Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jokaisen elämän kehityskaari lopulta johtaa siihen että eliöt tajuavat että maailma on deterministinen ja sen takia ne tuhoavat itsensä suurella pommille tai muulla tavalla. Tämä pommi voi lennättää alkukantaisia soluja muille planeetoilla jossa elämä jatkuu, tai sitten elämä vaan syntyy sattumalta eri planeetoilla.

Sivut

Kommentit (77)

Tai sitten niitä toisia olentoja sitoo samat säännöt kuin meitäkin. Eli et voi matkustaa valonnopeutta tahi yli.
Joten ne ketkä asuvat tuolla avaruuden toisella laitamalla, eivät koskaan, millään tekniikalla, pysty saavuttamaan meitä.

Vaikka mustataukok toimisivat portteina toisiinpaikkoihin, niin siitä huolimatta lähimmältä asemalta kestäisi miljoonia vuosia matkustaa tänne.

Alieneilla vain ei ole mahdollisuuksia ottaa yhteyttä meihin, vaikka he olisivatkin kehityksessä edellä.

Kaikki tämä siis olettaen, että Einstein todellakin oli oikeassa.

USKOKAA NYT;

EI NIITÄ VIELÄ OLE !

MAAILMANKAIKKEUS ON NIIN NUORI,
ME OLEMME ENSIMMÄISIÄ

JOKU VIISAS TÄÄLLÄ JO
SEN SANOI !

Niin no, mistäs tuon tietää. Mutta täytyykö jokainen viesti kirjoittaa isoilla? Niinkuin idiootti? Ei millään pahalla, mutta rasittavaa luettavaa.

Voihan todellakin olla niin, että sitä ei ole millään tavalla kerennyt kehittymään, mutta eihän elämän tarvitse välttämättä olla näin kehittynyttä, siihen riittää että jollain toisella planeetalla asuu yksi nilviäinen tai joku ameeba. Yksisoluinen pikkukaveri.

Mutta kuitenkin, ei ole mitään keinoa ottaa yhteyttä niihin, vaikka ne asuisivat heti naapurissa.

Mutta kuitenkin, ei ole mitään keinoa ottaa yhteyttä niihin, vaikka ne asuisivat heti naapurissa.

Ja heti naapurissaki on melko kaukana.
Ja eihän sitä tiiä, vaikka ois joku viesti tulossakki tännepäin.

_alis_
Mutta kuitenkin, ei ole mitään keinoa ottaa yhteyttä niihin, vaikka ne asuisivat heti naapurissa.

Ja heti naapurissaki on melko kaukana.
Ja eihän sitä tiiä, vaikka ois joku viesti tulossakki tännepäin.

Niin, mistäpä sen tietäis. Yksikin valovuosi on riittävän kaukana, että emme saa sinne viestiä "ikinä". Mutta kun realistisesti ajatellaan, niin ei niitä tässä 10 valovuoden päässäkään ole. En tiedä missä on lähin mahdollinen, mars? Kait se jollain tavalla olisi mahdollista että siellä maan syvyyksissä eläisi jotain öhkömönkiäisiä. Mutta jollei näillä meidän aurinkokunnan planeetoilla tässä ole, niin kyllä sitten on aika turha odotella viestejä.

Tai no niin joo. Voidaanhan olettaa, että jossain olisi erittäin korkealle kehittynyt sivilisaatio, joka on ollut pystyssä jo ainakin 5 miljardia vuotta. He ovat sitten lähetelleet jo 4,999 miljardin vuoden ajan pullopostia avaruuteen, niin kyllähän ne sieltä perille tulee, vaikka matkaa olisikin valtavasti. Koska he luultavasti käyttävät ydinenergiaa tai fuusiota energialähteenä laitteissaan, niin he voivat myös matkustaa nopeampaa ja kauemmin avaruudessa kuin me.

Ja koska emme tiedä, minkä näköisiä ne edes voisivat olla, niinpä emme tiedä josko niitä olisi jo käynyt täällä, mutta heidän säännöt estävät heitä sekaantumasta toisiin sivilisaatioihin.
Loput voitte katsoa sitten itse Star trekin Tähtilaivaston säännöstöistä

Mun mielestä on kerta kaikkiaan vaan TYHMÄÄ ajatella,että jos me ei pystytä vielä matkustamaan valoa nopeammin,se ei ole ollenkaan mahdollista.Pari sata vuotta sitten ajateltiin, ettei ihminen oppisi ikinä lentämään.
Just my two cents for ya.

BUSHMAN
USKOKAA NYT;

EI NIITÄ VIELÄ OLE !

MAAILMANKAIKKEUS ON NIIN NUORI,
ME OLEMME ENSIMMÄISIÄ

JOKU VIISAS TÄÄLLÄ JO
SEN SANOI !

Kun Maailmankaikkeus on niin järkyttävän vanha.. Ja Hubble paljastaa ultra-deepspacesta aina vaan lisää galakseja aina vaan kauempaa ja kauempaa ( tsekkaa kuvat..) Maapallon ikä on kuin hyttysen kusi valtameressä.

On ihan kiistaton tosiasia, että on muitakin, missä he ovat ja mistä on toistaiseksi mysteeri. Keskiaikainen maalaustaide ja sitä aiempi historia kertoo "lentävistä vierailijoista" esim Amerikan Intiaanit näkivät "lentäviä kanootteja"

Seti on kuunnellut taajuuksia vasta hetken.

Nasa ja Astronautit ovat itse kuvanneet ja pölisseet radioaalloille ( ja vahtavat koodikielelle, heti kun on aiheellista) Ufoista ja tod näk siellä on paljonkin materiaalia aiheesta, mutta aihe salataan poliittista ja uskonnollisista syistä ja ehkeivät ole varmoja itse mikä ko phenomenon on ja miten siihen pitäisi suhtautua..?

NSA, CIA, NASA tietänevät aiheesta ultra paljon, mutta tieto on salassa monista ymmärrettävistä syistä.. Myös veli Venäläinen on hiljaa...

Klassinen kysymys "olemmeko valmiit kohtaamaan ET:n" on bullshittiä, mielestäni kyse on siitä, että me emme ole vielä tarpeeksi kiinnostavia heille..

Olemme so boring, primitive subjeckt... Sori

salai
Seuraa 
Viestejä7581
Liittynyt17.3.2005
Nostromo
On ihan kiistaton tosiasia, että on muitakin, missä he ovat ja mistä on toistaiseksi mysteeri.

Minusta on outoa väittää kistattomaksi tosiasiaksi sitä, mistä ei ole minkäänlaista näyttöä. Siis muuta kuin elämä täällä maapallolla ja todennäköisyyslaskuja sen mahdollisuudesta muualla. Voi olla, että saamme parempaa tietoa tulevaisuudessa. Tai sitten jäämme ikuisesti epätietoisuuteen, koska aikamme on lyhyt ja matkat pitkät.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Kiistaton tosiasia on, että jotain tuolla lenteleepi..

Niistä on niin paljon infoa esim military ja kaupallinen lentoliikenne raportoi näistä jatkuavsti. ( SAS:lla on jopa kirjanen piloteille, jossa neuvotaan suhtautuminen aiheeseen ja ohjeet ja piloteilta kysytään haluavatko vahvistaa näkemänsä lennonjohdosta ( vaarana menettää työpaikka, ei ole soveliasta, että airbussin kapteeni näkee ufoja, kun perseen takana istuu n 100 matkustajaa)

Astronautit ovat "loivasti" myöntäneet ko lautaset ( heitä velvoittaa sotilasvala ja salassapito velvollisuus, koska kaikki
NASA:n missiot ovat armeijan lentoja, fiksua...

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Minä en etsi Humanoideja vaan maan päältä valopalloja. Niitäkään ei vielä "tiedemiehet" oikein usko. Ne ova kyllä täyttä todellisuutta. En tarkota tunnettuja esimerkiksi pallosalamaa ja jne. Vaan tunnistamattomia valopallo ilmiöitä mitä on esimerkikis Iso-Syötteellä, Rääkkylässä, Paasselällä.

Nämä asiat ovat niin arka aasia, koska ihmiset heti kuvittelevat ufon sellaiseksi kuin viihdeteollisuus ja media sen näyttää. Ufohan ei ole Lentävä lautanen josta tulee humanoideja. Ufotutkijoita nämäkin ilmiöt kiinnostaa mutta ei ne niihin kyllä usko, mutta tutkivat kuitenkin.

Menetin siteet ja suhteet Sutiin koska julkaisin ilmöstä kuvia, minun tutkimukseni on vaakalaudalla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat