Seuraa 
Viestejä2645

Minussa on aina ollut vähän ennustajan vikaa. Vuonna 2011 tiesin että 2012 tulisi olemaan huono vuosi sekä musikaalisesti että henkisesti. Tämä vuosi on vielä käynnissä ja on Lohikäärmeen vuosi. Silloin voi olla monella ihmisellä tylsä ja tuhoisa vuosi. Ensi vuosi saa taas suuren henkisen saattajan, kun mysteerinen käärmeen vuosi tuo mukanaan oikukkaita ja ovelia ideoita, kosmoksen voimat tuo mustaa magiaa ja moni ihminen rakastuu.

Kun tätä vuotta vois kuvailla "betoninen kerrostalo" niin jo lähestyvä 2013 vois kuvailla "maaginen palatsi".
Ihmisten voimavara kasvaa ja koska kosmoksen mahti tukee tulevaa vuotta - on käärmeen vuodessa paljon jännittäviä emotionaalisia vaikutteita. Jähmettynyt ja loppuunkulunut vuosi 2012 on murtumakohta, jolloin moni elämäsi varrella syntynyt visio voi alkaa saamaan tuulta siipiensä alle.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (1)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Mustaa magiaa?

Miten kiinalaiset suhtautuvat käärmeeseen, eläimenä ja symbolina? Esim. Intiassahan taitaa olla ihan käärmemyönteisiäkin tahoja. Ja ei kai Kiinassa sentään olisi valittu sikäläisiksi "horoskooppi"merkeiksi negatiivisesti latautuneita eläinhahmoja?

Jonkun Tao Tao -piirrostarinan mukaan muistaakseni kissa olisi ollut yksi merkeistä, mutta oli liian laiska tulemaan paikalle, joten ei tullut valituksi. Kuitenkin toisinaan näkee Jänis-merkin korvattavan Kissalla. Ja Härkä on välillä Puhveli. Ota näistäkin selko. Saatan tosin tuon Tao Taon muistaa väärinkin, on siitä jokunen tovi kun niitä tuli telkasta pällisteltyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat