Seuraa 
Viestejä45973

aunus kutisee ja nätää valkoselta.voisko olla joku hiiva tulehus ei oo vaikutusta onko puhas vai just sonnittu aunus,sama kutinajoka tulee ryppäissä eli kutisee ihan hirveesti ja sit taas menee ohitte,mato lääkkeet syöty ei vakutusta

Kommentit (6)

Esim. peräpukamiin liittyy tuo kutinakohtaukset kuten myös parasiitteihinkin. Syytä ei aina löydetä. Kohtauksittaisuus viittaa muuhun kuin tulehdukseen tai matoihin. Siihen on voiteita. Hankaamista kannattaa ehdottomasti välttää ja bideesuihkulla suihkuttelu voi katkaista kutinan.

Varmaan tulehdusta. Pese saippualla pari kertaa päivässä ja aina tarpeitten jälkeen. Voi olla myös valkojäkälä jos siellä on valkoisuutta havaittavissa. Suosittelen lääkärissä käyntiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei oo kylä perä pukamia,kunon sonnan ku murjasee niin melke vähemmä kutisee mutta ihan vasta pesty aunus se vasta kutiaaki..oon yrittännä lääkitä ihan vaan kosteus voiteela. auttaa jonnin verran muttei poista ongelmaa

Tuo saippua on varmin keino jatkaa sitä. Pelkkä vesi usein käytettynä on paras ja sienivoide ei haittaakkaan jos ei auta. Hydrokortisonia ei saa käyttää kauaa, koska se heikentää ihoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat