Seuraa 
Viestejä5161

mitäpä liimaa mahtaa olla kännykän kosketusnäytön ja suojalasin välissä?

pitäisi uusi akkuna vaihtaa rapian viikon vanhaan puhelimeen. tippu puhtaalle asfaltille johon huolimattomalla ulkomaalaistaustaisella pizzeriayrittäjällä oli jäänyt yksi pieni kivi joka sopivasti pirstoi näytön. itse puhelimen tippumisella näyttö edeltä asfalttiin ei tietenkään ole osaa eikä arpaa rikkoutumisessa.

huollossa uusi akkunan klasi olisi maksanut vähän enemmän kuin itse puhelin ja tuolta kiinanmaalta uusi orginelli akkuna 1/20 hintaan työkaluineen. ihmetyttää vain tuo liima välissä.

toisen polven pilkkuvirhe

Kommentit (4)

Veikkaan että riippuu puhelimesta mitä tulisi tehdä. Iphone tai samsung ilmeisesti ei ole kyseessä sillä niihin uusi lasi ei tuota maksa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

niin kyllä tiedän kuinka irtoaa. väännetään vain irti yksinkertaisuudessaan. tuo liima tai teippi pitäisi oikeastaan saada jostain selvitettyä ja sitten mitä voisi vaihtoehtoisesti käyttää.

edit: muutaman naarmuuntuneen kosketusnäytöllisen puhelimen lasin vaihtaneena homma on aika tuttua. tälläkertaa tuo liiman joutuu vain poistamaan että klasin saa paikoilleen kunnolla koska sirpaleita on paljon ja siksi tuota liimaa/teippiä kyselen.

toisen polven pilkkuvirhe

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Itsekin Hong Kongista tilasin ZTE:n lasin. Ensinnäkään ei ollu oikeaa ruuvimeisseliä, vaikka monta tulikin. Sain sen puhelimen auki porakoneen pienimmällä Philips-kärjellä. Sitten mukana tuli tarra, niin vetäisin sillä ne lasinpalat irti. OK, hyvin meni. Sitten kuitenkin tuli ongelma, kun puukolla revin ne liimat pois. Tosiaan ei tullut mitään liimaa mukana, vaikka sain sen lasin kiinni, niin aika kevyellä napauksella lähti irti. No, ei mitään. Kokeilin sitä puhelinta, niin eihän se korketusnäyttö pelannu alhaalta. Epäilin jotain kosketushäiriötä, joten heiluttelin lattakaapelia ja pistin nestemäistä silikonia sinne lasin alle. Se perhana ei toiminu sitäkään vähää! Nyt se romu on nurkassa ja pitäisi varmaan tilata koko etupaneeli. Eli ostakaa koko etukuori, voin sanoa kokemuksella. Nyt käytän vanhaa Nokialaista, mikä pelaa hyvin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat