Seuraa 
Viestejä45973

Uutta Kuopiolaista Fysiikkaa ;):)

Kuumasti tiheä tila eli energia= pieniä ja paksuseinäisiä soluja

Kylmästi vähän tiheä tila eli energia = isoja ja ohut seinäisiä soluja

Kuumasti tihein tila = vetyatomien ytimissä oleva tila eli energia

Vetyatomien ytimistä on pisin matka atomin ulkokehälle ja näin vetyatomilla on paksuin kerros viileästi vähän tiheää tilaa atomin ulkokehällä, jolloin havaitsemme vain yhden lämpimästi tiheän tilapaketin eli elektronin vuorovaikuttamassa sen tilan kanssa, jossa atomi on.

Raskaiden aineden atomien ulkokehällä on ohuin kerros viileästi vähän tiheää tilaa ja näin havaitsemme enemmän lämpimästi tiheitä tilapaketteja, jotka vuorovaikuttavat sen tilan kanssa, jossa atomi on.

Myös Einsteinin kaarevasti lyhyempi reitti toteutuu, koska atomin ulkokehällä atomin ympäri on miljardeja miljardeja kertoja lyhyempi matka kuin atomin halki

Elektroni = lämpimästi tiheä tilapaketti, joka muljahtaa atomista vähemmän tiheälle alueelle ja alkaa saman tien avautumaan samaan suuntaan eli poispäin atomista ja tuon tilan eli energian avulla elektroni sinkoutuu takaisin atomiin päin.

Painovoima = esim. meidän atomeista muljahtelee noita lämpimästi tiheitä tilapaketteja enemmän ylöspäin, jossa tuota elektroneista irtoavaa tilaa on aina vähemmän sektorin laajenemisen takia ja näin takaisin päin sinkoutuvat elektronit tönivät meitä takaisin kohti maan pintaa ja sitä voimakkaammin, mitä enemmän havaitsemme jonkun aineen atomien ympärillä noita lämpimästi tiheitä tilapaketteja

Lämpö = esim. fotonit ovat kuumasti tiheitä tilapaketteja, jotka osuessaan meihin avautuvat ja vuorovaikuttavat meidän atomien ulkokehän viileästi vähemmän tiheän tilan kanssa, jolloin tuo fotonien tila virtaa meidän tilasolujen pintoja pitkin, jolloin osa tuosta tilasta eli energiasta sitoutuu atomien ulkokehän sisäpuolelle, josta se sitten yöllä vapautuu.

Lämpölaajeneminen = kuumasti tiheämmän tilan vuorovaikutus kylmästi vähemmän tiheän tilan kanssa, jolloin kuumasti tiheä tila luovuttaa tilansa viileästi vähemmän tiheälle solukolle jäähtyessään, jolloin tuo tila laajenee.

Todisteita E=tila ajatukselle:

Venus pyörähtellöö akselinsa ympäri myötäpäivään, koska auringosta tuleva tila eli energia vapautuu Venuksesta enemmän keskiyön jälkeen.

Ja kun Venus pyörähtellöö myötäpäivään, niin silloin myös Venus kiertää aurinkoa vastapäivään, koska Myös Venuksen liike-energia auringon ympäri vapautuu samaan suuntaan kuin muiden planeettojen.

Esim. maapallo luovuttaa auringosta tulevan energian eli tilan enimmäkseen ennen keskiyötä ja näin maapallo saa liike-energian auringon ympäri samaan suuntaan kuin Venus, mutta maapallo pyörähtellöö näin vastapäivään.

Aasian tsunamit olivat aivan eri kokoluokkaa Jouluna ja pääsiäisenä, vaikka maanjäristykset olivat samaa luokkaa ja tämähän johtuu nimenomaan siitä, että kyseiset maanjäristykset syntyivät eri vuorokauden aikaan.
Ja näin meren atomien värähdellessä maanjäristyksen takia, niistä vapautuu erilainen määrä tilaa eli energiaa, koska yöllä merestä oli jo vapautunut päivällä siihen sitoutunutta energiaa ja joulun maanjäristyksen aikaan mereen oli ehtinyt sitoutua aivan eri määrä tilaa eli energiaa, niin silloin lopputuloksena oli valtava tsunami.

Galaksijoukot loittonevat toisistaan liikkumatta toisistaan poispäin:

E=tila ajatus ei tarvitse mitään simsalapimulottuvuutta, jonne maailmankaikkeus laajenee eli ei tilaa ilmesty simsalapim galaksijoukkojen väliin.

Tuo tila tulee galakseissa olevista atomeista niiden värähdellessä ja luovuttaessa tilaansa eli energiaansa.

Planeetat kiertävät tähtiä tuolla tähdistä avautuvalla tilalla eli energialla eli fotoneilla, jotka ovat sitä tilaa, joka avautuu tähdistä.

Fotonit eli kuumasti tiheät tilapaketit saavat liike-energiaa niissä olevan tilan avautumisen takia.

Galaksijoukkojen välisessä kylmästi vähän tiheässä tilassa fotonit avautuvat nopeammin, mutta ne eivät kuitenkaan liiku yli valonnopeudella. Ensinnäkin vanhan valon fotonit olivat energisempiä eli niissä oli enemmän tilaa eli energiaa. Ja kun galaksijoukkojen kylmästi vähän tiheässä fotonit ovat laajentuneet, niin silloin ne liikkuvatkin kokonsa mukaisen matkan,

jolloin koettu aika etenee ilmeisesti sitä hitaammin mitä nopeammin atomit värähtelevät.

Maailmankaikkeudessa ei ole olemassa muuta kuin eri lämpötilan ja eri tiheyden omaavaa energia-aika-avaruusverkostoa, jossa havaitaan tiheiden tilapakettien liikettä suhteessa vähän tiheään tilaan.

Alkutilanteessa oleva saman tiheyden omaavan verkoston solujen liikkuessa suhteessa toisiinsa, nuo solut käpertyvät paksumpiseinäisiksi ja pienemmiksi, jolloin tilaa eli energiaa mahtuu samalle alueelle enemmän.

Entropia onkin näin liikettä kohti saman tiheyden omaavaa tilaa.

Olemme kaikki yhtä ja samaa tilaa eli energiaa eli luojaa, joka kenties sai aikaan liikettä ajatuksen voimalla silloin kun kaikki oli saman tiheyden omaavaa.

:);):)

Ja sitä shamppnjaa kuopioon päin ja nopeasti.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (31)

Kun energiakeskittymät syöksyvät oman galaksinsa keskustan kylmästi vähän tiheään huimalla vauhdilla, niissä kuumasti tiheä tila humahtaa auki niin nopeasti, että tuo tiheä tila eli energia repeilee kaikkialta.

Syntyy PALJON pieniä kuumasti tiheitä tilapaketteja, jotka avautuessaan luovat oman tilan eli viileästi vähemmän tiheän tilan, jossa solut ovat isompia ja ohuempi seinäisiä.

Kun tuollaiset tilapaketit eli atomit avautuvat aina enemmän sille puolelle, jossa on viileästi vähemmän tiheää, niin silloin ne itse liikkuvat tuolla energialla kohti toisia samanlaisia tilapaketteja ja näin syntyy tähtiä.

Kun yhdestä energiakeskittymästä syntyy kymmeniä tuhansia miljardeja tähtiä, jotka kaikkeutemme alkuaikoina räjähtivät supernovina (kvasaarit), syntyi niistä energiakeskittymiä, jotka syöksyessään oman galaksinsa keskustan kylmästi vähän tiheään humahtivat auki astetta pienemmän aineen kokoluokan galakseiksi.

Nuo astetta pienemmän aineen kokoluokan maailmankaikkeudet omien galaksiemme keskustoissa ovat jo eläneet oman historiansa ja lopputuloksena on vain joitakin jättimäisiä mustia aukkoja.

Se miksi galaksin keskustaan jää kylmästi vähän tiheä alue johtuu siitä, että energiakeskittymässä kuumasti tiheä pakkautuu sen kiekkomaiselle reunalle keskittymän pyöriessä viillisti akselinsa ympäri samalla kun se liikkuu huimalla vauhdilla kohti oman galaksinsa keskustan kylmästi vähän tiheää aluetta.

Ja kaikkihan liikkui aina sinne missä on tiheämpää, itse avautuessaan enemmän vähemmän tiheälle alueelle ja kun kymmenet tuhannet miljardit tähdet räjähtävät supernovina, niin silloin kuumasti tihein tila on lähellä keskustan kylmästi tiheää aluetta ja sinnehän ne galaksien reunoilla olevat energiakeskittymät sitten huimalla vauhdilla humahtavat

Noiden kymmenien tuhansien miljardien tähtien supernova jäännöksistä syntyivät ne tähdet ja planeetat, jotka nykyisin havaitsemme galakseissa.

Ja galaksiemme keskustoissa ei myöskään ole enää kylmästi vähän tiheää tilaa, koska sinne syöksyneet energiakeskittymät humahtivat siellä auki, jonka seurauksena siellä historiansa eläneet astetta pienemmän aineen kokoluokan maailmankaikkeudet päätyivät saman lämpötilan ja tiheyden omaavaksi tilaksi, jossa on enää jäljellä joitakin jättimäisiä mustia aukkoja ja näin galaksiemme keskustoissa oleva tila on suhteellisen lämpimästi tiheää.

;):)

Esim. atomipommissa atomeista saadaan kuumasti tiheä tila humahtamaan auki ja kun humahdus loppuu, humahtaakin ympärillä oleva viileästi tiheä kohti energiakeskittymän keskustaa, jolloin syntyy astetta pienemmän aineen kokoluokan atomeja eli meille vaarallista säteilyä.

Vaarallista säteilyä, koska noiden astetta pienemmän aineen kokoluokan atomien ulkokehällä oleva tila on vielä erittäin kuumasti tiheää ja näin se aiheuttaa esim. palovammoja meidän ihomme atomien ulkokehän tilalle, jossa nuo astetta pienemmän aineen kokoluokan atomit humahtavat tilaksi, joka koetaan polttavana tilana eli energiana.

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun kananmunaa lämmitetään eli haudotaan, siirtyy munan sisälle lämpimästi tiheitä tilapaketteja pikkuhiljaa ja ne taas hakeutuvat atomeissa omalle alueelleen sen mukaan mikä on niiden tiheys.

Munan kuori saa aikaan paineen munan sisällä ja näin atomit hankaavat toisiaan vasten, jolloin syntyy kitkaa ja sitä kautta tila käpertyy tiheämpään.

Ja näin munan sisälle ei synny liian isoa painetta.

Ja näinhän se kananpoikanen siellä sitten pikkuhiljaa kehittyy.

Myös kasvit ovat tällaisia tilapaketteja, jotka saavat auringosta tilaa eli energiaa, jonka ne saavat sitoutumaan itseensä.

Näin meillä on merien lisäksi toinen tekijä joka vaikuttaa maapallon tapaan kiertää aurinkoa. Eli kasvit, jotka sitovat keväisin energiaa ja luovuttavat sitä syksyisin.

;):)

Kun syöpäkasvainta hoidetaan säteilyllä, niin silloinhan tuo kasvain saadaan pienenemään.

Säteilyhoidossa ihmisen elimistö turpoaa, mutta sen tuloksena kasvain taas kitistyy.

Voisiko syöpä olla epänormaalien atomien tilaksi avautumista.

Tuo tilan avautuminen saadaan loppumaan ja kääntymään tilan käpertymiseksi, jossa säteily avautuu atomien välisellä alueella tilaksi ja näin ihminen turpoaa tuolta alueelta. Syntyvä paine pakottaa kasvaimen atomit tiheämpään pakettiin ja näin kasvain saadaan pienenemään.

Tämä on vain arvailua, mutta jos tämä ei anna, niin ei sen pitäisi ottaakaan.

;):)

Tuossa aurinkoisella terassilla kuulin ensimmäisen kerran paljon puhutun rakokokeen tekotavan ja voi hyvänen aika kun osaa olla helposti kerrottavissa oleva asia.

Katsokaas nyt kun ne fotonit ovat niitä kuumasti tiheitä tilapaketteja, jotka pysähtyessään muuttavat sen tilan tiheyttä, niin eihän se seuraava fotoni tietystikkään sille alueelle ohjaudu.

Loogisen kauniin yksinkertaista Savolaista ajttelua taas kerran.

Ja sitä shamppanjaa ja nopeasti Kuopioon.

;):)

et ole sattunut että puhut yksiksesi täällä?? ei siinä mitään pahaa ole jos moisesta satuu pitämään...ihan tiedoksi että kletään ei pahemmin kiinnosta mitä höpötät...

No, jos jotakin jossakin vaiheessa sattuisi kiinnostamaan, niin voisi kertoa noista rakokokeista ja olikos vielä joku kaksoisrakokoe?

Lämpölaajenemisessahan atomit loittonevat toisistaan.

Väitän että atomit loittonevat toisistaan liikkumatta toisistaan poispäin itse tilassa, koska itse tila on laajentunut.

Aivan samoin muuten galaksijoukot loittonevat toisistaan liikkumatta toisitaan poispäin itse tilassa. Eli galaksijoukot liikkuvat itse tilan mukana tilan laajentuessa.

Ja tämä tilan laajentuminen johtuu atomeissa olevan valtavan tilan eli energian laajentumisesta silloin kun ne jäähtyy.

Tähdet jäähtyvät siten, että niistä virtaa kuumasti tiheitä tilapaketteja eli fotoneja, jotka jäähtyessään laajenevat eli avautuvat liikerataan nähden taaksepäin ja näin fotonit saavat liike-energiansa.

On se niin loogisen kauniin yksinkertaista savolaista ajattelua, että...

Shamppanjaa ja nopeasti Kuopioon.

;):)

JukriS
Tuossa aurinkoisella terassilla kuulin ensimmäisen kerran paljon puhutun rakokokeen tekotavan ja voi hyvänen aika kun osaa olla helposti kerrottavissa oleva asia.

Katsokaas nyt kun ne fotonit ovat niitä kuumasti tiheitä tilapaketteja, jotka pysähtyessään muuttavat sen tilan tiheyttä, niin eihän se seuraava fotoni tietystikkään sille alueelle ohjaudu.

Loogisen kauniin yksinkertaista Savolaista ajttelua taas kerran.

Ja sitä shamppanjaa ja nopeasti Kuopioon.

;):)

Niin, ymmärsinköhän oikein tuon rakokokeen?

Eli levyssä olevan ohuen viillon läpi lähetetään fotoneja ja seinälle ilmestyy kolme varjoa pystysuunnassa?

Jos näin, niin ehkäpä sittenkin ne fotonit nimenomaan ohjautuvat sinne missä on tiheämpää, eli minne on jo mennyt ennestään fotoneja, jotka pysähtyesään ovat muuttaneet tuon tilan vähäksi aikaa tiheämmäksi.

Mutta toisaalta, jos lähetetään vain yksi fotoni kerrallaan ja silti ne ohjautuvat eri paikaan, niin siihen ilmeisesti vaaditaan sitten sellainen tilanne, että sen alueen elektronit ovat juuri sillä hetkellä sinkoutuneet takaisin atomiin päin ja silloin niistä avautunut tila poispäin atomista tekee sen alueen tiheämmäksi.

Ja ei siihen valon taipumiseen mitään isoa gravitaatiokenttää tarvita.

Kun valo taipuu esim. auringon ohi mennessään, niin eiköhän siinä auringon ohi mene melko paljon muitakin fotoneja ja näin tuon alueen tiheys on suhteellisen tasaisesti vähemmän tiheää auringosta poispäin mentäessä.

;):)

Moi vaan ihmettelijälle. Uteliaisuuttani taivuin muiden tahtoon siinä etten kirjoita E=tila ajatukseeni liittyvistä asioista muiden aiheisiin, vaikka omasta mielestäni tämä viesti sinun aiheseesi aivan hyvin mahtuisi.

Mielestäni äänikin muodostuu tilasta, joka irtoaa esim. kitaran kielien atomeista.

Ja kun nuo atomit ovat eri soittimissa erilaisia, niin näin niistä irtovat tilapaketit ovat erilaisia, joloin erotamme eri soittimien äänet.

Äänen muodostavat tilapaketithan siis ovat E=tila ajatuksen mukaan myös lämpimästi tiheämpiä kuin se tila jossa ne liikkuvat ja näin äänen tilapaketitkin liikkuvat sillä energialla, joka niistä vapautuu niiden avautuessa tilaksi.

;):)

Kaikki mitä voimme havaita koostuu energiakeskittymistä.

Tyhjö noiden energiakeskittymien välissä koostuu siitä energiasta eli tilasta, joka on avautunut noista energiakeskittymistä.

Näin painovoima todellakin on sitä kun massalliset kappaleet avautuessaan aina avautuvat enemmän sinne päin missä on vähemmän tiheää tilaa ja tämän seurauksena itse massallinen kappale saa liike-energiaa siihen suuntaan, jossa on tiheämpää tilaa eli arvatenkin joku kappale josta vapautuu tilaa.

Planeetat eivät loittone tähdistä, eivätkä tipahda tähtiin, koska planeettoihin osuu koko ajan tähdistä tulevia tilapaketteja, jotka sitoutuessaan planeettoihin saavat näiden tähtien puoleisen sivun aina pysymään painavampana, jolloin planeetat koko ajan kellahtavat akselinsa ympäri ja kun tämä tila eli energia vapautuu planeetan liikerataan nähden enemmän taaksepäin, niin se on se energia, jolla planeetat kiertävät tähteään. Tietysti tuota tilaa eli energiaa vapautuu poispäin tähdestä ja näin se on se energia, jolla palneetat kampeavat kohti aurinkoa.

Jos maapallo vietäisiin jonnekin pluton radalle ja jätettäisiin sinne paikoilleen suhteessa aurinkoon, niin maapallossa oleva tila alkaisi avautumaan poispäin auringosta ja näin maapallo lähtisi liikkeelle kohti aurinkoa.

Samalla auringosta tulisi fotoneja eli kuumasti tiheitä tilapaketteja, jotka osuessaan maapalloon saisivat sen puolen maapallosta painavammaksi, jolloin maapallo alkaisi kellahtaa akselinsa ympäri ja kun tuota tilaa vapautusi enemmän ennen keskiyötä, niin silloin maapallon liikerata alkaisi muuttumaan pikkuisen auringon ohi ja näin maapallo löytäsi lopulta itselleen kiertoradan auringon ympäri ja se saattaisi ajan kanssa vakiintua hyvinkin lähelle nykyistä kiertorataa.

;):)

Kuitenkin nuo energiakeskittymät ovat osittain erilaisia siinä mielessä, että keskustan kuumin ja tihein tila on eri energiakeskittymillä erilaiset. Lisäksi erilaisuutta tuo se, että noiden energiakeskittymien tiheys ja lämpötila muuttuu eri tavalla ulospäin tultaessa ja näin meillä on erilaisia atomeja, koska niillä on erilaiset atomien ulkokehät, joiden olotila määrittelee aineen olotilan, josta mikäkin aine koostuu.

;):)

Vierailija
JukriS
Jos maapallo vietäisiin jonnekin pluton radalle ja jätettäisiin sinne paikoilleen suhteessa aurinkoon, niin maapallossa oleva tila alkaisi avautumaan poispäin auringosta ja näin maapallo lähtisi liikkeelle kohti aurinkoa.

Samalla auringosta tulisi fotoneja eli kuumasti tiheitä tilapaketteja, jotka osuessaan maapalloon saisivat sen puolen maapallosta painavammaksi, jolloin maapallo alkaisi kellahtaa akselinsa ympäri ja kun tuota tilaa vapautusi enemmän ennen keskiyötä, niin silloin maapallon liikerata alkaisi muuttumaan pikkuisen auringon ohi ja näin maapallo löytäsi lopulta itselleen kiertoradan auringon ympäri ja se saattaisi ajan kanssa vakiintua hyvinkin lähelle nykyistä kiertorataa.


Jos maapallo vietäisiin Pluton radan etäisyydelle auringosta paikalleen, se tippuisi kyllä alle aikayksikön sinne Aurinkoon. Siinä ei tilapaketit paljon auttaisi.

Aikaisemmin olit sitä mieltä että Einstein oli väärässä, nyt sitten Newtonkin on väärässä...

Eikös siltä valoltakin melkoinen määrä niitä aikaykksikköjä mene plutosta aurinkoon.

Einstein kehitti kaiken teoriaa viimeisinä vuosinaan ja oli oikeilla jäljillä, toisin kuin säieteoria, joka ei ymmärrä maailmankaikkeutta oikealla tavalla.

Einsteinin ongelma oli siinä, että hän oli varmaankin jämähtänyt tuohon avaruuden kaareutumiselle ikäänkuin montulle massallisen kappaleen ympärillä.

Itseasiasssa massalliset kappaleet ovat ikäänkuin mäen huippu, joka johtuu maailmankaikkeuden "laajenemisesta" eli siitä, että massalliset kappaleet avautuvat tilaksi.

Kun massalliset kappaleet avautuvat aina enemmän alamäkeen, niin silloin tuolla avautuvalla tilalla eli energialla ne sitten vänkäävät ylämäkeen.

Tuohon tullaan kyllä löytämään matemaattinen suhdelukukin, jonka pitää osoittaa se, että kappaleista vapautuva tila eli energia riittää ikäänkuin ylöspäin nousemiseen.

Mustan aukon lähellä kappaleista vapautuva tila vapautuu pelkästään poispäin mustasta aukosta ja näin tuo energia riittää nostamaan kappaleen jyrkkää ylämäkeä ylöspäin.

Tapahtumahorisontin sisäpuolella kappaleen matka jatkuu, mutta koko ajan siitä avautuu atomien ulkokehällä olevaa tilaa, joka jää sitä mukaa sille alueelle mustassa aukossa, jossa on saman lämpötilan eli tiheyden omaavaa tilaa eli energiaa.

;):)

Atomit siis värähtelevät koska niissä oleva tila eli energia ei ole saman tiheyden omaavaa.

Ja näin tähtien atomeista vapautuu fotoneita, jotka ovat kuumasti tiheitä tilapaketteja, jotka ketjureaktiona ampautuvat liikkeelle.

Kun edellinen ampautuu liikkeelle, sen kohdalle jää vähemmän tiheä alue, jolloin siinä vieressä oleva kuumasti tiheä tila humahtaa osittain auki tuohon tilaan ja sinkoutuu liikkeelle jne.

Koska fotoni ampaisee heti sen hetkiseen tilaan nähden valonnopeuteen, niin silloin fotonin etuosa pakkautuu tiheämpään, koska kitka käpertää sen tiheämpään, jolloin fotoni jatkaa avautumistaan taaksepäin. Tuo avautuva tila eli energia on valon aaltoa.

Fotoni jatkaa matkaansa tähden atomien välisellä alueella, koska kaikista tähden keskustan atomeista virtaa fotoneita atomien väliselle alueelle ja näin fotonit eivät kampea takaisin atomien keskustojen kuumasti tiheämmälle alueille, kuten yksittäisen mustan aukon ollessa kyseessä.

Tähden ulkoreunalla osa fotoneista taipuu tähden ulkoreunan atomeihin ja osan virratessa ulos tähdestä.

Fotonit jatkavat matkaansa suoraan jos niiden kumpikin puoli pysyy saman tiheyden omaavana.

Jos jommalle kummalle puolelle alkaa ilmestymään tiheämpää tilaa, niin silloin tuo fotonin puoli käpertyy tiheämpään kitkan takia, jolloin fotoni alkaakin avautumaan enemmän toiselta puolelta ja tuolla tilalla eli energialla se sitten taipuu kohti massallista kappaletta.

On hän niin yksinkertaisen kauniin loogista Kuopiolaista ajattelua, että...

sitä shamppanjaa tänne päin ja nopeasti.

;):)

1. Hienoa jos pysyt yhdessä ketjussa, kaikki ajatuksistasi kiinnostuneet löytävät ne täältä.
2. Itselläni ei joko ymmärrys riitä tai sitten horiset ihan mitä sattuu; oletko kehitellyt kaiken omassa päässäsi? Miten teoriasi on falsifoitavissa (todistettavissa vääräksi)? Kerro jokin havainto mikä tullaan löytämään joskus teoriasi pohjalta, mikä aiheuttaa sen että nykyinen suhteellisuusteoria (tai mikä nyt onkaan hallitseva teoria maailmankaikkeuden nykytilan selitykselle) korjautuu kohti sinun ajatuksiasi? Sitä vastoin se ei riitä että kehität jokaiselle ilmiölle uuden selityksen, se on vain tajunnanvirtaa. Olisiko jotain matemaattisia kaavoja? Käytä vaikka fysikaassa käytettyjä termejä, ei siis E=TILA, se ei kerro kenellekkään yhtään mitään.

Nykyisellään vaikutat vain joltain höperöltä, jota ihmiset jostain syystä kommentoivat (mistähän tämäkin johtuu...). Tai sitten tämä on joku teekkaripila tjsp. Missä viipyy Jukris-generaattori? Menisi varmaan vielä paremmin läpi kuin ArKos-vastaava...

Duski
1. Hienoa jos pysyt yhdessä ketjussa, kaikki ajatuksistasi kiinnostuneet löytävät ne täältä.
2. Itselläni ei joko ymmärrys riitä tai sitten horiset ihan mitä sattuu; oletko kehitellyt kaiken omassa päässäsi? Miten teoriasi on falsifoitavissa (todistettavissa vääräksi)? Kerro jokin havainto mikä tullaan löytämään joskus teoriasi pohjalta, mikä aiheuttaa sen että nykyinen suhteellisuusteoria (tai mikä nyt onkaan hallitseva teoria maailmankaikkeuden nykytilan selitykselle) korjautuu kohti sinun ajatuksiasi? Sitä vastoin se ei riitä että kehität jokaiselle ilmiölle uuden selityksen, se on vain tajunnanvirtaa. Olisiko jotain matemaattisia kaavoja? Käytä vaikka fysikaassa käytettyjä termejä, ei siis E=TILA, se ei kerro kenellekkään yhtään mitään.

Nykyisellään vaikutat vain joltain höperöltä, jota ihmiset jostain syystä kommentoivat (mistähän tämäkin johtuu...). Tai sitten tämä on joku teekkaripila tjsp. Missä viipyy Jukris-generaattori? Menisi varmaan vielä paremmin läpi kuin ArKos-vastaava...

Tarkoitukseni on kehittää kaiken ajatus, josta "viisaammat" voivat sitten kehittää sen kaiken teorian matemaattisine kaavoineen.

Ajatukseni antaa sellaisen selityksen galaksijoukkojen loittonemiselle niin etteivät ne liiku toisistaan poispäin, että ihminenkin sen voi ymmärtää.

Esim galaksien tapa pyöriä selittyy, koska tähdistä avautuu tilaa aivan eri tahdissa kuin planeetoista, jolloin planeettakunnat pyörivät eri tavalla kuin kärrynpyörämäisesti pyörivät galaksit.

Pioneerluotaimien selittämätön kiihtyvyys kohti aurinkoa selittyy, koska ne liikkuvat koko ajan kylmästi vähemmän tiheään, jolloin niiden etuosa alkaa avautumaan koko ajan suhteellisesti enemmän ja tämä jarruttaa niitä.

Ennestään selittämättömät ilmiöt kuten

painovoima

heikko voima

vahva voima

magnetismi

sähkömagnetismi selittyvät tilan virtauksena.

Aasiassahan tämä tilan eli energian virtaus esim. ihmisessä on tiedetty jo ajat sitten.

;):)

Ihmisessä on paljon atomeita, jotka ovat energiakeskittymiä, joiden ytimissä on kuumasti tiheää tilaa eli energiaa ja ulospäin tultaessa tuo tila eli energia muuttuu koko ajan vähemmän kuumaksi ja vähemmän tiheäksi.

Atomien ytimet ovat näin ikäänkuin salaojan kiviä, joiden välissä tila eli energia virtaa.

Ihminen tarvitsee happaea, josta ihminen saa atomien väliselle alueelle haaleasti vähän tiheää tilaa eli energiaa ja näin atomeista saatava energia on tehokkaasti käytettävissä.

Ihminenhän saa ajatuksen voimalla omat atominsa värähtelemään, jolloin niistä sekoituu atomien väliselle alueelle lämpimästi tiheämpää tilaa eli energiaa, joka jäähtyessään laajenee (ns. lämpölaajeneminen) ja kun tuo energia virtaa atomien välisellä alueella vähemmän tiheälle alueelle, niin siinä meillä on sitä energiaa, jolla itseämme liikutamme.

Ihminen tarvitsee tietysti myös nestettä ja ruokaa.

Nestehän johtaa energiaa myös hyvin ja ruuasta saamme energiaa, jolla lataamme patterimme eli atomimme.

Kun ihminen kuolee ja atomien väliin ei saada hapesta haaleasti vähän tiheää tilaa eli energiaa, niin silloin atomit alkavat vuorovaikuttamaan niin, että ihminen alkaa maatua.

Ihmisellä on myös vapaa tahto, koska koko kaikkeus on yhtä ja samaa tilaa eli energiaa eli luojaa.

Kun kaikki oli saman lämpötilan ja tiheyden omaavaa, ei mikään muu kuin luojan vapaa tahto saanut aikaan liikettä ja kun tuo vapaa tahto sai saman tiheyden omaavasta tilasta eli energiasta aikaiseksi maailmankaikkeuden saadessaan ajatuksen voimalla aikaiseksi liikettä, joka sai hankautuvan osan tilasta käpertymään tiheämpään jne.

Niin silloin meidän ollessa osa luojaa, joilla on edelleen oma ajatuksen voima, niin silloin me voimme edelleenkin luoda uutta vapaalla tahdolla.

Sen minkä teemme toisillemme, teemme itsellemme.

;):)

JukriS

Ihmisellä on myös vapaa tahto, koska koko kaikkeus on yhtä ja samaa tilaa eli energiaa eli luojaa.

Niin silloin meidän ollessa osa luojaa, joilla on edelleen oma ajatuksen voima, niin silloin me voimme edelleenkin luoda uutta vapaalla tahdolla.

Sen minkä teemme toisillemme, teemme itsellemme.

;):)

Pakko yhtyä näkemykseesi! Koska on itsestään selvää, että kaikki on samaa. Koska, missä on se "olemattomuus", minkä jälkeen alkaa uusi kosmos.

Me olemme jumalan ilmentymiä ja Jumala on olemassa olonsa syy itsessään. Hän on olemassa koska se on hänen ainut pakollinen ominaisuus. Kaikki on samaa, eli jumalaa, äärettömyyttä, koska aikakin voi esiintyä vain äärettömyydessä.

No moro Jukris. Jotta sulla ei menisi ihan yksinpuheluksi, niin kirjoitanpa jotain... Mutta samalla sanon: Kyllä me olemme kuulleet sinun E=tila teoriasi. Ei se toistamalla siitä kummene. Ja älä ny hyvä mies jokapäivä avaa kymmentä uutta ketjua.

Tai toisaalta. Mitä se mulle kuuluu avaatko vai et, en lue niitä kuiteskaan muutenkuin jos olen aukaissut kaljapullon. (Ja silloinkin luen suurimmaksi osaksi vain muiden vastaukset - joita on muuten aika vähän).

JukriS
Niin, ymmärsinköhän oikein tuon rakokokeen?

Eli levyssä olevan ohuen viillon läpi lähetetään fotoneja ja seinälle ilmestyy kolme varjoa pystysuunnassa?

Ja ei siihen valon taipumiseen mitään isoa gravitaatiokenttää tarvita.

Seinälle ilmestyy juovia, totta (juovien määrä riippuu valosta ja raoista). Ja tämän selittämiseen ei tarvita uutta ja ihmeellistä teoriaa.

Tarvitset vain Hyugenssin periaatteen ja tiedon siitä että kaksi (tai useampi) aalto muodostaa interferenssin seinälle - johtuen valon aaltoluonteesta. Ja tokihan tarvitset tiedon siitä että kaksi (tai useampi) aalto voidaan laskea yhteen (superpositio).

Rakokokeissa valo ei taivu, vaan syntyvät kuviot ovat perusmatematiikalla (ainakin jos raot ovat pieniä) selvitettävissä olevia ilmiöitä.

Isommassa raossa joudut tekemisiin mm. Fraunhoferin diffraktion kanssa ja tämän matemaattinen tarkastelu vaatii hivenen matemaatikon vikaa (ohuissa ja pitkissä raoissa hivenen, isommissa aukoissa hivenen enemmän).

Mutta olipa rako pieni tai iso, kaksoisrako (kolmoisrako, neloisrako) kokeissa ei ole kyse valon taipumisesta.

Maapallollehan tulee auringosta koko ajan tilaa eli energiaa fotoneina.

Osa fotoneista heijjastuu poispäin maapallosta ja nehän heijjastuvat enimmäkseen ylä tai alaviistoon suhteessa planeettakunnan levytasoon, jossa aurinkokin sijaitsee,

koska maapallo on pallo, josta fotonit heijjastuvat.

Koska auringossa päin on tiheämpää, alkavat heijjastuneet fotonit avautumaan poispäin auringosta ja näin nuo heijjastuneet fotonit taipuvat kohti aurinkoa. Vähän tai vähän enemmän.

Juju siinä on kuitenkin siinä, että heijjastuneista fotoneista avautuva tila eli energia saa maapallon ympärille niinsanotun magneettikentän, koska fotoneista jää enemmän tilaa eli energiaa tiheämpään tilaan.

Tokihan kaikki tila eli energia vaikuttaa maapallon ympärillä olevan tilan tiheyteen eli myös se tila joka vapautuu meidän atomeista.

Ja sitä tilaahan vapautuu meidän atomeista enemmän yöllä, koska päivällä sitä sitoutuu meidän atomeihin.

;):)

En myöskään luota muiden tekemiin rakokokeisiin ja havainnoista johdettuihin teorioihin ja näin aionkin jatkaa omia rakokokeitani hamaan tulevaisuuteen.
;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat