Seuraa 
Viestejä4922

Venäjän diktaattori yrittää eliminoimaan kaikki oppositioaatteet, nyt oli vuorossa vasemmistolaisesti ajatteleva henkilö, häntäkin uhkaa 10 vuoden linnatuomio kapitalistisessa Venäjällä. Silti monet suomalaiset symppaa Venäjää kaikissa diktatoorisissa toimenpiteissä, mitä siellä tapahtuu, ja nimenomaan vassareissa. Eivät tunnu tajuavan ettei Venäjä ole enää Neuvostoliitto, vaan kaukana siitä.

Mistä saa oman "kotiryssän" nyt, jonka kanssa voi neuvotella , tai ainakin keskustella diktatoorisista otteista. Tsaarinvaltakin kukistui, kun sai venäjän kansa tarpeekseen 1017, ja sen jälkeen. Se voi tapahtua vieläkin.

http://yle.fi/uutiset/venalainen_oppositiojohtaja_pidatettiin_tv-ohjelma...

Lierikki Riikonen

Kommentit (5)

En ole ihan vakuuttunut siitä että olisi Venäjän etujen mukaista tuollainen ns. länsimainen demokratia, ei ainakaan Jeltsinin kaudella käsittääkseni mitenkään kovin vahvasti mennyt.

Omasta mielestäni Putin on tehnyt ihan jees työtä ja suuri osa kansasta lienee miehen takana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikös Putin saanut suurimman osan mediaa omaan kontrolliinsa jo vuosia sitten.... vähän kuin Lukashenko Valko-Venäjällä. Netin kautta kai tavis-venäläinen saa muutakin tietoa. Tosin joku aika sitten oli uutista että sensuuria alkaisivat laittaa netin suuntaankin... liekö se idea edennyt vai toivonmukaan haudattu?

Jahas. Tuossa tämän vuoden puolelta vielä
http://m.hs.fi/inf/infomo?site=hs&view= ... 5596320724

Putinin puolue ajaa lakimuutosta, jossa mm. puolueen arvostelusta netissä tulisi rikos

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat