Seuraa 
Viestejä408

Viimeisin Tiede kertoo rottakokeista jotka tukevat hypoteesia immuunipuolustuksen kehittymisestä lapsena saatujen erilaisten tartuntojen ärsyttämänä. Nykyistä allergioiden boomiahan on yritetty selittää olennaisesti parantuneiden hygieniaolojen kautta.

Ehkä se immuunipuolustus kehittyy myös myöhemmällä iällä. Kahvipöytäjuttelussa on joskus jauhettu sellaisia havaintoja että ns. pakanamaissa paljon työskennelleet näyttävät olevan melko immuuneja mm. erilaisille nuhakuumeille ja flunssille.

Itse kävin lävitse näitä "turistiripuleita", alkaen Venäjän pohjoisesta ja Mustanmeren versioista, Pohjois-Afrikan ja mustan Afrikan kautta intialaiseen, kiinalaiseen ja indonesialaiseen, sokerina pohjalla "Montezuman kosto" Meksikossa. Kahdeksan versiota siis.

On täysin selvää että jokainen niistä tuotti kestävän immuniteetin omaa bakteerikantaansa vastaan, eli ei niistä mitään tarvinnut kahteen kertaan sairastaa. Viimeiset parikymmentä vuotta on mennyt ilman yhtään flunssaa, tai aivan vähäisin väsymys- tai kurkkuoirein. Ei yhtään kuumeilutapausta. Vaikka opettajaperheen luontoisetuihin kuuluu että kaikki mahdolliset pöpöt kannetaan kotiin.

Kehitys näyttää olevan samantapainen parilla työkaverillakin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Tuolla tavallahan ne sairaudet voitetaan: laitetaan ensin suolisto kuntoon, jotta ravinteet voi imeytyä. Jos se ei ole kunnossa, eivät ravinteet imeydy ja siten immuunipuolustusjärjestelmän toiminta huononee. Siitä sitten seuraa häiriötoimintoja ja selittämättömät sairaudet iskee!

Tätä suoliston kunnostusmenetelmää käyttää myös se seurannassa oleva MS-potilas.

Tuossa se juttu englanniksi:
Harvard Medical School

Ja tähän varmaan sanotaan taas, että paskapuhetta. Ei suoliston toiminta voi vaikuttaa immuunipuolustusjärjestelmään. Samaahan lääkärit vaahtoaa hermostojärjestelmästä... väärässä siis ovat jälleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Skitsorusina
Kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta ei niin paljoa ja yksioikoisesti kuin sinä luulet.

Mitenkä paljon sitten? Jos voit sanoa, että ei niin paljoa, niin tiedätkö sit asiasta jotain mitä et kuitenkaan halua kertoa? Täytyyhän sulla jotain tietoa olla, jos eriävän mielipiteen esität. Ai mutta eriävää mielipidettähän ei tarvitse perustella...

parantunut
Ai mutta eriävää mielipidettähän ei tarvitse perustella...

Niin tai sen voi perustella linkkilistalla ja asioiden vääristelyllä, kuten olet osoittanut.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat