Seuraa 
Viestejä5002

Koska mikään ei ole hauskempaa kuin tulevaisuuden arvaaminen niin järjestetäänpä pieni tutkimus, mikä on odotustaso tulevalle inflaatiolle?

Alustuksena voi sanoa, että maailman rahajärjestelmässä on ylilikvidi tilanne valtavien, tuhansien miljardien, tukipakettien ansiosta.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Kommentit (3)

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Näyttää siltä, riippumatta muun Euroopan tilanteesta, että inflaatio pysyy kohtuuden rajoissa, niin kauan kuin EKP on sitä euromaissa pystynyt hallitsemaan. Suomessa tulee ALV:n korotus ja siitä huolimatta palkkamaltti, jos työntekijät sen hyväksyvät.

Inflaatio jää v,2013 n 2,5%: tiin

Lierikki Riikonen

Muisti pettää
Seuraa 
Viestejä89

Eiköhän olla lähempänä deflaatiota näiden kaikkien palkanallennus / veronkorotus / lähes nolla reaalikorko ym kikkailujen vuoksi. Korot pysyvät alhaalla. Energian hinta on ainoa kysymysmerkki, joten stagflaatio on mahdollinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Muisti pettää
Eiköhän olla lähempänä deflaatiota näiden kaikkien palkanallennus / veronkorotus / lähes nolla reaalikorko ym kikkailujen vuoksi. Korot pysyvät alhaalla. Energian hinta on ainoa kysymysmerkki, joten stagflaatio on mahdollinen.En usko, että suurimmat liitot suostuvat 0-linjaan, saati sitten palkkojen alentamiseen . Sen vastineeksi suostuvat eläkeiän nostoon joskus tulevaisuudessa.

Lierikki Riikonen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat