Seuraa 
Viestejä979

Mikä on palstalaisten mielipide Suomessa majailevien laittomien maahamuuttajien terveyspalveluista? Monikultturinen ilmapiiri on pyrkinyt häivyttämään rikollisleimaa laittomilta maassaolijoilta, eikä poliisikaan aktiivisesti heitä metsästä. Lisäksi useat henkilöt avoimesti tukevat tätä rikollista toimintaa avustamalla laittomia maassaolijoita sekä henkilöitä jotka pyrkivät Suomeen laittomasti.

"Joidenkin arvioiden mukaan heitä olisi 4000–5000, toisaalta on puhuttu vain joistain sadoista. Helsingissä paperittomille tarkoitettu Global Clinic on vastaanottanut tähän mennessä 250 eri potilasta. Vapaaehtoisten voimin pyörivä klinikka avautui huhtikuussa 2011. Se on auki kaksi tuntia viikossa."
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... 09/1625095
http://www.pakolaisapu.fi/fi/tietoa/uut ... ttava.html
http://www.mll.fi/?x34302=16151937

Omasta mielestäni laittomattomat maahantulijat ovat rikollisia siinä missä muutkin laittomuuksien tekijät, eikä heitä tule tästä ainakaan palkita terveydenhoitopalveluilla. Oikea menettelytapa on ottaa kiinni laittomasti maassaolevat, antaa mahdollisesti tarvittava ensiapu ja tämän jälkeen karkoittaa maasta, tai vaihtoehtoisesti sijoittaa säilöntäkeskukseen, jos henkilöä ei kyetä karkoittamaan.
Rikolliseen toimintaan osallistuvat vapaaehtoiset tulee tuomita sakkoihin tai ehdonalaiseen vankeuteen, sekä kyseiset organisaatiot (esim. Diakonissalaitos) tuntuviin yhteisäsakkoihin.

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Kommentit (6)

Ohan se hyvä että ne saa lääkkeet tarvittaessa ettei tartuta mahdollisia tauteja suomalaisiin, luonnollisesti uloshan ne pitää potkaista ennenpitkää kuitenkin.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Humanitäärinen apu kuuluu myös rikollisille. Eihän noilla klinikoilla syöpää paranneta, mutta jos niiden avulla saadaan apu sellaisille ihmisille joilla ei mitään turvaa ole niin hyvähän se on. Eritoten naistentauteihin ja lasten terveyteen tulee kiinnittää erityishuomiota ja siihen liittyvää terveydenhuoltoa ja apua tulee olla saatavilla kaikille, semminkin kun kustannus on mitättömän pieni ja työn tekevät pääasiassa vapaaehtoiset.

Hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Cargo

Omasta mielestäni laittomattomat maahantulijat ovat rikollisia siinä missä muutkin laittomuuksien tekijät, eikä heitä tule tästä ainakaan palkita terveydenhoitopalveluilla.

Tämän lauseen logiikkaa mä en oikein tajua...

"Laittomat" maahanmuuttajat, paperittomat, siis sellaiset joilla ei ole oleskelulupaa Suomessa, tarkoitetaan paperittomia pakolaisia. Ei ole kysymyksessä laittomasti maassa olevat rikolliset.
Kaikki ihmiset tarvitsee silloin tällöin apua terveydelleen, sairaudelleen, jopa rikolliset. Jos rikolliset hakee apua, ehkä he joutuu siitä sitten kiinni. Nojaamalla vain tuohon iänikuiseen rikollisuuteen, samaistatte kaikki paperittomat rikollisiin. Aika hurja teoria, salaliittoteoria jossa epäillään kaikkia maahanmuuttajia rikollisiksi, jopa lapsiakin.

Oho
Seuraa 
Viestejä2004
seija
"Laittomat" maahanmuuttajat, paperittomat, siis sellaiset joilla ei ole oleskelulupaa Suomessa, tarkoitetaan paperittomia pakolaisia..No ei tarkoiteta. Mutta jatkakaa.....

Oho
seija
"Laittomat" maahanmuuttajat, paperittomat, siis sellaiset joilla ei ole oleskelulupaa Suomessa, tarkoitetaan paperittomia pakolaisia..No ei tarkoiteta. Mutta jatkakaa.....

Jos Suomi tekee niin tyhmästi että alkaa kustantaa laittomasti maassa oleville rikollisille terveyshuoltoa ja eivät ota kiinni rikollisia, omapahan on asianne.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat