Seuraa 
Viestejä45973

Hei !
Ikä 57, mies. Parasysmaalisia flimmerikohtauksia 21v lähtien.Tehty 2 katetriablaatioita. viimeksi 2012 helmikuussa. lääk Tambocor retart100mg x2,specicor 47,5 x2, vernepaine lääke, marevan. nyt syksyllä taas alkaneet kohtaukset. eivät ole kestäneet 2 päivää pitempään (spontaani kääntyminen) , kun en ole jaksanut käydä enää sähköllä käännättämässä.
Kysynkin auttaako vielä kolmas ablaatio? vai mikä olisi paras vaihtoehto? sairaus invalidisoi voimakkaasti eikä nukkumisesta ilman lääkkeitä tule mitään. Millainen vaikutus tällaisella hankalammalla sairaudella on eläkkeen saantii? Kohtauksissa huimaa ja on välillä istuttava
Kittän jo etukäteen !

Kommentit (1)

Hyödyt mahdollisista lisä-ablaatioista on tietty yksilöllisiä ja mahdoton sellaista keskustelupalstalla arvioida, riippuu osin aiemmista ablaatioista (miten toteutettu ym) ja niiden tuloksista.

Estolääkkeitäsi ehkä mahdollista vielä rukata, Multaq harkintaan Tambocorin tilalle? Ja jos se ei käy niin Cordarone myös mahdollinen joskin tietty hankala lääkitys sivuvaikutusten vuoksi. Tosin todennäköistä että em vaihtoehdot on jo kohdallasi kertaalleen pohdittu.

Pidemmän päälle hyvin mahdollista ellei jopa ttodennäköistä että flimmerisi kroonistuu jatkuvaksi em. toimenpiteistä huolimatta. Siitä huolimatta ei kannata epätoivoon vaipua, oireet yleensä pidemmän päälle helpottavat / niihin tottuu, etenkin hyvällä sykkeenhallinnalla (b-salpaajat ym).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat