Seuraa 
Viestejä7

Miten saan windows 7 ääninauhurin äänittämään samalla kertaa nauhoitettavan äänen mikrofonin kautta, niin ettei äänitettävä tuote ajankanssa hiljene ja vaimene tunnistamattomaksi muminaksi? Olen käynyt ja säätänyt ääninauhurin omat tarkistukset läpi ja eheyttänyt kiiintolevyn ja siivonnut läppärin rekisteritiedot, mutta edellinen ongelma tulee pitkissä yhtämittasissa äänityksissä? Voiko kukaan neuvoa, miten saan asian kuntoon tai paremmaksi?

Kommentit (1)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Ratkaisu:

Unohda se Mäsän sonta ja hanki jokin toimiva softa. AfterDawn on luotettava sivusto ja sieltä luultavasti löytyy tarvitsemasi ilmaisohjelmana.

Audacity on itsellä käytössä muun muassa.

Audacity for Windows v2.0.2
http://www.download.fi/audio_video/musi ... dacity.cfm

Audacity (Portable) v2.0.2
http://www.download.fi/audio_video/musi ... rtable.cfm

Google-haulla (tms.) "audacity ohje" löytyy alkuunpääsemiseen tiedot.

Portable application, vapaasti suomennettuna kannettava ohjelma (tai siirrettävä), tarkoittaa tietokoneohjelmaa jota voidaan ajaa ilman asentamista tietokoneessa. Näitä myöskin Portable-ohjelmiksi kutsuttuja ohjelmia voidaan siis ajaa itsenäisesti riippumatta käyttöjärjestelmän ominaisuuksista, jolloin ohjelmaa voidaan siirtää erilaisilla tallennusmedioilla (esimerkiksi USB-muistilla, kiintolevyllä tai erilaisilla optisilla medioilla, kuten CD tai DVD-levyillä) mahdollistaen ohjelman ajamisen ...............

http://fi.wikipedia.org/wiki/Siirrett%C ... A4_ohjelma

- Ubi bene, ibi patria -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat