Seuraa 
Viestejä3164

Hallussani on useita sähköpostiosoitteita, joista jokaista en käytä aktiivisesti. Osaa pidän varalla, koska postiohjelmiin tulee häiriöitä mutta ehkä ei kaikkiin samanaikaisesti. Yritän varmistaa sen, että pääsen edes lähettämään viestejä.
Tänään vierailin varalaatikollani, jossa oli noin yhdeksän otsikkosivun verran silkkaa roskaa. En viitsinyt ryhtyä poistelutoimiin ja ajattelinkin aloittaa kokeen: kuinka monta roskapostiviestiä laatikko vetää?
ja ennen kaikkea:
- mitä tapahtuu, kun laatikko täyttyy?
(Matkapuhelinhan ilmoittaa, kun viestimuisti on täyttymässä. Ilmeisesti myös viestiähkyiseen matkapuhelimeen teksiviestiä lähettäneelle tulee ilmoitus: viestin lähetys epäonnistui.)

Kommentit (1)

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

viesti yleensä palautuu lähettäjälle saateviestein jossa ilmoitetaan sähköpostin lopettaneen toimintansa tai että se on täynnä tms.

jos on usean s-postin loukussa niin silloin viestit voi ohjata omaan sähköpostiin jota käyttää aktiivisesti jolloin pääsee käsiksi tärkeisiin viesteihin heti kun ne saapuvat ilman että jokaisessa palvelussa pitää erikseen vierailla tarkistamassa tulleita viestejä.

toisen polven pilkkuvirhe

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat