Seuraa 
Viestejä45973

Näitä tapauksia on maailmalta jo satoja ja vaikka milloinkaan ei saisi missään asioissa syyllistyä yleistämiseen en voi olla nostamatta erästä asiaa esille. Miksi lähes poikkeuksetta nämä ampujat ovat valkoisia miehiä joilla voi usein on myös hyvin "keskiluokkainen tausta"? Miksi muut etniset ryhmät ovat heikommin edustettuna?

Tieteellisesti asiaa lienee tutkittu mutta olisiko syynä paitsi yksilölliset tekijät kuten heikko verbaalinen kyky kommunikoida, kotitausta, hyväksikäyttö lapsena jne, myös tietynlainen ns. valkoiseen kulttuuriin kuuluva KYVYTTÖMYYS ESTEETTISYYTEEN. USA:ssa on havaittu tutkimuksin että esim. afroamerikkalaiset nuoret harjoittavat humalahakuista juomistä selvästi vähemmän kuin valkoiset nuoret. Myös se tiedetään hyvin, että afroamerikkalaisilla on parempi kyky ilmasta tunteita ja kehoaan mm. selvästi paremmalla kyvyllä tanssia kuin mihin valkoiset pystyvät.

Meksikolainen taiteilija Diego Rivera mainitsi aikoinaan "mustan rodun" kyvystä esteettisyyteen seuraavasti:

"The black race is like coal, because it has a great native esthetic sense, a real flame of feeling and beauty in its ancient sculpture, its native rhythm and music. So its esthetic sense is like the fire, and its labor furnished the hardness which the carbon in the coal gives to steel."Paljastaako sarjamurhat ja kouluampumiset niin meillä kuin muuallakin kuinka steriili ja jossain määrin myös tylsä meidän "valkoinen eurooppalainen kulttuurimme" oikeastaan onkaan? Näemme usein latinot, afrikkalaiset ja muut "etelän pellet" usein primitiivisinä mutta ehkäpä tämä "primitiivisyys" saattaakin olla melkoinen suoja heille. Sen sijaan meidän oma "mahtava kulttuurimme" saattaakin tuotaa yrmeitä maahanmuuttokriittisiä aseharrastajia ja "lopullisen ratkaisun toteuttajia" - tunneköyhiä, kylmiä ja vaarallisia persoonia.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (51)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Hm, tuon "primitiivisyyden" voisi varmaan korvata sillä että on paremmin yhteydessä omaan kroppaansa? Kokee kokonaisuutensa luontevammin?

Kerta toisensa jälkeen kuvalehdissä kuvaillaan kuinka joku meni hierojalle ja siellähän pääsi itku kun nousi tunteet pintaan hierojan käsittelyssä. Tuntuu aika oudolta että miten ihminen voi olla niin erossa omista tunteistaan että ne tulevat esille vasta kun kehoa stimuloidaan, mutta kaippa se sitten voi olla niin. Ehkä niitä ei ehdi pohtia hektisessä länsimaisessa elämänmenossa.

Tuosta voi mielestäni vetää sen johtopäätöksen että jos ihminen on henkisesti kuin kireälle viritetty jousi ja fyysisestikään hän ei mistään saa helpotusta, varsinkin jos hän on kehostaan vieraantunut, niin ei kai se sitten mikään ihme ole että hän sitten voi "räjähtää" koska tahansa. Vaikea ymmärtää minkä takia omassa kehossa ja mielessä vellova paha olo pitää lopettaa tuhoamalla muiden ihmisten kehoja. Onko oma vieraantuminen kehosta saanut ihmisen vakuuttumaan siitä että muidenkin kehot ovat vain jonkinlaista "taustatapettia" mistä niin viis, tai esineitä joita turhautuneena tuhotaan (kuten ammoisten puhelinkoppien kanssa tapasi olla).

Virginia Tech?

Mitä kouluampumisiin tulee, uskoisin sen olevan seurausta ensimmäisitä ampumisista. Valkoinen luuseri samaistuu todennäköisemmin toiseen valkoiseen luuseriin kuin mitä värillinen luuseri tekisi.

Eikä tämä liity pelkästään ihonväriin. Voitaneen noin hyvin yleisellä tasolla puhua valkoisten kulttuurista. Puhetyyli, kiinnostuksen kohteet, sosiaalinen tilanne, yms. taitavat kouluampujilla olla semmoisia, että he vetoavat enemmän valkoisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiinalaiset ovat myös hyvin edustettuna. Kiinassahan tapahtuu harva se päivä, että joku hullu hyökkää nimenomaan koululaisten kimppuun. Männä viikollakin taisi olla uutisointia asiasta.

Miksi lapsisotilaat ovat aina värillisiä lapsia? Monen heistä tappolista on pitkä ja vaikuttava. Akuisuuden kynnyksellä he ovat veteraaneja.

Suomalaisuutta on usein arvosteltu ahdasmielisyydestä ja ankeudesta sekä värivalikoimasta johon kuuluu vain kolme: valkoinen, musta ja harmaa. Jälkimmäinen väri lienee se korrektein. Sen jälkeen alkaa syyllisen etsintä ja useimmat veikkaavat kirkkoa, uskontoa yleensäkin ja Martti Lutheria.

Olen kyllä itse taipuvainen arvioimaan että suomalaisen ankeuden syyt löytyvät jostain muualta kuin saksanmaalta ja uskonnosta. Kulttuurimme tausta tulee mammutinmetsästyksestä joka koostui erittäin laajasta alueesta aina keskisestä Euroopasta Beringin mantereelle asti (jääkauden aikana Beringin salmi oli tosiasiassa yli miljoonan neliökilometrin kokoinen uusi manner). Kulttuurin pohja luotiin kylmissä oloissa ja tietty geneettinen jatkumo, Lauerman mainitsema "hylkeennuijijoiden jälkeläiset", ulottuu meidän päiviimme saakka.

Yhteiskuntamme on tehokas, mutta monessakin mielessä ah niin steriili ja tylsä. Pääasiassa muista kuin uskonnollisista syistä täällä on aina katsottu värikkyyttä, aistillisuutta ja esteettisyyttä hieman karsaasti. Luotettavamman maineen saa olemalla "asiallinen" ja "analyyttinen". Suomalaiset kansainvälisesti ottaen aika kömpelöinä ja huonoina tanssijoina ovat varmaan otollisia tapauksia maailman huonoimmiksi jalkapalloilijoiksi mutta toisaalta humalahakuisiksi räyhääjiksi sekä joukkomurhaajiksi. Kulttuuritaustamme on pikemminkin muokannut uskontoa kuin uskonto kulttuuriamme.

Reilun viikontakainen itsenäisyyspäivän juhlinta paljasti myös sen että vanhakantaisesta pönötyksestä ja sotien ihailusta ei haluta vieläkään irrottautua. Jos globaali talous alkaa lisääntyvässä määrin suosia esteettisyyttä, värikkyyttä ja emotionaalisuutta arvostavia kulttuureja voi Suomi joutua vielä vaikeuksiin simohäyhiensä kanssa. Jos taas talouden prinsiippinä on asiallisuus, kaavamaisuus ja analyyttinen asenne, jopa pönöttäminen, ei Suomella ole hätää. Paitsi että tiettyjen suomalaisten miesten itsetuhoinen käytös, uhoaminen ja sulkeutuneisuudessa kypsyvä päätös "lopulliseen ratkaisuus" esim. joukkomurhiin tulee jatkumaan. Mikään Eurooppa-projekti ei asiaa muuksi muuta.

Carloz
Kiinalaiset ovat myös hyvin edustettuna. Kiinassahan tapahtuu harva se päivä, että joku hullu hyökkää nimenomaan koululaisten kimppuun. Männä viikollakin taisi olla uutisointia asiasta.Unohtamatta myöskään japanilaista kulttuuria jossa vastoinkäymisiin reagoidaan tekemällä harakiri. En missään vaiheessa ole koskaan edes ajatellut Kiinan tai Japanin kulttuureja täydellisinä vastakohtina eurooppalaiselle (nimenomaan pohjois-, itä- ja länsieurooppalaiselle). Ei ihme että suomalaisetkin näkevät japanilaisissa samankaltaisuutta.

Lähinnä vertailukohtana voisi olla latinokulttuuri sekä afrikkalaiset vs. eurooppalainen. Eli "eloisat ja iloisat" vs . "asialliset".

Carloz

Niin jos Ralf joskus viitsisi lukea mitä Afrikassa tapahtuu niin hän huomaisi että vaikka Nigeriassa on tämänkin vuoden puolella tehty lukuisia koulu ja kirkko joukkomurhia, jostain syystä mediaa ei vaan kiinnosta.... no koska afrikka.

Vierailija

Neekerit eivät yksinkertaisesti vain tunne maata omakseen, jotta viitsisi tehdä attentaatteja.

vapaatyyli
Carloz

Niin jos Ralf joskus viitsisi lukea mitä Afrikassa tapahtuu niin hän huomaisi että vaikka Nigeriassa on tämänkin vuoden puolella tehty lukuisia koulu ja kirkko joukkomurhia, jostain syystä mediaa ei vaan kiinnosta.... no koska afrikka.Ei vain siksi koska kristityt. Olen nimittäin huomannut, ettei kristittyihin kohdistuvat iskut pääse niin herkästi uutisiin, kuin esimerkiksi muslimien väliset kahakat.

Ikäänkuin Euroopan vasuri medialla olisi jokin kieroontunut viha kristinuskoa ja kristittyjä kohtaan? Tiedä heitä......

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Valkoihoiset ovat vähemmän temperamentisia ja kätkevät murheitaan enempi sisälleen, koska se on meidän kulttuuri. Syntyy aikapommeja jotka räjähtävät näin. Eli päässä kuuluu "naks" ja päätetään tappaa kaikki koska kaikki on perseestä ja ollut jo pitkään. Annetaan palaa kaiken sen pidättäydytyn ajan edestä. Tällä "passiivisella" ja yli-itsehillityllä kulttuurilla on tuollainen kääntöpuoli. Näin se on. Kun miettii esim omaa taustaani, nuoruusvuosiani, olisin ollut erittäin potentiaalinen kouluampuja. Oikein itseäkin hirvittää miettiä.

Mutta nythän poliisi sanoi uutisissa että "tehotarkkailee" nettikeskusteluja tämän äskettäin tapahtuneen vuoksi. Poliisille tiedoksi niin en aio ampua ketään. Eikä ole koskaan ollut aikomustakaan.

くそっ!

Why Most Mass Murders Are Privileged White Men

Median suhtautumisessa on ero heti jos massamurhan tekijä on muu kuin valkoinen. Sen jälkeen aletaan heti keskustelemaan tekijän kulttuurisesta taustasta.

Not every mass murder in recent years has been committed by a middle-class white guy. But as Jamie Utt pointed out in the hours after the Colorado theater massacre, in those rare instances where a man of color is responsible for a shooting spree (as in the 2007 Virginia Tech killings or the 2009 Fort Hood rampage), the popular reaction is to search for connections between the race or religion of the murderer and his act. After Seung-Hui Cho killed 32 people in Blacksburg, media attention focused on the likelihood that a Korean culture unwilling to acknowledge mental illness helped drive the young man to commit the worst mass murder in U.S. history. After Maj. Nidal Hasan carried out the Fort Hood shootings, his Muslim faith became all the public needed to know about his motive.Tehdään siis tässäkin tapauksessa. Onko siis kuten perskännien ottaminen ja muu humalassa örveltäminen myös sarjamurhat ja kouluampumiset erityisesti valkoiseen mieheen liittyvä ominaisuus? Miksi valkoinen mies ei osaa tanssia? Onko tunnekylmyys erityisesti rikkaiden länsimaiden valkoisten ihmisten ominaisuus?

What's wrong with the white people?

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Sioux
vapaatyyli
Carloz

Niin jos Ralf joskus viitsisi lukea mitä Afrikassa tapahtuu niin hän huomaisi että vaikka Nigeriassa on tämänkin vuoden puolella tehty lukuisia koulu ja kirkko joukkomurhia, jostain syystä mediaa ei vaan kiinnosta.... no koska afrikka.Ei vain siksi koska kristityt. Olen nimittäin huomannut, ettei kristittyihin kohdistuvat iskut pääse niin herkästi uutisiin, kuin esimerkiksi muslimien väliset kahakat.

Ikäänkuin Euroopan vasuri medialla olisi jokin kieroontunut viha kristinuskoa ja kristittyjä kohtaan? Tiedä heitä......
hesari, yle, hesari, yle, hesari, yle.

...ja tämä vasurimedia julkaisee vielä muslimienkin väliset kahakat, ja silti onnistut näkemään asiassa jonkun kristinuskoa vihaavan salaliiton? Mitä lääkkeitä sä syöt?

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Nyt saadaan uusi "uskonto". VALKOISIA EI SAA SALLIA MAAHANMUUTTAJIKSI, koska ovat hyvin mahdollisia kouluampujia saisikohan tälläkin teemalla itsensä eduskuntaan kuten tyyliin "muslimit on super-hyper-vaarallisia" (no ei... liikaa valkoihoisia maassa ja syntipukin täytyy aina olla erilainen kuin sinä).

Mutta kyllä ajan kanssa tulee värillisiäkin kouluampujia.... eli kyllä se siitä blokkiutuminen on hauskaa

[quote="-:)
hesari, yle, hesari, yle, hesari, yle.

...ja tämä vasurimedia julkaisee vielä muslimienkin väliset kahakat, ja silti onnistut näkemään asiassa jonkun kristinuskoa vihaavan salaliiton? Mitä lääkkeitä sä syöt?[/quote]


Et kyllä pääse mihinkään siitä, että poliittinen vasemmisto on asennoitunut Kristinuskoa ja Kristittyjä vastaan, leimaten heidät aiheetta oikeistolaiseksi poliittisessa kentässä, tajuamatta, ettei kristinusko kuulu oikeastaan mihinkään "poliittiseen kenttään".

Vasemmistolla on toisaalta aina ollutkin traditiona politisoida kaikki. Varmaankin tekee heille helpommaksi ymmärtää asioista, joista heillä ei itseasiassa ole mitään ymmärrystä?

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Kun todellisuus ei sovi salaliittoteoriaan, sen pahempi todellisuudelle

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Ja mikä on todellisuus?

Kovasti ollaan uutisoitu kirkon harjoittamasta "epätasa-arvoisuudesta" mikä ilmenee mm. kieltäytymisenä homojen siunaamisesta kappelillla.

Todellisuus on se, että kirkon ja maallisen hallinnon välillä pitäisi olla VÄLI, se on kristinuskon liturgian yksi peruspilareista! Yksi ja ainoa syy, miksi Eurooppa pääsi niskan päälle kaikkien muiden kansojen yli, mitä Ranskassa yritetään nykyisen Presidentin johdolla on täysin päinvastaista kun mitä pitäisi tehdä!!!!!

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Hesarin päätoimittaja Mikael Pentikäinen on ymmärtääkseni harras lestaadiolainen ja yleisradion johdossa vaikuttaisi olevan kokoomustaustainen Lauri Kivinen. Se ei tietysti tarkoita, etteivätkö he olisi palkanneet kirkkoa vihaavia vasemmistolaisia toimituksensa täyteen. Se on loogista. Niin että tosiaan, mikä todellisuus. Älä anna sen ainakaan häiritä.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7174
-:)lauri
Hesarin päätoimittaja Mikael Pentikäinen on ymmärtääkseni harras lestaadiolainen ja yleisradion johdossa vaikuttaisi olevan kokoomustaustainen Lauri Kivinen. Se ei tietysti tarkoita, etteivätkö he olisi palkanneet kirkkoa vihaavia vasemmistolaisia toimituksensa täyteen. Se on loogista. Niin että tosiaan, mikä todellisuus. Älä anna sen ainakaan häiritä.
siis oikeasti vasurit ovat palkanneet silmänlumeeksi nämä kaksi miestä "lehden johtoon", joilla ei ole lehden toimintaan liittyen mitään valtuuksia vaikuttaa mihinkään. nämä miehet ovat sijoitettu eri toimipisteeseenkin vasurien toimesta sieltä missä lehteä tehdään..

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
taucalm
-:)lauri
Hesarin päätoimittaja Mikael Pentikäinen on ymmärtääkseni harras lestaadiolainen ja yleisradion johdossa vaikuttaisi olevan kokoomustaustainen Lauri Kivinen. Se ei tietysti tarkoita, etteivätkö he olisi palkanneet kirkkoa vihaavia vasemmistolaisia toimituksensa täyteen. Se on loogista. Niin että tosiaan, mikä todellisuus. Älä anna sen ainakaan häiritä.
siis oikeasti vasurit ovat palkanneet silmänlumeeksi nämä kaksi miestä "lehden johtoon", joilla ei ole lehden toimintaan liittyen mitään valtuuksia vaikuttaa mihinkään. nämä miehet ovat sijoitettu eri toimipisteeseenkin vasurien toimesta sieltä missä lehteä tehdään..Todennäköisesti pimittävät vielä tietojaan ufoista. Edit ja toki sateenkaarista sprinklereissä...

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat