Seuraa 
Viestejä5002

Trilateraalinen komissio kokoustaa Suomessa parhaillaan.

Herrakerho ei ole demokraattisesti valittu vaan on hyvien veljien salaseura. Kuitenkin kulut kokouksesta taitaa maksaa veronmaksaja.

Voisiko tästä seurata mitään hyvää?

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Kommentit (10)

syytinki
Seuraa 
Viestejä9465

Useimmiten ei seuraa mitään hyvää.

Erityisesti kansankokoukset kärsivät, kun nuo pääsevät vertailemaan eri keinojen - kuten pampun pituuden - vaikutusta demokraattiseen päätöksen tekoon.

Tuollaisten kokousten tarkoitus on muodostaa sopivia sisäpiirejä, joihin voi jotenkin luottaa, kun aloitetaan kansalaiskasvatus. Varsin tehokas ja koiteltu konsti kiertää demokratian aiheuttamia esteitä.

Vallan väärinkäyttö ja etuisuuksien kahminta on helpompaa kun voi luottaa samanhenkisiin rosvoihin.

Ei saisi puhua salaseuroista, mutta kun noita herrojen kabinettiporukoita on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5002

Ikävää on se, että kerholaiset päättävät globaalin kehityksen suunnan, eikä siinä ole vaaleilla valituilla kuin muutama kuunteluoppilaan ja syntipukin mandaatti. Rahan valta on suurin, siitä on pitänyt huolen jo kerhon perustaja mr. Rockefeller.

Kun päätetyt linjat on saatu iskostettua osallistujien päihin, aletaan syöttö pieninä annoksina rahvaalle. Joku nuorison edustaja taisi ottaa jo pienen varaslähdön.

Koska työvoima kävi länsimaissa kalliiksi otettiin ent. itäblokin maita pikaisesti EU:hun, ilman puskureita. Sama on nyt käynnissä globaalisti.

Kun tuottaminen tehdään riittävän halvaksi ja maksaminen hoidetaan lisää rahaa synnyttämällä on elämä helppoa. Jonkin aikaa.

Menossa on hirveä tulonsiirto lännen keskiluokalta köyhien maiden rikkaille suurliikemiehille.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Verkkomediassa jotain lyhyttä katsausta aiheesta: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=9&id=5569
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=5516

Trilateraalisen komission oman tiedotuksen mukaan suomalaisista osallistuvat seuraavat: Jyrki Katainen, Pekka Sutela, Esko Aho, Juhani Kaskeala, Lauri Kivinen, Erkki Liikanen ja Vesa Vihriälä.

Lista kaikista osallistuvista jäsenistä: http://www.trilateral.org/download/file/TC_list_10-12.pdf

Näyttää olevan perinteinen pankkiirien ja muiden maailmanhallitusta rakentamaan pyrkivien kontrollifriikkien kokous, johon luonnollisesti pohjoisen pikkuherrat haluavat mennä myymään maansa lämpimiä mafiosojen kädenpuristuksia ja osakkeita vastaan.
Polttavana keskustelunaiheena "Euroopan taloustilanne", mikä epäilemättä huolettaa multimiljonäärejä aivan huisista.
Todennäköisesti kokouksessa mietitään miten pankkipsykoosi markkinoidaan, jotta heidän kutsumansa "karja" ostaa kyseisen kusetuksen vielä siihen asti, että kaikki Euroopan omaisuus saadaan yksityistettyä laskelmoidun velkakierteen kautta.

Kokousta vetää Euroopan talouden kaaokseen ajanut Euroopan Keskuspankin entinen johtaja Jean-Claude Trichet sekä lukemattomista kansainvälisistä talousrikoksista syytetyn ja tuomitun Goldman Sachsin hallituksen puheenjohtaja Peter Sutherland. Myös usean kansainvälisen rikollisjärjestön isänä pidetty David Rockefeller osallistuu kunniajäsenenä kokoukseen. Isännöinti on siis ainakin jo rehtien ihmisten käsissä.

Muita uutisia aiheesta:
Taloussanomat http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/11/03/yle-talouden-valtaelii...
Yle ja "huippujohtajat": http://yle.fi/uutiset/huippujohtajat_saapuvat_helsinkiin_miettimaan_euro...

Omat johtopäätökset:
Ei kannata turhaan tuhlata aikaa psykopaattien kokoontumisiin, sillä poliisi ei ole kansan puolella eikä tule ikinä tutkimaan globaalin eliitin rikoksia, vaan suojelee heitä viimeiseen asti. Pääsykeinoa kuulemaan miten suomalaisia päättäjiä lobataan tai lahjotaan ei virallisesti ole. Yritetään yhdessä miettiä uusia valuuttoja, energian- ja ruuantuotantomenetelmiä sekä rakkaudellisempaa ilmapiiriä sinne lähelle, missä asumme.
Psykot ovat psykoja, mutta ei niiden tarvitse antaa hallita omaa elämää tai ajatusmaailmaa.

Siellä sivuilla se lukee, jos oikein jaksaa moiseen vaivautua. Tietoa ihmisten historiasta voi hakea esimerkiksi eri hakukoneilla tai rekistereistä. Kovin suurta talousrikoshistoriaa tai systemaattista valehtelua taloudellisten intressien saamiseksi en Verkkomedian henkilökunnan osalta ainakaan itse löytänyt. Ilmoita toki, jos sellaista löytyy.

Kanga
Seuraa 
Viestejä1327

Itse asiassa luonnolle ja yhteiskunnalle tulee halvemmaksi kun tällaiset 'isokenkäisten' kokoontumiset hoidetaan mahdollisimman vähin äänin ja salaisessa paikassa. Julkiset ja ennalta tiedotetut kokoontumiset kun toimivat suoranaisena kokoontumiskutsuna kaikille kansalaisjärjestöille ja anarkaistoille aiheuttaen ylimääräistä ja hyödytöntä lentoliikennettä sekä tietenkin huomattavia kustannuksia veronmaksajille raskaan poliisivartioinnin ja mielenosoitustorjunnan muodossa.

Vakuutusyhtiötkään eivät tykkää tuollaisisista avoimista kokoontumisista.

[selvinpäin kirjoitettu, mutta vahvasti sarkasminäppäintä käyttäen ]

Riso abundat in ore stultorum

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628

Onko poliitikkojen osallistuminen näihin kokouksiin laitonta?


"Kesällä 2010 Jyrki Katainen osallistui Bilderberg-kokoukseen. Kyseinen kokous on eliitin salaseuran tapaaminen, johon on kutsuttu vain harvoja ja valittuja henkilöitä. Kaikki kokoukset ovat ehdottoman salaisia, eikä niiden sisällöstä kerrota julkisuuteen mitään. On oletettavaa, että osallistumalla tämän tyyppiseen kokoukseen Jyrki Katainen syyllistyy (rikoslain 12. luvun 11§ mukaan) maanpetokselliseen yhteydenpitoon. Kyseinen toiminta täyttää myös (rikoslain 13. luvun 3§ mukaisesti) valtiopetoksen valmistelun kriteerit. Tietenkään Jyrki Kataista ei ole näistäkään teoista asetettu syytteeseen tai tuomiolle."
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=9&id=5602

Linkit lainkohtiin
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1 ... 001?search[type]=pika&search[pika]=maanpetoksellinen#highlight1
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1 ... 001?search[type]=pika&search[pika]=%22Valtiopetoksen%20valmistelu%22#highlight1

En osaa käyttää noita URL-tageja vissiin..No, linkit löytyvät tuolta verkkomedian sivuilta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat