Seuraa 
Viestejä13878

Kyrsiikö, onko turhautunut olo tai alkoholin vaikutuksen alaisena?
Tähän ketjuun voi vuodattaa jos on villi olo.
Pistää sopivasti haisee ja motkottaa.

Siis jos seuraa tai rähinää vailla niin urputa tänne.

Sivut

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vomies
Seuraa 
Viestejä2888
SamikoKu
Vomies
Tää on hyvää matskua Peter Jacksonilta ajalta ennen Sormusten Herraa.

http://www.youtube.com/watch?v=mEdWtFXpu40
Vomies Viestin otsikko: Re: Naminami meininkiä...Lähetetty: Su Joulu 16, 2012 3:30 pm
Liittynyt: La Syys 04, 2010 4:58 pm
Viestit: 666

Onneks olkoo mään.
Tuostahan tulee, 1+2+1+2=6, 6 toinen numero, 3+3=6, 4+2=6, 1+5=6, 8+4=12/2=6+6 ja viestejä 666

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Vierailija

Jotkut väsäilee hiukka enempi. Harva kykenee elää sen kanssa.

http://ilmari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/ ... tsh-blohin

Vasili Mihailovitsh Blohin, sotilasarvo: kenraalimajuri / ammatti: teloittaja..3.9.2011

Niissä harvoissa kuvissa, jotka ovat säilyneet, miehellä on lempeä, lähes isällinen katse. Miten ulkonäkö voikaan pettää! Taas kerran sitä nähtiin. Vanha perustotuus on, että meissä jokaisessa (onneksi) tuo hyvä puoli on päällimmäisenä, vaikka latenttivaiheessa kytee koko ajan myös pimeämpi osasto. Joissakin tilanteissa, etenkin diktatuurin aikana, tämä paha puoli saa joskus uskomattomia mittasuhteita. Lähihistoria osoittaa myös, ettei tuollainen superpahuus ole ollenkaan kiinni kansallisuudesta. Saksan Eichmannit, Mengelet ja Ilse Kochit ovat yhtä tunnettuja kuin Serbian Mladicit, Kambodzan Pol Potit tai vaikkapa USA:n My Lain ja Irakin sankarit. Tämä blogi käsittelee tällä kertaa kuitenkin hieman tuntemattomampaa "suuruutta", salaperäisiltä Stalinismin ajoilta.

Vasili Mihailovitsh Blohin syntyy pienessä Gavrilovskoe-kylässä, Suzdalin piirissä, vuonna 1895. Hänen CV:nsä on lyhykäisyydessään seuravanlainen:

•liittyi vuonna 1921 Tsekaan (ВЧК)
•ylennettiin vuonna 1926 OGPU:n komentajaksi (ОГПУ СССР)
•vuodesta 1936 NKVD:n administratiivisen talousviraston (АХУ) komentaja
•vuodesta 1946 MGB:n toimenpideosaston johtaja (МГБ СССР)
•vuodesta 1952 АХУ:n varajohtaja sekä МГБ:n komentaja
Vasilin sotilasura eteni vastaavana aikana näin: valtion turvallisuusviraston kapteeni (9.12.1935), valtion turvallisuusviraston majuri (14.3.1940), valtion turvallisuusviraston eversti (14.2.1943), valtion turvallisuusviraston kommissaari (14.10.1944) ja lopuksi kenraalimajuri (9.7.1945). Vasili Mihailovitsh sai lisäksi lukuisia kunniamerkkejä, josta Lenin-kunniamerkki lienee arvokkain.

Mitä tämä mies teki moisen kunnian saamiseksi? Lyhyesti: ansaita leipänsä teloittamalla, oikein urakalla. Juuri Vasili oli se Ljubjankan pyöveli, joka ampui niin marsalkka Mihail Tuhatsevskin, elokuvaohjaaja Vsevolod Meijerholdin, kirjailija Isaak Babelin, vallankumousjohtaja Nikolai Buharinin kuin hänen entinen esimiehensä Nikolai Jezhovin. Ja lukematon määrä muita.. Ammattilaiselta nuo hommat sujuivat sen verran hyvin, että Lavrenti Berija pyysi miestä myös Katyn-keikkaan silloin kun piti päästä eroon 7 000 puolalaisupseereista. Tuumasta toimeen. Blohinin alkuperäinen tavoite oli 300 teloitusta/yö, mutta hän joutui hieman vähentämään tehoa. Keikka hoidettiin vuoden 1940:n huhtikuussa kuitenkin 28 päivässä. Keskivauhti oli yksi teloitus/3 minuuttia. Blohin sai heti tuon suorituksen jälkeen Punalippu-kunniamerkin.

Vasilin mieliase oli Walther-pistooli (model 2), koska hän ei sittenkään luottanut venäläiseen TT-30 pistooliin, silloin kun kyse on "raskaasta käytöstä". Waltherin hyvä puoli oli myös siinä, ettei se kuumennut kovassakaan käytössä. Näitä walthereita hänellä oli matkalaukun verran ja mies pukeutui aina nahkaiseen esiliinaan (Человек в кожаном фартуке) ja käytti pitkähihaisia nahkarukkasia "mustan työn" aikana.

Teloittajan työ ei ollut helppoa. Oma perhe nähtiin harvoin ja mikäli tultiin kotiin keikan jälkeen oltiin lähes aina vahvassa humalassa. Moni sortuikin alkoholismiin ja useat sairastuivat henkisesti. Teloittaja Aleksander Emeljanov sairastui skitsofreniaan ja teloittaja Ernst Mats muuten vaan henkisesti. Useimmat kuolivat nuorena alkoholiin: Grigori Hrustalev jo vuonna 1930, Ivan Jusis vuonna 1931, Peter Maggo vuonna 1941 ja veljekset Vasili ja Ivan Shigalev vuosina 1942 ja 1945. Blohin:in terveys kuitenkin kesti ja mies nousi arvoasteelle vaikka ei tiennytkään, että Lavrenti Berija ehdotti Stalinille Blohinin likvidointia. Berija oli kuulemma yllättynyt kun Stalin torjui tämän ehdotuksen. Isä-aurinkoinen antoikin miehelle kenraalimajurin sotilasarvon (1945). Berijan huoli oli Vasilin tietämys liian monista rikoksista. Vuonna 1953, diktaattorin kuoleman jälkeen, Blohinille myönnettiin ansaittua lepoa ja hänelle annettiin peräti Pobeda-auto. Syykin oli selvä: kuolemansa jälkeen diktaattori ei enää tarvinnut hänen palveluksiaan. Berijan teloituksen jälkeen myös Blohin joutui kuitenkin kuulusteluihin, joiden yhteydessä tultiin siihen tulokseen, että Blohin oli vain "toimeenpanija" eikä käskijä. Työtähän tämä hänelle vain oli, eikä siihen liittynyt mitään henkilökohtaista (no hard feelings).
Blohinin eläke, 36 vuotta palvelun jälkeen, oli alussa ruhtinaalliset 3150 ruplaa. Eläkemaksut kuitenkin pysähtyivät 23 marraskuuta 1954. Blohinin paha verenpainetauti kiihtyi siitä entisestään ja ahkera työmies kuoli 3 .2.1955. Tarjolla on kaksi versiota: sydänkohtaus tai itsari.

Ironista kyllä, Donskoe hautausmaalla tuntemattomat tekijät pystyttivät pari vuotta sitten miehelle uuden hautakiven, jossa on kaunis muotokuva ja Venäjällä niin yleinen pohjateksti: вечная память (muistakaamme ikuisesti). Novaja Gazeta-lehdessä Memorialin Nikita Petrov toteaakin kyynisesti: näin totisesti aiomme tehdä!

Vierailija

Siis mä oikeesti uskon et toi telottaja ei olu paha.
Mä luulen et se oli sielultaan hyvä, mut se ei nähny tietä.
Se ei nähny vaihtoehtoja, se oli umpikujassa.
Se teki sen mitä sille sanottiin koska, mitä muuta se olis voinu?
Räpistellä vastaan ja hankkia oman telotuksen?
Joku olis hoitanu ne hommat kuitenki.

Se oli siisti ja tehokas.

En tiedä miks otin asian esille.
Ehkä siks et elämä ei oo mustaa tai valkosta.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Rousseau

Onko hiustenhoitoaineena käytetty asfalttia vai paskaa?

Tuommoinen häiritsee ja pahasti.
Hitsi kun me ihmiset ollaan hienoja.

Kun toisen kerran saavuin Mexico Cityyn, ensimmäinen näky oli mies, joka tierampilla kietoi ylleen muovipusseja. Niitä oli vissiinkin lämmöneristeeksi sidottu ruumiin ympärille jo monta sataa, mutta siinä se seisoi ja kiskoi päällensä lisää. Mahtava näky niitten slummihäkkyröitten keskellä. Raaka-aine, jota oli riittämiin.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Biff Fib
Seuraa 
Viestejä138
Rousseau

Onko hiustenhoitoaineena käytetty asfalttia vai paskaa?

Tuommoinen häiritsee ja pahasti.
Paskaa. Ja ehkä kusta. Huomaa vieno vana, joka luikertelee persauksen alta kuin pisteeksi ii:n päälle.

Pals use Jesus' lap!?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat