Seuraa 
Viestejä2371

Nyt kun EU-Suomella on eurooppalaisisänmaallinen pressa niin tarkastellellaan vaalilakia:

author="<a href="http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_presidentinvaali">http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_presidentinvaali</a>" kirjoitti:
Suomen perustuslain mukaan ehdokkaan voi asettaa joko rekisteröity puolue, jonka listalta on valittu edellisissä eduskuntavaaleissa vähintään yksi kansanedustaja tai valitsijayhdistys, jonka on perustanut vähintään 20 000 äänioikeutettua. Ehdokkaan tulee olla syntyperäinen Suomen kansalainen.Häpeällistä.

1) Eduskkunnan ulkopuoliset puolueet eivät voi asettaa presidenttiehdokasta
2) Valitsijayhdistys mikä tämä muka on?
3) Suomen kansalaisuuden vaatiminen rasismia!?

author="<a href="http://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdenvertaisuuslaki_%282004%29">http://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdenvertaisuuslaki_%282004%29</a>" kirjoitti:
Yhdenvertaisuuslaki on Suomessa toteutettu Euroopan unionin rasismi- ja työsyrjintädirektiivi, jonka tarkoituksena on edistää ja turvata kansalaisten yhdenvertaisten palvelujen toteutumista sekä tehostaa syrjinnän kohteeksi joutuneen oikeussuojaa. Se tuli voimaan 20. tammikuuta 2004.[1]. Viranomaisten velvollisuus on kaikessa toiminnassaan noudattaa yhdenvertaisuutta ja tarvittaessa poistaa yhdenvertaisuuden esteet. Laki kieltää sekä välittömän että välillisen syrjinnän ja syrjintään yllyttämisen. Syrjintä iän, etnisen tai kansallisen alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden, sukupuolisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella on kielletty. Lain mukaan viranomaiset laativat työministeriön ohjeitten mukaisen yhdenvertaisuussuunnitelman.[2]Pressavaalit oli täysin laittomat, syrjivä ja rasistinen huijaus!

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Kommentit (3)

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Suomen presidentit kait Koivistoon asti eivät ole olleet Suomen syntyperäisiä kansalaisia, vaan ovat syntyneet Venäjän kansalaisiksi autonomian aikana. Pitää joustaa tuossakin asiassa.

Lierikki Riikonen

Japetus
Seuraa 
Viestejä11694

Kaikkihan sen nyt tietävät, että Tiede-foorumin mätä sisäpiiri on Kekkosesta lähtien järkännyt joka pressan pallilleen ja tarvittaessa korvannut tämän kaksoisolennolla. Huhujen mukaan sisäpiiri myös murhautti ainakin Palmen ja Litvinenkon sekä tarjosi tiedusteluapua CIA:lle, FSB:lle ja Matti Vanhaselle, jonka nivusissa paloi uuden naisystävän kaipuu.

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
o_turunen himokkaana: "Minä en todellakaan kuse housuuni vaan sinun silmääsi."
sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%.. eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jankutijank. Mulle on ihan sama kuka sillä pallilla istuu, kun sananvalta mihinkään asioihin on aika marginaalinen. Onhan se tietysti ilkeää, että sieltä joku kokkari-Niinistö löytyy, ainakin joillekin. Mieluummin päästäisin vaikka Soinin sinne, olispa ainakin pois Eduskunnasta.

EDIT: nyt kun tarkemmin mietin, niin ei se Soinikaan pressana olis hyvä vaihtoehto. Olen jo nyt kypsynyt siihen, kun sen puhuva pää on jatkuvasti aina jossain.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat