Seuraa 
Viestejä6616

Harrastajien suosiossa ei taida olla pahemmin kiinnostusta tuohon muistimetalliin, vaikka siitä sais mielenkiintoisia vempaimia lämpövoimakoneista taikurin välineisiin.
Siitä kaavailtiin 70-luvulla jopa ilmaista energiaa tuottavaa lämpövoimakonetta, mutta suunnitelmat on haudattu syystä, että se ei tainnutkaan olla free-energy-machine.

Nitional-haku
Youtube
Lämpovoimakoneet
Youtube Nitinol engines

Tuon parissa olis nuorille keksijän aluille mukavaa rakentelua. Nitinol muistimetallia löytyy google-haulla: Nitinol memory metal wire esim ebay-sivuilta.

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mahoton
Seuraa 
Viestejä29

Kiitos, että otit asian esille. Youtubestahan löytyy aika paljon sovelluksia, onpa kaupallinenkin "häkkyrä" markkinoilla.

Tässä kaikille tee se itse miehille firma, josta metallia voi ostaa http://www.nitinol.com/

Ja löytyypä fiksuille myös magneetilla toimivia esineitä! Aivan hämmästyttäviä videoita Youtubessa.

vidi-vici-veni

No, mikä on, ettei tällaisia energiantuottolaitoksia ole jo? Erilämpöistä vettä eri sammioihin ja sitten vaan muistimetallihimmeli kiertämään niiden välillä...

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
ovolo
Netissä on salaliittojuttuja, jotta muistimetalli on tullut Roswell'iin pudonneen ufon mukana ja se on sitten otettu käyttöön back engineering-tekniikalla
Esim. http://ufocon.blogspot.fi/2009/05/roswe ... metal.htmlTodellisuudessa taisi olla pikemminkin sukellusveneisiin kehitetty metalli joka syvyyspommien jäljiltä osaisi korjata itsensä. En sitten tiedä, pelittikö tuolla puolen mutta ainakin viihdekäyttöä metallille on pienessä mittakaavassa saatu aikaiseksi.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat