Seuraa 
Viestejä1231

Nyt se sitten olisi!

Mutta tarkoituksenani on mennä torstainakin töihin. Jouluostoksetkin on jo tehty, eikä edes luottokortilla. Tyhmyyttä? Kaukoviisautta? No, tässä vähän muitakin kiireitä, enkä ehdi tänään apokalypsin kyytiin, joten mayat: pitäkää tunkkinne.

Epäinnolla tietenkin odottelen uutisia, notta moniko hihhuli kävelee yhteisönsä kera avantoon eli rotkoon, tahi muuta vastaavaa. Veikkaan: muutama, mikäli lääkitys väärä.

Jos jossain manner halkeaa, laittakaa toki viestiä.

(Modet: tämän voi tietty siirtää "Havaintoja luonnosta" threadiin, mutta ajattelin maailmanlopun ansaitsevan oman ketjunsa, kun sitä niin harvoin pääsee läheltä todistamaan.)

Gravity sucks.

Sivut

Kommentit (69)

Kutunluu
Seuraa 
Viestejä761

Tämmöistä tänään...

ASTEROID!!!

Se on kuorimattoman maapähkinän näköinen ja läpimitaltaan noin viisi kilometria. Asteroidi 4179 Toutatis lähestyy Maata kovaa vauhtia.

4179 Toutatis ohittaa maapallon varhain keskiviikkona Suomen aikaa noin seitsemän miljoonan kilometrin päästä, kertoo tähtitieteen sivusto . Asteroidi kulkee kaukaa Kuun radan tuolla puolen, eikä ohituksesta ole mitään vaaraa.

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231

Äsken huomasin, että eteisestä kärähti lamppu ja pakastimesta kuului outo kopsahdus.

En usko, että liittyvät asiaan. Tarkkaan kohteita kuitenkin vielä hetken aikaa. Sitä ei ikinä tiiä mistä kohti se ensin alkaa repeämään. Universumi.

Gravity sucks.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kutunluu
Seuraa 
Viestejä761
de Selby
Äsken huomasin, että eteisestä kärähti lamppu ja pakastimesta kuului outo kopsahdus.

En usko että liittyvät asiaan. Tarkkaan kohteita kuitenkin vielä hetken aikaa. Sitä ei ikinä tiiä mistä kohti se ensin alkaa repeämään. Universumi.


Niin tai voihan siinä käydä niinkin, että huoneen nurkasta manifestoituu Tindaloksen koira...

You never know.

- "niburu törmää maailmaan"
- "asteroidi törmää maailmaan"
- "navat vaihtavat paikkaa "
- "alienit valtaavat maailman"
j n e

... ja kun Jeesus tulee tuomitsemaan eläviä ja kuolleita,
hän ihmettelee; "Mihin *ttuun kaikki katosivat?"

Syy miksi Asteekkien/Mayjojen kalenteri päätttyy 2012 on, että he jotka sitä käyttivät tapettiin, ja siirryttiin Roomalaisen kalenterin käyttämiseen;

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201211 ... uutiskirje

Azteekit ja Mayat eivät käyttäneet karkausvuotta ( = virheellisen ajanlaskun korjaamista) kalenterissaan, eli kalenteti ei pääty 2012; Kalenteri on tuolla avaruudessa, ja sekopäät tuijottavat kiveä.

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231
Kutunluu
Niin tai voihan siinä käydä niinkin, että huoneen nurkasta manifestoituu Tindaloksen koira...Kävinpä vastaisen varalle keittiössä muotoilemassa talousfoliosta faaraon päähineen kaltaisen henkilösuojaimen, jolla varustautuneena kelpaa "Horuksen silmä" kovana tuijottaa moista baskervillen-rakkia. On uraeukset ja kaikki.

Ja jos helvetin kuilut aukeaa Tindaloksen vanavedessä, taatusti tuijotan kuiluun takaisin.

Tuulikaapissa odotan. Tulkaa perkeleet!

Pitäisköhän muuten värittää keltasella sormivärillä raitoja tähän hattuun? Olisi ehkä vähän autenttisempi...

Gravity sucks.

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231
Zeitung
Eikös se ollut vasta 21.12.2012? Jos ei niin sitten oon kusessa ku en ehtinyt repäisemään.Shhh!

Moni "asioista perillä oleva" new-age-instituutio on jo ajat sitten vääntänyt internetissä tuon päivämäärän 12.12.12. muotoon. Amerikkalaisia suurin osa - ihan niinkuin ne mayatkin. Mutta koska mayat ei keksineet nettiä, jenkkien kelkassa mennään.

Sopii niille sitten naureskella kun maailmanloppu ei tullutkaan kahdestoista päivä. Ahhah, tyhmyrit! Mikäs sen iloisempaa, kuin käydä 21. päivä kohti oikean tuomiopäivän iltahämäriä tietäen, että koko maailma ehti viimeisinä hetkinään pitämään jenkkejä pilkkanaan yhdeksän päivän ajan. Yhtä juhlaa sellainen maailmain tuho.

(Mutta tieteen nimissä, ja kunnioituksesta alkuperäiskansojen folkloristiikkaan tarkensin otsikointia. Reilun viikon kestää vielä nämä festivaalit. Ehkäpä siis ehdin panostamaan tähän faaraon foliohattuun ja maalaan siihen ne raidat :-)

Gravity sucks.

partalainen kuri
Seuraa 
Viestejä125
de Selby
Äsken huomasin, että eteisestä kärähti lamppu


Oliko energiansäästölamppu? Ko. tuotteen "energiansäästö" valuu hukkaan siitä aiheutuneiden reklamaatioiden (esim. netissä jurnuttaminen) ja tihentyneiden lampunvaihtojen myötä.

I was born intelligent, but educaton ruined me

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Meilläki muuten kärähti lamppu toissapäivänä! Kohtalo kolkuttaa

Yritin tuossa toisessa ketjussa kysellä, mutta en saanut vastausta, että mihin aikaan Suomen aikaa se maailmanloppu tulee sillon 21. päivä? Aattelin mennä parvekkeelle kahtelemmaan sitä meininkiä foliohattu päässä ja valomiekka kädessä.

Hämmentää.

Vapaa radikaali
Seuraa 
Viestejä1832

Mulla on vähän samansuuntaisia ajatuksia ollut. Pitääkö sitä ruveta venttaamaan heti, kun vuorokausi vaihtuu päivämäärärajalla, vaiko sitten vasta, kun se vaihtuu Suomessa? Ja mistä sen tietää, että minkä maan kellon mukaan se maailmanloppu tulee? Jos se tuleekin vasta iltamyöhään täällä, niin Uudessa-Seelannissa on jo seuraava päivä. Eihän semmoinen käy laatuun ollenkaan. Niillähän menee koko maailmanloppu persiilleen, kun viivästyy seuraavaan päivään.

Eikä millään kyllä viittis ruveta edellisenä päivänäkään jo parvekkeella kyttäämään. Hulluna varmaan pitäisivät.

Ärsyttää tämmöiset epätarkkkuudet. Kyllä olis pitäny Mayojen kellonaikakin kertoa. Ja Suomen aikaa, tietty.

Gentlemen, start polishing your tin foil hats!

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399

Näin maanantaina vihreän tulipallon taivaalla. Se muuttui muutamassa sekunnissa kipinöiden punaiseksi. Näky oli komea, enkä moista ole ennen nähnyt.

Menneisyydessä näkymä olisi ollut ilman muuta ennuste jostain pahasta tulossa. Mahdollisesti jopa maailmanlopusta.

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231
Vatkain
- - -Yritin tuossa toisessa ketjussa kysellä, mutta en saanut vastausta, että mihin aikaan Suomen aikaa se maailmanloppu tulee sillon 21. päivä? Aattelin mennä parvekkeelle kahtelemmaan sitä meininkiä foliohattu päässä ja valomiekka kädessä.Vapaa radikaali
Mulla on vähän samansuuntaisia ajatuksia ollut. Pitääkö sitä ruveta venttaamaan heti, kun vuorokausi vaihtuu päivämäärärajalla, vaiko sitten vasta, kun se vaihtuu Suomessa? Ja mistä sen tietää, että minkä maan kellon mukaan se maailmanloppu tulee?
- - -
Ärsyttää tämmöiset epätarkkkuudet. Kyllä olis pitäny Mayojen kellonaikakin kertoa. Ja Suomen aikaa, tietty.Kyllä se mayojen maailmanloppu noudattaa ihan normaaleja aikavyöhykkeitä.

Nyt kun ollaan saatu jo varmistettua tietoa siitä, että auringon sisässä on tähtiportti, on ilmeisesti kuitessiin päässyt tajunnan ohi livahtamaan yksi inhaisa mahdollisuus, jonka samainen tähtiportin todistava reliikki selkeästi näyttää.

http://truedemocracyparty.net/wp-content/uploads/Mayan-stargate-evidence...

Ikivanhan artefaktin kuvituksessa näkyy TV:stä tuttu auringon "musta kolmio" . Kuvitusta on tulkittu väärin niin, että auringosta sinkoava sädetys olisi tähtiportin tuloväylä. Höpö höpö. Tähtilapsikin näkee, että se nyt vaan on roihupurkaus, joka tosin tällä kertaa ulottuu heittämällä Tellukseen asti.

Kuvituksessa näkyy myös pari Hesekielin hevospeliä, joista roihuun jäänyt on jo osin tuhoutunut. Pari muuta väistelee ja tarkkaa tapahtumaa sivusta välinpitämättömästi ja ihmiselämän arvoa halveksuen.

Kun tuollainen yli 24h kestävä flare nuolaisee akselinsa ympäri pyörivän maan pintaa, on se kuin vartaassa kepappia pyörittelisi. Jotakuinkin aikavyöhykkeittän siinä edetään.

Tapahtuman nollapiste ei olle Greenwichissa vaan Samoalla päivänmäärärajalla, mikä on tietysti folkoristiikan täytäntöönpanon kannalta kaunista - sieltähän ne mayat ameriikkaan aikanaan saapuivat norjalaisvalmisteisin balsapuuvenhosin.

Flare on tietysti laserintarkka ja aloittaa toimintansa tasan 00:00 Samoan aikaa tiedoksi annettuna päivänä. Se ei siis läväytä kerralla kaikkea taivaan tuuliin. Tällä tapaa saadaan dramaattisempaa uutisaineistoa tuhoa odottaviin maanosiin: taivaanrannan tuli lähestyy kaupunkia reportterin takana, ihmiset säntäilevät - ja muuta vastaavaa Roland Emmerich kuva-aineistoa. Uutisoinnin viihdearvoa täytyy ylläpitää hamaan loppuun.

Gravity sucks.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat