Seuraa 
Viestejä45973

"Ei hopea ole häpeä" mutta ei sillä kyllä kauheasti pullistellakkaan.

Kommentit (15)

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1471

Mielestäni hopea ei ole häpeä ja varsinkaa niissä urheilulajeissa joissa esim. tullaan maaliin paremmuusjärjestyksessä kuten juoksu ja hiihtolajit. Jääkiekon finaaliottelun hopea ei varmasti heti alkuun maistu niin hyvältä kuin pronssifinaalin voittajalla, mutta hopea on aina parempi kuin pronssi.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Kaapelijehu
Seuraa 
Viestejä390

Riippuu kokonaan ennakko-odotuksista, jos johdat jossain lajissa maailman-Cup:a ylivoimaisesti ja sitten tulee ne isot yksittäiset kisat joissa joudut tyytymään hopeaan, niin tavallaan olet hävinnyt tai jos sitten taas olet aina ennen ollut viimeinen ja jossain kisassa pääsetkin hopialle, niin jee- sehän on mahtava voitto. Jos joskus nähtäisiin se, ihme että Suomen jalkapallojoukkue häviää MM-finaalissa Brasilialle 1-0 niin sehän olisi suorastaan sensaatiomainen voitto Suomelle.

Silti omasta mielestäni logiikka menee kyllä näin jos voitat, niin voitat kultaa. Jos tulet kakkoseksi, niin voitat hopeaa, mutta häviät kullan ja jos tulet kolmanneksi niin voitat pronssia, mutta häviät hopean - eikö niin.

Kaapelijehu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
EV+
Seuraa 
Viestejä770

Hopea ei ole häpeä mutta se ei ole koskaan voitettu mitali ellei loppusuoralla ole ollut eeppistä taistelua pronssin saanutta vastaan. Siis yleisesti: Kultaa voitetaan, muut sijat saavutetaan.

Reisimasa
Seuraa 
Viestejä406
Kaapelijehu
Jos joskus nähtäisiin se, ihme että Suomen jalkapallojoukkue häviää MM-finaalissa Brasilialle 1-0 niin sehän olisi suorastaan sensaatiomainen voitto Suomelle.Ei nyt mielestäni ihan näinkään. JOS Suomi pääsisi kisoihin ja finaaliin, niin eihän Suomi voisi kovin paska olla. Eli voisi olla yllätystulos ja odotettua parempi, muttei välttis mikään sensaatiomainen voitto.

Nykyiselle Suomen jengille olisi kyllä, mutta kun tällä jengillä ei päästä edes lahjomalla+tuurilla kisoihin, finaalista puhumattakaan.

My feeling always is, if I thought of it, somebody else has thought of it

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Jääkiekossa kulta ja pronssi voitetaan, hopea hävitään. Se on sinänsä hassua kun hopea kuitenkin on parempi kuin pronssi. Mikä on se maku joka jää jäljelle? Miltä tuntuu hopea ja miltä pronssi? Kumpi on kivempi saada? En tiedä koska en ole harrastanut. Ehkä kotikatsojana on miellyttävempää saada se pronssi koska silloin voitto on viimeinen. Hopeasta taas jää se tappio mieleen. Mutta tässä siis kyse jääkiekosta.

Noin niinkun yleensä jos mennään sillä että paras saa kultaa ja toiseksi paras hopeeta ja kolmanneksi paras pronssia jne, niin.. hopea. Kyllä se riippuu ihan lähtökohdasta kilpailuun. Voi olla suuri voitto tai voi olla suuri tappio. Siihen ei ole yksiselitteistä vastausta.

くそっ!

iMuke
Seuraa 
Viestejä1356
-:)lauri
Olen eri mieltä, Suomi voittaa kultaa kevään lätkän mm-kisoissa \o/

Ei ei ei!! Taas ne. Toivottavasti olemme anoppilassa siihen aikaan, ei tarvitsisi tietää mitään tuosta kidutuksesta.

CE-hyväksytty
On vain yksi voittaja. Loput on häviäjiä.Ytimesti tiivistetty. Vaan voi se sopivalla häviöllä huonomminkin sijoittuneena olla ihan "voittaja", niin urheilijan itsensä kuin yleisönkin silmissä - riippuen lajista, kilpailutilanteesta, kilpailijamääristä, olosuhteista, ymss. Vähänkin isommin kilpaillussa lajeissa kaikki eivät voi millään olla koko uransa aikana niitä voittajia, ei edes (hopea)mitalisteja. Kilpaurheilu onneksi paljon muutakin kuin pelkät voitot.

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164

Hopea on voitettu mitali, saavutettu sijoitus. Hyvässäkin suorituksessa on yleensä jotain parannettavaa. Jos kilpailija sijoittuu toiseksi omin ennätyksin, niin tuskin sillä hetkellä parannettavaa paljonkaan on. Mutta kisan jälkeen voi miettiä, mitä pystyy tekemään vielä paremin, miten voi kehittyä entistä nopeammaksi, ketterämmäksi, kestävämmäksi tai paremmaksi taktikoksi. Voittajankin on tietysti hyvä näitä miettiä, muutoin muut kenties kehittyvät niin, ettei voiton uusimiseen ole enää mahdollisuuksia.
Mutta mitali on aina mitali - voitettu!

Hopea on voitettu mitali jos joukkue lähtee kisoihin pienin odotuksin, esim. Slovakia viime MM-kisoissa "voitti" hopean ja he selvästi oli tyytyväisiä siitä eikä heitä paljon harmittanut vaikka saikin turpaan Venäjältä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat