Seuraa 
Viestejä45973

Olen maalla lähipäivät ja läppärissä ei ole ohjelmaa jolla voisin yhdistää kaksi eri aikana EOS 350D:llä otettua kuvaa. Onko kenelläkään vippaskonstia jolla kameraa voisi huijata valottamaan "samalle ruudulle" kaksi tai usemmankin otoksen?

49

P.S. on nimittäin niin upea täysikuu jonka tahtoisin saada aivan eri valotusajan vaativan taustan yhteyteen

Kommentit (4)

V.A.Littaa
Seuraa 
Viestejä873

Jos kameran valikosta ei löydy sellaista toimintoa jolla kaksi kuvaa voi yhdistää, eniin ei ole mahdollista. Kuvahan ei "jää" kennolle siten kuin filmillä tapahtuu. Kenno ottaa valoa vastaan ja "muuttaa" sen jännitteeksi josta kamera laskee numeerisen väriarvon rakeelle – siis pikselille, tarkoitan. Kun suljin sulkeutuu, niin kuva on kadonnut kennolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

ei taida kameralla onnistua, mutta voithan ottaa ne kuvat ja käsitellä myöhemmin.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Tack, arvelinkin että teknisesti asia ei ole mahdollista. Niinpä otin kaksi kuvaa ja lähetin ne kaverille yhdistettäväksi. Yöllä tullee sitten vastaus... jos mokkulan kaistaleveys sallii. Aikaa meni kyllä lähetettäessäkin.

49

P.S. alkuperäiset kuvan täydellä resulla, meilatut parimegaisia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat