Seuraa 
Viestejä45973

Neuvostoliiton hajottua on asiasta oltu hiljaa ja nykyinen hallitus pesee kätensä asiasta. Nyt on Suomi siinä asemassa, että meidän täytyy mitä pikimmiten liittyä NATO:n jäseneksi ja vaatia Venäjältä nämä väärin perustein maksetut rahavarat takaisin Suomeen. Neuvostoliitonhan niitä korvauksia meille olisi pitänyt maksaa, eikä meidän heille. Vielä kuitenkin asiaan voidaan, ja tulee vaikuttaa!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Niin, Hitlerin ja Japaninhan olisi sota pitänyt voittaa, eikä kaikkien Yhdistyneiden Kansakuntien.

Pelkkä NATON olemassaolo ja Suomen virallinen liittyminenhän ei asiassasi merkitse yhtään mitään. Varsinaisesti toiveesi voisivat tulla reaalisiksi, jos Venäjä hajoaisi. Ks. myös aihe " Iso Poika Bushin seuraava sotaretki?". Odotellaan vesi kielellä, jos Iso Poika Bushin vaatiessa sotatoimilupaa Iraniin Venäjä käytöksellään mokaisi itsensä perusteellisesti sekä maailmalla että kotona.

Tässä vaiheessa kuitenkin käydään vielä neuvotteluja Iranin uraaninsaannista Venäjältä. Mikäli ne johtavat myönteiseen tulokseen, Iso Poiak Bushille ei jää riittävästi aihetta Iranin sotaretkeen. Tuloksia neuvotteluista ei kuitenkaan ole vielä ilmoitettu, ja tuo viivästyminenkin on jo paha merkki.

Lisäys. Mitään kansainvälisoikeudellisa perusteitahan Suomella ei ole tuohion " takaisinperimiseen", joten äänestin Ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Herrmann
Enemmistökö ei halua Suomelle rahaa?

Tilanne on tasan[size=59:21fjrgwe], vielä[/size:21fjrgwe].

Samaa mieltä minäkin. Annetaan asian olla. Hyvä kun näin vähällä päästiin.

Tahi vähällä ja vähällä. Kyllä siellä sankarihaudoissa makaa aivan liian monta sukulaistani. Ja naapuriani. Kyllä nuo sotilaat tulivat takaisin enemmän tai vähemmän siivilänä. Niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Jos tuollainen hinku on heillä Karjalaan niin pitäkööt perkele minun puolestani.

Kyllä niitä voi periaatteessa lähteä vanhalla gun&kind word -tekniikalla hakemaan, mutta taitaa olla hieman vanhentunutta kalustoa jo.

Se voisi Herrmann ottaa evästä matkaan ja lähteä niitä miljoonia perimään. Kirjoittelisi sitten Moskovasta miten sujuu.

Noniin, tää on taas näitä tyyppejä ketkä haluavat "vanhat kunnon ajat" takas eikä vaan voi käsittää miten maailma muuttuu ja mukana pitäis mennä.

Karjala menetettiin ja 300 miljoonaa dollaria maksettiin sotavelkoja. Well cry me a river. Ensinnäkin vaikkei aihe tätä koskekkaan niin pakko sanoa, kuka haluaisi karjalan ees takas? Eihän siellä enää suomalaisiakaan oo ketään, eihän siellä ole mitään resursseja, eihän siellä ole muuta ko köyhyyttä, roskaa ja huumeita...pitäkööt.
Toinen juttu toi varsinainen aihe eli sotavelat. Ottakaa hyvät ihmiset huomioon että ainut syy miksi ollaan nykysellä vauraustasolla, on se että "hävittiin" sota ja jouduttiin maksaa velkoja. Sen takiahan piti ruveta painaa duunia ja investoimaan tulevaisuuteen, sama pätee saksaan ja japaniin. En tiedä mitään tilastoja mutta voin väittää että vuosien varrella, juuri tuon talouskasvun ansiosta, ollaan AIVAN varmasti saatu ne rahat moninkertasena takas.

Tehty mikä tehty, tollastenki asioitten kääntelyyn ja vääntelyyn käytetyn ajan vois käyttää hyödyllisemminkin, esim. miettien että miten saatais rikollisuutta vähennettyä? Tai ihan mitä vaan. Tommosia juttuja ei yksinkertasesti tapahu maailmassa, eihän inkkaritkaan saa amerikkaa takas vaik ne kuin itkis....toisaalta juutalaiset kyllä sai israelin takas vaikkei niillä sillon 40-luvun lopussa siihen mitään oikeutta ollukkaan

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat