nähty jo monestikin, esim mellakoissa, tai poliisin puutteessa; ihmiset ottavat vallan omiin käsiinsä ja tekevät mitä huvittaa. Nyky-yhteiskunta on vain lasinen suojakuori joka pitelee sen sisällä riehuvaa väkijoukkoa, jossain vaiheessa tuo lasi murtuu vääjäämättä ja helvetti pääsee taas irti. Sitten se tasapainottuu taas hetkeksi, yhteiskunta nousee, ja sitten taas romahtaa. Luonnollinen kiertokulku jatkuu, ikuisesti.

Itseasiassa, poliisi on se ainoa asia joka pitää yhteiskuntaamme koossa. Kun poliisi keksittiin, alkoi murhat ym vähentyä reippaasti, koska ihmiset tunsivat olonsa turvallisemmaksi. Esim niissä maissa joissa pitää puolustaa itseään paljon, reagoidaan eri tavalla esim tönimiseen: "lämminveriset" ihmiset saattavat saada kauheat raivarit jos häntä tönäisee vahingossa, mutta "poliisivaltioissa" turvallisessa paikassa asunut henkilö ei reagoi asiaan juuri mitenkään. Suomessakin tehtiin reippaasti murhia ennen poliisin aikakautta, jotakuinkin 100 kertaa enemmän kuin nyt.

Itsekkyys ei tule koskaan poistumaan. Semmoinen ihminen ei pärjää esim koulussakaan, jos ei ole itsekäs, vaan antaa toisten hyppiä päälle. Epäitsekkäitä ihmisiä poljetaan rankalla kädellä, aina. Ei tarvita kuin yksi itsekäs ihminen joka voi rikkoa koko utopistisen paratiisi-yhteiskunnan jossa itsekkyys on kitketty pois.

Monimuototus
Yksittäinen ihminen voi aivopestä jopa kokonaisen kansan

Juuri tuon takia ihmiset ovatkin ikuisesti kusessa, meitä on niin helppo hallita ja käyttää hyväkseen omiin pahoihin ajatuksiimme. Pieni lapsikin osaa manipuloida toista pienempää lasta aika nuorena jo. Nuo ominaisuudet ovat kehittyneet pitkän evoluution kautta, ja niitä on hemmetin vaikea kitkeä pois meistä, ellei jopa mahdotonta.

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

ongelma on lasten kasvatuksessa. ihmiset opetetaan rakastamaan tavaroita ja käyttämään ihmisiä. lapset opetetaan halveksumaan luontoa ja kaikkea elävää.

lapset pitäisi opettaa kunnioittamaan luontoa ja rakastamaan elämää.

tänäänkin joku kusimulkku heitti auton ikkunasta valoissa roskia tielle. ei mitään kunnioitusta luontoa kohtaan.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

jogger
Seuraa 
Viestejä2936
taucalm
tänäänkin joku kusimulkku heitti auton ikkunasta valoissa roskia tielle. ei mitään kunnioitusta luontoa kohtaan.

Onhan se suurempaa välittämistä kun antaa luonnolle takaisin sen joka sieltä on väkisin otettu pois?

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

espoo
Seuraa 
Viestejä104

Maailma on nyt helvetin paljon parempi paikka kuin koskaan aikaisemmin, ongelmia on kuten on aina ollut, nekin voitaisiin ratkaista jos joku vain suostuisi maksamaan riittävästi.

Monimuototus
Kapitalismin rasvainen massakoneisto käyttää luontoa raaka-aineena eliitin ahneuksiin.Käypä katsomassa, missä jamassa luonto on entisen rautaesiripun takana. Kyllä se "sosialismi" luontoa pahiten raiskasi.

espoo
Seuraa 
Viestejä104
Carloz
Monimuototus
Kapitalismin rasvainen massakoneisto käyttää luontoa raaka-aineena eliitin ahneuksiin.Käypä katsomassa, missä jamassa luonto on entisen rautaesiripun takana. Kyllä se "sosialismi" luontoa pahiten raiskasi.Tämä ei nyt alkuunkaan pidä paikkaansa, esim. rajantakaiset luovutetut alueet ovat kuin yhtä suurta luonnonsuojelualuetta verrattuna Suomen puolen pusikoihin, ojitettuihin soihin, avohakkuisiin, kammantiheään metsäautotieverkkoon jne. Pohjoisessa raja erottuu veitsenterävänä, meillä porojen mustaksi kaluama erosoituva maa, Venäjällä alkaa yhtenäinen valkoinen jäkälämatto.
Kantsis vähän funtsia mitä kirjoittaa tai ainakin ottaa selvää. Tehottomuus yhdistettynä suurin pinta-aloihin suojelee tehokkaasti luontoa.
Nyt tilanne muuttuu nopeasti, Kiina on ilmoittanut haluavansa ostaa _kaiken_ Siperian puun, Suomikin parturoinut aikalailla Karjalaa, homma lähtee taas käyntiin kun RUS WTO:n jäsen.

RikkRakkqira
Seuraa 
Viestejä19
kabus
Mitenkäs aloittaja maailmaa parantaa? Ei paljoa auta huudella netissä maailmanloppua.DDD

Just tätä odotinkin. Tällä tavalla itseasiassa, kertomalla ihmisille asioista. Pitäiskö näitä asioita vain velloa omassa pääkopassa ? Eikö asioista saa puhua ? Maailmanlopusta tässä ei edes puhuttu sanallakaan. Täällä on erittäin huvittunut ilmapiiri, miten tälläisiä kommentteja jotkut juntit viellä jaksavat heitellä. Lue postaukset uudestaan.

Taisi iskeä arkaan kohtaan itsellesi, kun tuollaisen kommentin laitoit

Pitäiskö asioista sitten vaieta ? kabus, mitä haet takaa tälläisellä kommentilla, perustele. Jos tuo on vain perus skeptistä/ tiedostamatonta typeryyttä, ei tarvi perustella.

Ymmärrän että asia pelottaa, mutta jos ei ole mitään älyllistä sanottavaa - voisi toki myös olla sanomatta mitään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat