Seuraa 
Viestejä2880

Media risti Chisun levyjen laittomasta lataamisesta syntyneen kohun Chisugateksi.

Herää vain kysymys, että miksi ihmeessä?

Nimi juontaa juurensa Yhdysvalloissa 1972 sattuneesta tapaukesta jossa Presidentti Nixoniin myöhemmin jäljitetyt tahot suorittivat Washingtonissa Watergate hotellikompleksissa murron demokraattien toimistoon. Skandaali tuli tunnetuksi nimellä Watergate.

Ja suomalaiset journalistit käyttävät tuota edelleen uskollisesti suomalaisista skandaaleista liittämällä tuon gate-päätteen asiayhteyttä kuvaavan suomalaisen sanan perään.

Tapa on minusta umpipöhkö ja soisi median edustajien luopuvan siitä.

Kommentit (5)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Juu. Mitä helvetin tekemistä suomalaisella pikkutytöllä on maailmanpoliisi USA:n ex-valtionpäämiehen kanssa? Voisi epäillä että jo on omahyväisyys huipussaan kun yksi täkäläinen tytteli on presidentin veroinen - oli sitten rikollinen tahi mikä hyvänsä.

Mitä seuraavaksi? Noh, Juhan af Grann on Jeesus jo entuudestaan, tai ainakin Jooseppi, filmiensä perusteella.

Tuo gate päätteen käyttö on kyllä niin vi*un tyhmää ja lapsellista. Sille toimittajalle joka tuota käyttää kuuluu antaa potkut heti ja hakata kuoliaaksi vielä kaupan päälle. Vi*tu miten väkinäistä paskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toope
Seuraa 
Viestejä25584
Orikedon Oraakkeli
Oikea termi olisi Chisucausti.

Olisiko typeryydessään potenssiin kaksi?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat