Seuraa 
Viestejä45973

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201210 ... 1_ul.shtml

Ja oma selitys asialle.

En usko että aivojen toiminnoista yksistään syntyisi tietoisuus. Vaan "luonto" on keksinyt, että kun kerran atomin saa pieniin palasiin. Niin lienee niistä palasista voisi rakentaa myös muunlaisia "maailmoja" . Joista yksi maailma on tietty tämä meidän kokema maailma. Jossa lyötyäsi vaikka vasaralla pientä kiveä alasimella. Niin todennäköisesti se kivi murskaantuu hieman tai kokonaan.

No kaiken tämän kiven murskaantumsen "harhan" sai aikaiseksi atomit, jotka koostuu vielä ties kuinka pienistä osista.

Joten miksei nämä pienet osat voisi järjestyä monella muullakin tapaa. Joista yksi järjestäytynyt maailma voisi olla tämä "henkimaailma" juttu nyt sittn. Vaikka kyseessä on ehkä yksi taso jolta pääsee myös tälle meidän tasolle häärään. Ainoa asia vähän häiritsee. Ja se on se, että miksemme tiedä tästä toisesta "maailmasta" muuta kuin nämä kooma onnettomuus, sydänpysähdys jne tarinat.

Joten keksin siihenkin selityksen.
Eli voihan tämä meidän maallinen elämä olla tosiaan vain tuon toisen "henkimaailman" oma jalostuskokeilu tai mitä lienee onkaan. Joka päättyy kun meidän aurinko räjähtää supernovana tuhoten maapallon samalla.

Ehkä jokaisen matka tällä pallolla on vain lomamatka, oppimatka tai mitä vaan, jonka voi "ostaa" siellä "henkimaailmassa" . Matkan hintaan kuuluu se että sinun tietoisuudesta pyyhitään ne kohdat pois, jotka saisi sinut tajuamaan, että tältä matkalta pääsee pois myös oman kädenkautta jos niin haluaa.
Ja päätyisit takaisin sinne mistä lähit eli sinne henkimaailmaan. Ja sitähän et halua vaa haluat kokea kaiken sen mitä eteen tulee vaikka sulta puuttuisi puoli päätä. Oli ne kokemukset sitten suunnattomat rikkaudet mitä ne onkaan. Tai köyhyys ja kurjuus mitä ne sitten onkaan. Ja kaikki muutkin outoudet. Ja sitten päättää matka kokemusta rikkaampana. Ehkä seuraavalla matkalla sitten johonkin toiseen galaksiin missä osataan jo lennellä ufoilla...

Ehkä juuri ne ihmiset mitkä tulee tänne oikein kunnolla kärsimään kuka milläkin tavalla. Käyvät tuossa "henkimaailmassa" meidän vastaavaa korkeakoulua, josta sitten aikanaan valmistutaan parempi "liksaisiin" hommiin siellä "henkimaailmassa"

Sitten vielä se tyhmä kysymys uudestaan. Voisiko noista "rakennuspalikoista" joista meidänkin tuntemat atomit koostuu. Niin voisiko niiden rakennuspalikoista rakentaa toisenlaisen maailman jonka nimi olkoon nyt "henkimaailma"?

Ehkä siihen "henkimaailmaan" kuuluu myös rakennuspalikoita joita ei meidän atomeista löydy. Mutta tuosta "henkimaailmasta" voi sitten vierailla sopivasti kokeilemaan tämän maapallon suomia mahdollisuuksia vaikka lomailun merkeissä tai muuten vaan oppimatkana.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat