Seuraa 
Viestejä45973

Mikä merkitys teatterilla on vapaa-ajanvietossasi? Mistä asioista koostuu mielestänne antoisa kulttuuri-ilta? Pyydän teitä ystävällisesti käyttämään hetkisen aikaa ja osallistumaan Tampereen yliopiston teatterin ja draaman tutkimuksen opiskelijan opinnäytetyöhön. Täyttämällä tämän kyselylomakkeen olet mukana vaikuttamassa teatterin tarjonnan ja toiminnan edelleen kehittämiseen. Ole hyvä ja vastaa kysymyksiin rastittamalla oikea vaihtoehto ja/tai kirjoittamalla vastauksesi sille varattuun tilaan. Antamanne tiedot jäävät vain opinnäytetyön tekijän käyttöön ja ne tuhotaan työn valmistuttua. Osallistu kyselyyn, vaikka et kävisikään teatterissa, sillä myös EI-kävijöiden mielipide on tärkeä!

Linkki kyselyyn:

https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... Z1Fjbnc6MQ

[size=50:33a016pv]Poistin tästä linkin, koska missään ei näy kenenkään oikean ihmisen nimeä, eikä muutakaan tietoa. Palautan linkin, kunhan saan lähettämääni YV:hen riittävän vastauksen. -Phony-[/size:33a016pv]

Lomakekyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 20€:n arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Kannattaa siis osallistua!

HUOM! Opinnätetyön toinen vaihe: opinnäytetyön tekeminen jatkuu vielä teatterikäyntien ja pienryhmäkeskustelun muodossa Tampereella. Mikäli haluat osallistua työn toiseen vaiheeseen ja haluaisit päästä näkemään ilmaiseksi kaksi erilaista teatteriesitystä ja osallistumaan ryhmäkeskusteluun, ole hyvä ja kirjoita yhteystietosi lomakkeen viimeiseen sarakkeeseen. Pienryhmään otetaan noin 4-5 hlöä.

Kommentit (6)

Sain viestin kyselyn tekijältä. Kysely on erittäin asiallinen ja toivon, että mahdollisimman moni osallistuu. Kiitos.

Siirsin samalla ketjun yläkertaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Teatterhinko ?
Täällä ole semmosija näkyny !
Na armeijassa sitä olthin joskus pottuteatterissa, ja se ei juurikhan kiinnostanu.
Sitte silloin kerran ko Lampelan Jukka voitti hanurikilpailut Ikaalisissa, niin se sai
muutaman keikan teatterhinki. Na mie siinä siivellä pääsin kattomhan minkälainen homma se
seki oli. Soli Monosen Untosta se näytöskuva, ja kylläse ihan mukava oli , Jukalla oli pikkuinen rooli
orkesterin hanuristina . Na eise mithän haittais jos nuita näytöskuvija olis enämpiki täällä.
Kävishän sitä kattomassa, muttako jo Rovaniemelle on matkaa 180 kilomeetrijä, niin pirukose sinne lähtee lynxillä ? Ei ainakhan kovalla pakkasella.
Jovain jos tänneki tuotas jonku porukan ,,näyttelemhän.

Aslak,

Niinhän se on, että näin harvaan asutussa maassa on valtavasti paikkoja, johon eivät teatterin juuret yletä. Kuitenkin Suomi on tutkitusti lähestulkoon koko euroopan aktiivisin maa kun käännetään katse teatteriharrastajiin. Maan pienimmissäkin pitäjissä pidetään teatterikerhoja ja esitetään kesäteatteriesityksiä. Ammattiteatterit ovat tietysti keskittyneet ainoastaan suurimpien kaupunkien äärelle, sen sijaan harrastajapohja on kuitenkin vankka ja vakiintunut.

Toivottavasti sinäkin Aslak pääset kokemaan jollain tasolla teatteria. Pienessä kyläyhteisössäkin on omanlaisensa teatteriperinne ja teatteritähdet.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat