Seuraa 
Viestejä45973

Tietääkö kukaan tarkemmin onko tuo kirja ollut todellinen? H.P. Lovecraftin juttujen perusteella kirjan on kirjoittanut joku "hullu arabi".

Mitä tuo kirja on pitänyt sisällään? Mistä se on kertonut?

Verkosta löytyneiden juttujen perusteella Kolmas valtakunta oli kiinnostunut kirjasta, ja ehkä myös sai sen haltuunsa Ranskan valloitettuaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Eipä tuota käsittääkseni koskaan kirjoitettu, Lovecraft kyllä leikitteli ajatuksella mutta totesi sen kirjoittamisen olevan liian raskas urakka. Eli kaikki netistä löytyvät Necromiconit ovat fanfictionia, jos en väärässä ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirja on yhtä todellinen kuin Terry Pratchetin necrotelecom josta löytyvät kaikkien demonien puhelinnumerot.

Fanit tekevät mitä tahansa että saisivat fanittamansa asian tuntumaan todelliselta. Necronomiconia ei ole koskaan kirjoitettu, aivan kuin Azathothia tai Ctulhua ei ole koskaan todellisuudessa ollut. H.P. Lovecraft oli kyllä mainio kirjailija, mutta hän kirjoitti fiktiota.

Edit. Lovecraft kärsi muuten psykologisista ongelmista, hän oli äärimmäisen älykäs ja tiedonhaluinen eikä hän saanut julkaistua yhtään romaaniaan eläessään (tosin esseitä, novelleja ja muita lyhyitä tekstejä julkaistiin tuon ajan populaari ja "pulp" -julkaisuissa). Lovecraft kuoli vatsasyöpään 47-vuotiaana (vuonna 1937).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat