Seuraa 
Viestejä45973

Mistähän kannattaisi lähteä etsimään 15-20kV, 200-150mA muuntajaa?

Sivut

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Diam
Seuraa 
Viestejä2744

Muistan, kun olin laittanut muuntajan väärin päin. Onneksi en pidellyt, kun laitoin töpseliä seinään.

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Pari öljy polttimen sytytysmuuntajaa sarjaan.

Muuntajia voi kytkeä rinnakkain jos ne antaa saman tai ainaki melkein saman jännite määrän sekä pitää huomioida vaihe oikein.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31323
Bushmaster
Mistähän kannattaisi lähteä etsimään 15-20kV, 200-150mA muuntajaa?Eli tehotaso on 2-4 kW. En minulle tule mieleen mitään yleistä sovellusta, joista tuollaisen voisi saada. Öljypoltinten sytytysmuuntajat, neonvalojen muuntajat, puolat ym. klassiset suurjännitelelujen virtälähteet ovat kertaluokkaa tai paria liian tehottomia. Jos muutama satanen ei ole liikaa, katso onko paikkakunnallasi firma, joka tekee käämintätöitä, ja pyydä tarjous.

Muuntajien rinnankytkentä on riskialtis, elleivät muuntajat ole identtisiä. Niiden jännitteiden ja sisäisten kuormitusimpedanssien pitäisi olla samat tai virtaa alkaa kulkea muuntajien välillä kuormittaen niitä turhaan.

Bushmaster
Mistähän kannattaisi lähteä etsimään 15-20kV, 200-150mA muuntajaa?Melkoinen murikka. Ensiön virta 230V:lla lähentelee menee jo yli 16A:n, mistä meinasit ottaa syötön?

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31323
konsta
Melkoinen murikka. Ensiön virta 230V:lla lähentelee menee jo yli 16A:n, mistä meinasit ottaa syötön?3x16 A kolmivaiheliitännän kahden vaiheen väliltä saa vajaat 5 kW. Jos se 20 kV on tarkoitus tasasuunnata, yli 4 kW:n muuntaja kannattanee tehdä kolmivaiheisena ja kuusipulssisuunnata.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat